Taip, taip
Iki pasimatymo vakare
Aciu visoms
Sauniai pabuvome pas vaikucius
Dabar gimtadieni turesime lapkricio men:
Viktorija lapkricio 7 d. (11 metų).
Jei Vika neissigas ir nepabegs, tai tikriausiai dursime jai ausytes
Dabar gimtadieni turesime lapkricio men:
Viktorija lapkricio 7 d. (11 metų).
Jei Vika neissigas ir nepabegs, tai tikriausiai dursime jai ausytes
Man lapkricio 9 d. netinka 
Na, bet jei daugumai si diena patogi, tuomet teks praleisti si karteli, bet kokiu atveju prisidesiu prie dovanos. O jei nuspresit kita diena - prisijungsiu
Na, bet jei daugumai si diena patogi, tuomet teks praleisti si karteli, bet kokiu atveju prisidesiu prie dovanos. O jei nuspresit kita diena - prisijungsiu
Man lapkričio 9 d. tinka
man diena irgi tinka. siaip iki 15os dienos tinka bet kuris vakaras. tai kaip Vika nepersigalvojo del ausu? gal man si reuikala pakuruoti?
. kas Dianai dure ausis? berods silkinej bangoj, ar ne?
manau, galėsiu prisijungti lapkričio 9
QUOTE(džiaugsmelis @ 2010 11 02, 18:47)
gal man si reuikala pakuruoti?
. kas Dianai dure ausis? berods silkinej bangoj, ar ne?
jei nori, gali pakuruoti
reikes divaai parasyti, kad paskambintu, ar mus priims lapkricio 9 d. bet paprastai priima
beje, matau, kad musu tema eina i pabaiga. gal jau reikia uzvesti nauja? nes kiek atsimenu, ana karta su uzvedimu buvo problemu, nes kai uzvedziau, nauja tema tol neatsirado, kol jos nepatvirtino moderatore
Papildyta:
va radau i kokia vedziau - Merilina (Zukausko g. 49)
Tai jei apsistojat ties lapkricio 9 d., man neiseis sudalyvauti
, bet tada pervedu Spyrgai pinigelius
O toj merlinoj reikia is anskto uzsirasyti?
tai gerai pasilieku ties siuo reikalu. tik tada reikia kazkaip su pacia Vika susisiekti ir , manau, geriausia ta pacia diena ir isdurti.
tai gerai pasilieku ties siuo reikalu. tik tada reikia kazkaip su pacia Vika susisiekti ir , manau, geriausia ta pacia diena ir isdurti.
QUOTE(džiaugsmelis @ 2010 11 03, 12:52)
O toj merlinoj reikia is anskto uzsirasyti?
visur kur skambinau reikejo is anksto uzsirasyti
todel siulyciau uzsirasyti