Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Angelelis_E @ 2009 08 02, 02:13)
Na, as jau parasiau, kad tai labiau chemine ismintis, o ne liaudies smile.gif bet pagal tave, tu turetum vis tik muila rinktis, o ne sampuna, nes sampunas - sudetinga chemija smile.gif aliejai, kaip ir zibalas netirpsta vandenyje, todel mums jis patinka, taip pat aliejus gali buti istirpinamas organiniuose tirpikliuose, mums ir sampune puikiai tirpsta smile.gif Siaip, muilas yra vienas is detergentu, tai medziaga, galinti is vandens pasalinti nesvarumus. Tai vyksta trimis etapais. Sumazeja vandens pavirsiaus itempimas, todel vanduo lygiau pasiskirsto, nesusidaro laseliai, tepalo, riebalu molekules pereina i vandeni, o nesvarumai lieka suspenduoti vandenyje. O detergento molekule, susideda is ilgos angliavandenilio grandines (o zibalas is trumputes smile.gif ), kurios vienas galas polinis, o kitas ne. Tas polinis isima purva, riebala ir ji surakina. del to atsiranda drumzles vandeny smile.gif o tu kalbi apie siuolaikinius detergentus, tiksliau  jie vadinami ne muilo tipo detergentai, jie gaminami is perdirbtos naftos salutiniu produktu. Tai is ju ir pagamina sampunus bei balzamus. Geriau todel, kad kietame vandeny jie nesudaro tu drumzliu ir putoja geriau negu muilai. bet sampuna butina gerai nuplauti, nes putos, nesuskaidytos biologiskai ( o bakteriju kolonijos niekas jums ant galvos tikrai neuzleis  lotuliukas.gif ), neleidzia praeiti deguoniui, tada plaukas neturi kuo kvepuoti ir tokiu atveju tikrai yra dusinamas. vis tik, netgi zibalas nera toks "kenksmingas" kaip sampuno putos smile.gif man paciai tikrai nera gaila pinigu, bet paveikta mokslo pazangos, "apgadinau" plaukus, vel teko sugrizti prie naturalumu. g.gif  Tik aisku, as netarkuoju vaikisko muilo, i ji nelasinu ea, citrinu sulciu ir neplaunu galvos "bliude", kuriame vanduo jau suminkstintas su soda  lotuliukas.gif  bet tikrai, kad plaukams butu geriau nuo tokio ekologisko sampuno smile.gif  as tik norejau pasakyti, kad tos, kurios raso, gal nemeluoja, o jei dar bus isgasdintos, tai nuo menkiausio streso ne tik plaukai nuslinks, bet ir zus neuronai  lotuliukas.gif

Aš muilo vietoj šampūno nesirenku todėl, kad mano tiek muilas, tiek šampūnas iš natūralių medžiagų, todėl sudėtinga ar ne, tai vistiek ne chemija. Taip pat nesirenku ir todėl, kad paprastai galvą plaunu miltais arba muilo riešutais. Taip gaunasi, kad man nereikia pačiai virtis šampūno ar galvos plauti dubenyje ir plaukai nėra dusinami. Čia aš rašiau apie žibalą ši tą, o žmonės gi protingi, juk nepradės gąsdintis dalyko, kurio laisvai gali nenaudoti.
Atsakyti
Angelelis_E @ , cia Dirses ar Grigaliunienes paskaitos?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
anyway, dekui , jog nepatingejai nurasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 08 02, 22:57)
Angelelis_E @ , cia Dirses ar Grigaliunienes paskaitos?? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
anyway, dekui , jog nepatingejai nurasyti mirksiukas.gif

Baikit juokus lotuliukas.gif as ne tos specialybes atstove lotuliukas.gif Jei jusu destytojai desto taip, kaip as cia parasiau, tai duokit pastaba destytojui lotuliukas.gif cia zinios dar is vidurines ir siaip kartais megstu po saitus panarsyti ir issniukstineti visas naujienas, lyginti su senu, analizuoti ir t.t. man idomiais klausimais... zingeidi merga tiesiog lotuliukas.gif o mano tikroji specialybe reikalauja nuolat tobuleti ir zinoti kuo daugiau, kitaip man butu ragas doh.gif nesusisnekeciau ir nesuprasciau zmogiuku rolleyes.gif bet vis tiek, aciu tau...pakelei man nosyte 4u.gif
Atsakyti
Na va. 3 savaites saziningai, per kiekviena plovima naudojau rusiska, pirktine kauke plauku auginimui su silku. Daziausi liepos 3, kauke pradejau naudoti kazkur liepos 8-9. Praejusi penktadieni (liepos 31) issitiesinusi, dazymo riba yra kazkur 2,5 cm. Paprastai augo standartiskai - 1 menuo=1cm. Pirkau Eurokos, 12 litu.

