Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 08 25, 13:03)
o koks cia buna sveitiklis galvos odai?

O‘Rising buvo – bet ten ne šveitiklis, o skistis ampulėje.
KAARAL šveitiklis SPA su graikių riešutais.
Hair Company (mažas buteliukas) – bet man jis nelabai patiko.
TeoTema šveitiklis.

Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 28, 18:53)
O‘Rising buvo – bet ten ne šveitiklis, o skistis ampulėj

O'Rising turi ir sveitikli normalu,tirsta.ne ampuleje.
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 08 28, 20:40)
O'Rising turi ir sveitikli normalu,tirsta.ne ampuleje.

g.gif idomu. O gal galite nuotraukite ideti kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 24, 14:59)
oho kokie mes pikti  biggrin.gif
nuo siand vel padedu kursa ampuliu su placenta... thumbup.gif  vel bus antenu  thumbup.gif

kas čia per ampolės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 09 01, 10:15)
kas čia per ampolės? blush2.gif

praeitam puslapyje yra nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
As viska isbandziau, jokie sampunai man nepadejo auginti plauka, nusipirkau vitaminus :kalcio: ir serumo galams is :Keune: kosmetikos nes esu blondine, tai dabai thumbup.gif ir plaukai pradejo augti ir galai pagrazejo
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 09 01, 13:35)
As viska isbandziau, jokie sampunai man nepadejo auginti plauka, nusipirkau vitaminus :kalcio: ir serumo galams is :Keune: kosmetikos nes esu blondine, tai dabai  thumbup.gif  ir plaukai pradejo augti ir galai pagrazejo

Kokius butent vitaminus pirkote? Viena kalci? smile.gif Kiek laiko vartojate? smile.gif)
Atsakyti
Reikes ir man gristi prie "dzintars" "balzamo" bei "eurokoso" ampoliu - tai pigiausi ir veiksmingiausi budai pristabdyti slinkima ir uzsiauginti minetu antenu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 01, 14:51)
Reikes ir man gristi prie "dzintars" "balzamo" bei "eurokoso" ampoliu - tai pigiausi ir veiksmingiausi budai pristabdyti slinkima ir uzsiauginti minetu antenu biggrin.gif  thumbup.gif

As jau 3 tas ampules sunaudojau biggrin.gif biggrin.gif laukiu antenu po biski biggrin.gif
Atsakyti
As per savaite 3 sunaudodavau - po menesio mazdaug pridygo - bet tai buvo praeita vasara, kai gaivinau plaukus.
Dbr irgi ieskojau "dzintars", bet "droge" nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 09 01, 14:28)
Kokius butent vitaminus pirkote? Viena kalci? smile.gif Kiek laiko vartojate? smile.gif)

3 menesius geriu calc.mag.cin, 3 men pertrauka, zinokyte rezultatas akivaizdus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 09 01, 18:09)
3 menesius geriu calc.mag.cin, 3 men pertrauka, zinokyte rezultatas akivaizdus smile.gif

aš ta patį geriu, bet man vistiek kažko lūžinėja... slenka - vsikas kartu.
dabar nakvišų al. pradėjau gerti 4u.gif

aš galvoju gal pas kirpėją pirktis kokias ampoles kad atgaivinti plaukus g.gif (esu briunetė, buvo dėtas legvas cheminis pavasarį, dabar nusikirpau trumpai, bet noriu atsiauginti)
Atsakyti