Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(diamondness @ 2009 08 22, 17:08)
O ka varnalesu aliejus daro plaukams? Skatina augima? Kaip ji naudoti,ar tik i saknis, ar visus plaukus tepti? ax.gif

stabdo slinkima, skatina plauku augima.

Beje, buvau Martinoje sia savaite, uzmaciau nauja produkta nuo slinkimo ir plauku augimui skatinti. Tik tikslaus pavadinimo nepamenu, atrodo SYVARATKA (serumas). Gamintojas ELFA. Paziurejau sudeti - mano manymu labai gera, ne tokia kaip varnalesu aliejaus. Niekas nebandet? Labai noreciau pabandyti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 08 14, 13:50)
va nurasysiu sudeti butu puiku jei kas galetu pakomentuot, nes mane veina sudedamoji dalis neramina  g.gif
aqua, cetyl Alcohol, Glycerin, alcohol dental.,potassium ceteareh phosphate, selenium disulhide, cinnamic alcohol, DMDM hydantion, vitric acis.

Selenium disulphide šalina pleiskanas, užkerta kelią naujų pleiskanų atsiradimui. Jo kiekis šampūnuose turi neviršyti nustatytos normos. Šitos medžiagos turbūt rastum daugumoje šampūnų nuo pleiskanų.
Atsakyti
QUOTE(cariel17 @ 2009 08 07, 18:05)
Is tikruju balzamai ir kaukes trinami tik per plauku ilgi ir jokiu budu i saknis, tam yra kitos priemones:ampules, losjonai itt. Neseniai nupirkau pasibandymui phytoceane ampules universiteto vaistineje - jie nuo slinkimo ir skatina augima. Tiktai super. Plaukai auga kaip ant mieliu lotuliukas.gif

[COLOR=darkviolet]
o tai gal galima sias ampules nusipirkt ir kokioj kitokioj vaistinej? kokia kainyte?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 15, 00:09)
Daiktas gal ir geras, daug gerų atsiliepimų prisikaičiau, nu bet kvapas doh.gif Nusipirkau, kartą pabandžiau, kvapas pykino tiesiog, teko išmesti. Iš rankšluosčio kol tą kvapą išnaikinau doh.gif

kaip idomiai, man tas kvapas savotiskai net patinka, kokia penkta pakuote naudoju ir tik labai nesenai tesuzinojau kad jis mazina slinkima, skatina plauku augima, nes ant pakuotes to neraso

QUOTE(diamondness @ 2009 08 22, 18:08)
O ka varnalesu aliejus daro plaukams? Skatina augima? Kaip ji naudoti,ar tik i saknis, ar visus plaukus tepti? ax.gif

man asmeniskai varnalesu aliejus vissikai nepatiko schmoll.gif didele terlione o naudos jokios. megstamiausia mano namine kauke: medus, kokosu aliejus, cinamonas, kiausinio trynis, terlione didele bet bent efektas matomas smile.gif
dabar kaip tik pradejau naudot kosmetini zibala, ziuresiu ar bus koks efektas
Atsakyti
QUOTE("delfinuke" @ 2009 08 23, 11:48)
[COLOR=darkviolet]
o tai gal galima sias ampules nusipirkt ir kokioj kitokioj vaistinej? kokia kainyte?

Siaip viska perku universiteto, nes dirbu netoli. kaina nera labai maza, bet ju ten 12 ir kaip aiskino stiprus slinkimas - 3 kartus per savaite, o jei profilaktiskai tai 1. pastebejau, kad net apimties priduoda. kaina 140 LT, bet ju pakankamai uztenka. Plaukai susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2009 08 23, 17:17)

man asmeniskai varnalesu aliejus vissikai nepatiko schmoll.gif didele terlione o naudos jokios. megstamiausia mano namine kauke: medus, kokosu aliejus, cinamonas, kiausinio trynis, terlione didele bet bent efektas matomas smile.gif
dabar kaip tik pradejau naudot kosmetini zibala, ziuresiu ar bus koks efektas

o cinamonas kam? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 08 22, 17:45)
Selenium disulphide šalina pleiskanas, užkerta kelią naujų pleiskanų atsiradimui. Jo kiekis šampūnuose turi neviršyti nustatytos normos. Šitos medžiagos turbūt rastum daugumoje šampūnų nuo pleiskanų.

4u.gif
Atsakyti
Pirkau vienus vitaminus pavadinimu PRIORIN,jie stiprina plauku saknis ir skatina augima mirksiukas.gif Girdejau,kad juos galima isigyti vokieciu vaistinese,as pirkau suomijoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfidy @ 2009 08 23, 19:55)
Pirkau vienus vitaminus pavadinimu PRIORIN,jie stiprina plauku saknis ir skatina augima  mirksiukas.gif Girdejau,kad juos galima isigyti vokieciu vaistinese,as pirkau suomijoje. smile.gif
Manau, nei viena nei i Vokietija, nei i Suomija nevaziuos ju pirkt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 23, 21:17)
Manau, nei viena nei i Vokietija, nei i Suomija nevaziuos ju pirkt laugh.gif

Tokia kaip ,,vokieciu vaistine" kiek zinau Lt yra.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 23, 21:43)
Tokia kaip ,,vokieciu vaistine" kiek zinau Lt yra.

Ir kokios cia tos vaistines?
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 24, 10:22)

"vokieciu vaistine"
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 24, 11:22)

http://maps.google.c...597433179979426 ax.gif
Atsakyti