Įkraunama...
Įkraunama...

kiauraraščiai

O nebus čia trys akys sumegstos į vieną - tie lankeliai. Ten lapelių vidurį g.gif . Man tai labai panašu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2006 11 09, 10:04)
O nebus čia trys akys sumegstos į vieną - tie lankeliai. Ten lapelių vidurį  g.gif . Man tai labai panašu  rolleyes.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutės

čia http://show.7ya.ru yra tų ažūrinių raštų iš pirmo psl. schemos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 12 lapkričio 2006 - 13:31
QUOTE(bazuka @ 2006 11 08, 17:10)
Joo... kvadračiukas-gera akis
apskritimas- užmetimas,
trikampis -dvi akys sumegztos kartu, tik skirtingos trikampų padėtys-iš dešinės arba iš kairės sumegzta,
o lankelis , tai nežinau , pasimečiau g.gif o gal gali įmest patį raštelį ?

o gal kvadratas - gera. apskritimas -bloga, lankelis-užmetimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivory @ 2007 10 21, 12:11)
o gal kvadratas - gera. apskritimas -bloga, lankelis-užmetimas? g.gif

Nea, kiauraraščiuose dažniausiai atgal visos akys blogosiomis mezgamos, taigi čia kvadratas - gera akis, apskritimas - užmetimas, lankelis - sumezgimas. Man atrodo ax.gif
Atsakyti
turiu sita zurnaliuka ir mezgiau juo megztuka - super grazu man. Noretusi suknytes man tuo rasciuku. Tik kas narpliosit, patarimas jau is patirities. Mezgiau is kid mocheros, tai jis nesiojant patrumpejo, bet pasiplete i sonus.. tad jau geriau ilgesni megzt ir siauresni. Nors gal kitu patrirtis to neparode. Cia gal ne rasciukas kaltas, o siulai.. nes kito megstinuko (irgi kid mocherinio) problema panasi, tik zymiai maziau deformavos smile.gif
Gryzus paziurėsiu, kad nebereiktu jum gincytis kas cia ka reiskia. Atmintinai nepamenu jau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 23 spalio 2007 - 12:48
Kaip ir zadejau - ikeliu nuorodas (laikinai, nes ten esantis albiumukas visai ne tam skirtas), nes foto ikelt negaliu, sako tam reikia 100 zinuciu. Kokybe nestebuklinga, sorry, bet gal eis suprast

http://public.fotki....te/img0404.html
http://public.fotki....te/img0405.html
Atsakyti
QUOTE(vasara01 @ 2006 11 08, 18:22)
Paskaičiavau uždėtas ir nuliestas akis, ir man atrodo, kad lankelis yra trys akys sumegztos į vieną. Nors aišku pamačius raštą, tiksliau pasakyti būtų galima mirksiukas.gif

Pritariu -lankelis-tikrai 3 akys sumegztos i viena. ax.gif
Atsakyti
[quote=angulyte,2007 10 24, 09:59]

negerai atrodo Jums.. aigi idejau schemutes sad.gif
Atsakyti
[quote=Muske,2007 10 24, 13:16]
[quote=angulyte,2007 10 24, 09:59]
negerai atrodo Jums.. aigi idejau schemutes sad.gif
[/quote]
verysad.gif As juk ne apie sita rasteli kalbejau... verysad.gif as zinau, kad vienur apskritimas reiskia uzdeta aki, kitur, lankelis ta pati reiskia, bet skirtinguose leidiniuose skirtingos ir zenkliuku reiksmes. Reikia ir pagal rastyeli pasiziuret g.gif Na, bet jei klystram, tai valio, nes yra kas pataiso drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 10 25, 09:34)
verysad.gif As juk ne apie sita rasteli kalbejau...  verysad.gif  as zinau, kad vienur apskritimas reiskia uzdeta aki, kitur, lankelis ta pati reiskia, bet skirtinguose leidiniuose skirtingos ir zenkliuku reiksmes. Reikia ir pagal rastyeli pasiziuret  g.gif Na, bet jei klystram, tai valio, nes yra kas pataiso  drinks_cheers.gif

Atsiprasau tuomet ax.gif
Atsakyti
daugybė kiuraščių knygoje RELJEFINIAI ir kiauri raštai virbalais. Mačiau knygyne Europoje, Vilniuje

QUOTE(Gertruda @ 2006 11 07, 12:51)
paskutiniame spec Rankdarbiu numeryje (kepures, saliai ir pirstines) yra labai panasiu rasteliu nemegztas salis.

Atsakyti