Įkraunama...
Įkraunama...

Koks čia drabužis?

Neisivaizduoju, kaip toki dalyka galeciau nesioti.. O dar ypas kiekviena diena.. unsure.gif
Atsakyti
blink.gif Cha cha geras! Jeigu bikini zonos nedepiliuojate, tada veikia kaip (velcro) "lipukai čik čik" smile.gif O šiaip nusidepiliuoja, kiekviena karta nulipinant prilipinant biggrin.gif
Atsakyti
Ale ko tik šiais laikais tik nėra... biggrin.gif galima numirti iš juoko... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
geras.. thumbup.gif bet tai sumastyti dar taip reikia..smile.gif blink.gif
Atsakyti
cia man atrodo jos del to pagamintos, kad po aptemptais drabuzeliais nesimatyty bjauriu triusiku (kai lb aptempia)
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 08 29, 20:32)
O man dar idomu kaip reikes WC naudotos...nuklijuoti jas o po to vel prilipdyti  g.gif tai kiek ten jos laikysis tada,o jei is po sijono nukris  biggrin.gif

Tikrai labai jau įdomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2005 08 30, 08:20)
cia man atrodo jos del to pagamintos, kad po aptemptais drabuzeliais nesimatyty bjauriu triusiku (kai lb aptempia)

Reikia pirkt tinkamo dydzio drabuzius ir apatinius, tada tikrai jau taip nesimatys biggrin.gif
Atsakyti
siandien man kilo idejo.kaip piesia ant nuogo kuno pastebejau kad jos triusikeliu nesideda bet ten nei lupyciu nei kailiuko nesimato.tai gal ir sioj srity jis naudojamas g.gif
Atsakyti
geras biggrin.gif
išadingi gi žmonės!!! ale norėčiau "ant prikolo" išbandyt megalol.gif
gal paketą iškirpt ir aukštyn kojom prisilipint laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinė @ 2005 08 30, 12:41)
geras biggrin.gif
išadingi gi žmonės!!! ale norėčiau "ant prikolo" išbandyt megalol.gif
gal paketą iškirpt ir aukštyn kojom prisilipint laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

nu tu tai cia tikrai isradinga thumbup.gif clap_1.gif
labai jau idomu ka vyras pasakytu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu tokio dalyko tikrai nesideciau. nesamone.
Atsakyti
geras thumbup.gif o butu juoko,jei nuvarai i kluba,soki,o jis ...bum ir iskrenta! blink.gif man tai daugiau i iklota panasu biggrin.gif o kaip nusiplesia idomu?turbut vietoj depiliacijos tiktu!!! megalol.gif
Atsakyti