Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(merga @ 2009 04 24, 23:44)
grazu.Ir as seile varvijau,bet... ax.gif .Kazka panasau tikvieno auksto buvo KLP"Banginyje",bet uz keliolikos cm augaliuka moketi kazkur apie 30LT-ziauroka doh.gif  cool.gif

OHO kainelė, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 25, 00:37)
OHO kainelė,  doh.gif

Tai jau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane nezydi mano kaktusiukas, 2 metai. Kas gali jam trukti?
Stovi ant palanges kambaryje, kur yra vesu ir saule buna is ryto. Laistau karta per savaite. bigsmile.gif
Gal reikia perstatyti i kita kambari kur yra silciau ir sauleta vieta? Ir laistyti dazniau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 04 25, 12:04)
Tai jau taip mirksiukas.gif

bet žinok jeigu turėčiau pinigu tikriausiao susigundičiau ir nusipirkčiau blush2.gif

QUOTE(daniele @ 2009 04 25, 13:51)
pas mane nezydi mano kaktusiukas, 2 metai. Kas gali jam trukti?
Stovi ant palanges kambaryje, kur yra vesu ir saule buna is ryto. Laistau karta per savaite.  bigsmile.gif
Gal reikia perstatyti i kita kambari kur yra silciau ir sauleta vieta? Ir laistyti dazniau? doh.gif

pabandyk persodinti (per jauna mėnuli) ir patrešk kur žydinčiom gėlėm g.gif
Atsakyti
Sveikutės ir aš tokį turiu 4u.gif
Gaila labai , kad jis vasarą nežydi , įsigyjau su žiedeliais , bet va jų jau nebėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 04 26, 09:31)
Sveikutės ir aš tokį turiu  4u.gif
Gaila labai , kad jis vasarą nežydi , įsigyjau su žiedeliais , bet va jų jau nebėra  verysad.gif

kaip pas pačia pražys dar labiau grožiesies žiedeliais mirksiukas.gif

ne nežydi vasara bet užtai žiema kaip gražiai atodo, o vasara pilna gėliu lauke ir kamb. gėlės kai kurios žydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 25, 22:31)
bet žinok jeigu turėčiau pinigu tikriausiao susigundičiau ir nusipirkčiau  blush2.gif
pabandyk persodinti (per jauna mėnuli) ir patrešk kur žydinčiom gėlėm  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Persodinti reiktu(del menulio nezinau,persodineju kai reika).Po persodinimo pradeti tresima reikia ne anksciau kaip 3 savaiciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 25, 21:31)
bet žinok jeigu turėčiau pinigu tikriausiao susigundičiau ir nusipirkčiau  blush2.gif
pabandyk persodinti (per jauna mėnuli) ir patrešk kur žydinčiom gėlėm  g.gif

as kazkur karta per menesi laistau su trasom zydinciom gelem, lietuviskos gamybos 4u.gif
Atsakyti
vilite, savaime suprantama , kad bus smagiau kai pražydės pas mane , o dar ir norėtusi , kad visdėlto žydėtu visus metus , man jo žiedai nepakartojamo grožio wub.gif wub.gif wub.gif ir nesvarbu , kad artėja vasara
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2009 04 26, 21:12)
as kazkur karta per menesi laistau su trasom zydinciom gelem, lietuviskos gamybos 4u.gif

Visas gelytes geriausia per men.tresti 2 kartus.Nes substratuose esanciu elemntu daznai gelytes nesugebapasisavinti ypac butiniausiu(kalio,fosforo ir azoto) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,

Oj, merga, aciu uz grazia tema! Labai naudinga info pirmoj zinutej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 04 27, 10:55)
vilite,  savaime suprantama , kad bus smagiau kai pražydės pas mane , o  dar ir norėtusi , kad visdėlto žydėtu visus metus , man jo žiedai nepakartojamo grožio  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir nesvarbu , kad artėja vasara

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kas tiesa tas tiesa žiedukai gražus begalo wub.gif a
Atsakyti