user posted image

Papildyta:
QUOTE(sliver @ 2009 08 02, 19:31)
Aš muilo vietoj šampūno nesirenku todėl, kad mano tiek muilas, tiek šampūnas iš natūralių medžiagų, todėl sudėtinga ar ne, tai vistiek ne chemija. Taip pat nesirenku ir todėl, kad paprastai galvą plaunu miltais arba muilo riešutais. Taip gaunasi, kad man nereikia pačiai virtis šampūno ar galvos plauti dubenyje ir plaukai nėra dusinami. Čia aš rašiau apie žibalą ši tą, o žmonės gi protingi, juk nepradės gąsdintis dalyko, kurio laisvai gali nenaudoti.

blink.gif kas tai?
Atsakyti
Maidenana
Na va. 3 savaites saziningai, per kiekviena plovima naudojau rusiska, pirktine kauke plauku auginimui su silku. Daziausi liepos 3, kauke pradejau naudoti kazkur liepos 8-9. Praejusi penktadieni (liepos 31) issitiesinusi, dazymo riba yra kazkur 2,5 cm. Paprastai augo standartiskai - 1 menuo=1cm. Pirkau Eurokos, 12 litu.

Vasara plaukai greiciau auga visada. smile.gif))))))) Vistiek dziaugiuosi sekme. smile.gif))) Uzsirasiau kaukyte i "bandymu saraseli". biggrin.gif smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 03 rugpjūčio 2009 - 11:09
Jeigu kam reikia tai parduodu Velform Hair Grow gelio vieną bonkutę. Rašykit į a.ž wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 08 02, 21:31)

Na, jus esate saunuole smile.gif visada gerbiu tuos zm, kuriems patinka ekologija smile.gif tikiuosi, jus tikroji atstove, o ne tik del saves... smagu, kad garsiai kalbate apie naturaluma, butumete puiki respondente ekologinei psichologijai ax.gif Zinau, apie ka jus kalbate ir didziuojuosi, kad jus tam negailite pinigu 4u.gif Tik man idomu, ar viska, ka naudojate savo kasdieniniame gyvenime yra naturalu? bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
o del <"vis tiek tai ne chemija"> galetume padiskutuoti, bet tam cia ne vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 03, 11:07)
Vasara plaukai greiciau auga visada. smile.gif))))))) Vistiek dziaugiuosi sekme. smile.gif))) Uzsirasiau kaukyte i "bandymu saraseli". biggrin.gif smile.gif)

Sakai? Asmeniskai nepastebejau pagreicio vasara. Varau ant kaukes... Nes man labai letai auga, tikrai...
Papildyta:
QUOTE(Angelelis_E @ 2009 08 03, 11:54)
Tik man idomu, ar viska, ka naudojate savo kasdieniniame gyvenime yra naturalu?  bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif

As labai megstu naturaluma ir tikrai uz ji. Bet dabartine finansine padetis tiesiog to neleidzia. Lieka tenkintis "E", modifikuotu krakmolu ir visokiais sulfitais sampune ir kaukese...
Atsakyti

As labai megstu naturaluma ir tikrai uz ji. Bet dabartine finansine padetis tiesiog to neleidzia. Lieka tenkintis "E", modifikuotu krakmolu ir visokiais sulfitais sampune ir kaukese...
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Taip, taip... tikrai maza dalis zmoniu del savo finansiniu galimybiu negali naudotis tam tikrais dalykais. Mano draugas pyksta,kad as perku ne tide ir ne ariel, o kaip zinote, pigesni ir skalbia...hmmm... Bet kaip sakiau, as uz tikraja ekologija , o ne "del vaizdo", as pradedu nuo saves ir bent jau stengiuosi maziau tersti vandeni, stengiuosi del to,kas bus po 50metu. o tos naturalios priemones yra visos musu buityje, yra ir dar geresniu kitose salyse, bet uz tai reikia nemazai susimoketi smile.gif tiesiog as esu uz tikraji ekologiska gyvenima, nors tai nereiskia 100% naturalumo, bet is dvieju blogybiu renkuosi mazesne. As ir naudoju "E", kitaip neimanoma, svarbiausia vengti gliutamatu, pvz.tos sriubos pakeliuose, jos tiesiogai veikia galvos smegenu neuronus, ju "gamyba", net gi valgymas kino teatruose- zmones neisivaizduoja kaip jie sau kenkia...bet tai kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif dabar madinga ne tik ekologija, bet ir tolerancija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 03, 12:01)

user posted image

as irgi noriu sios kaukes biggrin.gif reikes isidemeti ir pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 03, 12:01)

user posted image
Papildyta:

o kauke ir i saknis tepdavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 08 03, 15:50)
o kauke ir i saknis tepdavai?  g.gif

as darau kaip rusiskam forume merginos patare. Jos itrina vien tik i saknis ir laiko po 20-30 minuciu. Sako, kad sunormalizuoja plauku prie saknu riebalavimasi ir kad jeigu deti per visa plauku ilgi - labai nusausina galiukus.
Atsakyti