Įkraunama...
Įkraunama...

Koks čia drabužis?

Šiandien parodė...

http://fun.ring.lt/d...gapleistras.jpg

Taip ir likau nesupratus (angliškai prastai skaitau ax.gif ) ar čia juokais ar rimtas dalykas koks nors parodijuojamas?
Apšvieskit mane tundra, a 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo klijuojamos vienkartines kelnaites biggrin.gif nes klijuojamu vienkartiniu liemeneliu tai yra ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Čia tikriausiai tinginėms: ir higieninių įklotų nereik naudoti, ir skalbtis vakarais tongue.gif . Ot įdomu, o kaip juos nešioti per „tas“ dienas? g.gif
Atsakyti
o geras... toki noreciau naudot kai busiu apsivilkus vakarine sukneles nes siaip apatiniu po ja detis nesinori... 4u.gif
Atsakyti
Žinot, ką pagalvojau - čia ateities kelnaitės biggrin.gif Juk "triusikėliai" vis mažėjo, siaurėjo nuo mūsų propromočiučių laikų, tuoj visos va būtent su tokiais vaikščiosim, ir skalbti nereikės, kaip Jolanta:) pastebėjo smile.gif
Atsakyti
na ir dar plikos vaiksciosim, nes kiek nenudepiliuosim, tiek nupeshim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 08 29, 21:27)
na ir dar plikos vaiksciosim, nes kiek nenudepiliuosim, tiek nupeshim biggrin.gif

man irgi sita mintis kazkodel iskilo biggrin.gif
Atsakyti
O man dar idomu kaip reikes WC naudotos...nuklijuoti jas o po to vel prilipdyti g.gif tai kiek ten jos laikysis tada,o jei is po sijono nukris biggrin.gif
Atsakyti
O man dar idomu kaip reikes WC naudotos...nuklijuoti jas o po to vel prilipdyti tai kiek ten jos laikysis tada,o jei is po sijono nukris

Vat tada problema bus biggrin.gif ir geda didziule blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif kaip ten parasyta ir per nestuma galima naudotis ir lyg deveti kartu su iklotais g.gif ar ne?ka raiskia daile protector? iklotai lyg? na nieko atsivestum is uzsienio uzidetum po kokiu sijonu kaip ten parodyta ir visi vyrai susijaudintu matydami kad tu be,... laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 08 29, 20:32)
...o jei is po sijono nukris  biggrin.gif

Arba jei esi su trumpu sijoneliu, o tu kelnaiciu viena puse atsiklijuoja, tai ir vaikstai su kabalduojanciais triusikeliais tarp koju, kol kas nors nepastebi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 29, 21:45)
Arba jei esi su trumpu sijoneliu, o tu kelnaiciu viena puse atsiklijuoja, tai ir vaikstai su kabalduojanciais triusikeliais tarp koju, kol kas nors nepastebi cool.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti