Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

turiu as ta spalvota spausdintuva:)))kai reikejo rinktis, vien del paveiksliuku spausdinimo buvo rinktasi spalvotas.. doh.gif bet nepalyginsi atspausdinimo kur reklama uzsiema ir turi didelius agregatus..ir namie...ir ne mano spausdintuvas kaltas...net paprastoje reklamineje agenturyteje...su paprastu spalvotu iskraipo spalvas..o va nunesus normaliai - kokybe neitiketina...ir lapas kanauoja apie 3 lt..tai i ji prigruks kiek telpa..ir nemanau kad brangiai gaunasi.
Atsakyti
Netgi kursuose, jei kas nutinka servetėlei ir žinau, kad pataisyti galima, ir dažnai net keliais būdais, tačiau matau, kad moteris jau nervinasi dėl nesėkmės, plauname viską lauk ir darome iš naujo... Yra buvę atvejų, kai vidur kursų pareiškiamas noras pradėti naujai. Ir tai jau - ne dekupažo reikalai, o žmogaus charakteris. Netgi ir tas žmogus, įgijęs daugiau patirties, tikrai sužinos, kad galima išeiti iš bet kokios padėties ir kad padrąsinimai:"gerai, kai kursų metu kuo daugiau nesklandumų nutinka, taip įgaunama patirties" nėra iš piršto laužti, nes dažniausiai nesėkmė pagimdo idėją... Tačiau tam reikia laiko ir pasitikėjimo savo jėgomis.
Tačiau nesuprasiu, kai net ant viršelio - ištisai suplyšusi servetėlė. Su visa pagarba autorių drąsai ir užmojui imtis tokio projekto, nesuprantu tokio atmestinio požiūrio.
Nekalbant apie nesuvokiamus technologinius sprendimus daugelyje darbų.
Dėl vardų...Prie kiekvieno darbo nurodyta autorė, tačiau išties neetiška net taip darbus baksnoti, ką ir aš dabar darau blush2.gif Džiaukimės, kad pralaužti ledai, kad galbūt tai paskatins tokių leidinių pasirodymą.

O jei į temą...Rašalinio spausdintuvo atspaudo fiksavimas plaukų laku telieka tiems laikams, kai Lietuvoje nebuvo priemonių. Juk ir šukuosena, sutvirtinta laku, vandens taip pat galiausiai neatlaiko.
Jei jau norima eiti tuo keliu, geriausia fiksuoti sintetiniu purškiamu laku.
Labiausiai pritariu spausdinimui skaitmeninės spaudos firmose. Kokybė tikrai fantastiška. Dažnai galvojama, kad tik foto popierius užtikrina kokybę. Tikrai taip nėra. Ir ant paprasto popieriaus viskas gaunasi puikiai.
Atsakyti
Radau viename forume, kad reikia su laku (ne plauku) nupusti. Tai nubegau i balkona ir nupuciau, ziuresiu kas bus smile.gif
O dabar dar vienas klausimelis, kol neprimaklinau ko smile.gif Turiu medini pagrinda sagei ir dabar niekaip nesusigaudau ar jame reikia skylutes isgrezti ir prisiuti prie odos, ar jis klijuojamas be jokiu siuvimu ir apsiuvamas karoliukais? As ta pagrinda dekoruosiu, ir darysiu sage.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oztoko: 14 gegužės 2009 - 17:08
QUOTE(oztoko @ 2009 05 14, 18:07)
Radau viename forume, kad reikia su laku (ne plauku) nupusti. Tai nubegau i balkona ir nupuciau, ziuresiu kas bus smile.gif
O dabar dar vienas klausimelis, kol neprimaklinau ko smile.gif Turiu medini pagrinda sagei ir dabar niekaip nesusigaudau ar jame reikia skylutes isgrezti ir prisiuti prie odos, ar jis klijuojamas be jokiu siuvimu ir apsiuvamas karoliukais? As ta pagrinda dekoruosiu, ir darysiu sage.

Nemanau, kad kas nors skylutes gręžioja, kad prie odos pagrindą prisiūtų..Paprasčiausiai priklijuoja..Bet tu apie sages daugiau sagių temoj sužinosi.. 4u.gif
Atsakyti
pirmiausiai tą medinį pagrindą dekoruok kaip nori, o tik jį visiškai paruoštą dekoruosi karoliukais ar kaspinėliais ar dar velnias žino kuo smile.gif skylių gręžt tikrai nereikia. Viską gerai laiko klijai.
Atsakyti
Labai aciu visoms uz patarimus mirksiukas.gif .

O del spausdinimo su prof. iranga, tai as taip pat uz tai, bet... pas mus tikriausiai kaimas (Siauliai), o gal tiesiog zmones ispuike. Kiek ejau i reklamos gamyba uzsiimancias imones, niekas nesutiko del vieno lapo net nuo kedes atsistoti doh.gif g.gif , o ten kur kopijavimo paslaugomis uzsiima, tai atspausdino su lazeriniu taip baisiai, kad pas mane rasalinis 10 kartu geriau nupiese lotuliukas.gif . Realiai tai labai pikta, kai net siulant sumoketi daugiau, niekas nenori prasideti. Labai tikiuosi, kad ateis geresni laikai arba atsiras supratingesniu zmoniuku lotuliukas.gif

Skaitinejau, skaitinejau ir kilo klausimas. Jeigu naudoju Retro dvikomponenti, tai i tarpus galima tepti aliejinius dazus, o jeigu naudoju Antika, tai galima tik akrilinius ar ir pvz. aliejinius arba dekupazine pasta itrinimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oztoko: 14 gegužės 2009 - 21:15
Jeigu ateis Ingusia, tai pasakys tą patį, kad aliejinis įtrinimas manės dar nebuvo apvylęs ant visokio plauko sendintojų smile.gif

Dėl spausdinimo, esu merginoms spausdinus Vilniuje, šiaip manau,kad susitarus su spaustuve būtų galima viską ir virtualiai padaryti; nusiunti reikaimo dydžio jpg;us į kokią "Laivą" , jie atspausdina, padaria pavedimą ir jie išsiunčia viską paštu tau. Pamėgink, manau,kad sutiks kur nors taip padaryti.
Spausdinti siūlau tik tose vietose ,kurios turi normalias dizaino progrmamas, nes spausdinant iš ofiso programos išsikraipo paveiksliukas.

Dėl žurnalo, tai man įdomu pasidarė ,kokio čia rankdarbių žurnalo atstovė su mumis dekupažu apsikrėtusi smile.gif ?
Kažkaip pagalvojau, jeigu aš turėčiau savo parduotuvę, tokią priemonių įvairovę, motyvų, medžiagų, daiktų galybę.... kaip atrodytų žurnalas....

Dėl tų srijų ant pagalvės,..... aš ją mačiau dar gerokai prieš žurnalui išvystant šviesą, negalėjau pagalvoti, kad bus viršelio žvaigždė. Norit estetiškai dekoruot tekstilę , reikia laimės, begalinės kantrybės ir mylėti darbą.

Norėčiau parodyti nuostabiausiai ( techni6ka prasme) dekoruotą tekstilę, kurią man teko matyti gyvai.
Šito maišiuko autorė forumietė SISI, ji sakė ,kad labai myli audinį. Ir dekoravimo procesas buvo tarsi stebuklas, ištisa servetėlė prisiglaudė prie maišiuko net neisimuistydama, nei vienos rukšlelės , nei vieno įplyšimo. Šiek tiek pašešėliuota. Čia dedu mažą paveiksliuką, o nuorodoje galite pamatyti išdidintą vaizdą.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 gegužės 2009 - 23:59
Gabii__, ar isbandei lefrance & borgeois sendintoja?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 14, 23:31)
Jeigu ateis Ingusia, tai pasakys tą patį, kad aliejinis įtrinimas manės dar nebuvo apvylęs ant visokio plauko sendintojų smile.gif

Dėl spausdinimo, esu merginoms spausdinus Vilniuje,  šiaip manau,kad susitarus su spaustuve būtų galima viską ir virtualiai padaryti; nusiunti reikaimo dydžio jpg;us į kokią "Laivą" , jie atspausdina, padaria pavedimą ir jie išsiunčia viską paštu tau. Pamėgink, manau,kad sutiks kur nors taip padaryti.
Spausdinti siūlau tik tose vietose ,kurios turi normalias dizaino progrmamas, nes spausdinant iš ofiso programos išsikraipo paveiksliukas.

Dėl žurnalo, tai man įdomu pasidarė ,kokio čia rankdarbių žurnalo atstovė su mumis dekupažu apsikrėtusi smile.gif ?
Kažkaip pagalvojau, jeigu aš turėčiau savo parduotuvę, tokią priemonių įvairovę, motyvų, medžiagų, daiktų galybę....  kaip atrodytų žurnalas....

Dėl tų srijų ant pagalvės,..... aš ją mačiau dar gerokai prieš žurnalui išvystant šviesą, negalėjau pagalvoti, kad bus viršelio žvaigždė. Norit estetiškai dekoruot tekstilę , reikia laimės, begalinės kantrybės ir mylėti darbą.

Norėčiau parodyti nuostabiausiai ( techni6ka prasme) dekoruotą tekstilę, kurią man teko matyti gyvai.
Šito maišiuko autorė forumietė SISI, ji sakė ,kad labai myli audinį. Ir dekoravimo procesas buvo tarsi stebuklas, ištisa servetėlė prisiglaudė prie maišiuko net neisimuistydama, nei vienos rukšlelės , nei vieno įplyšimo. Šiek tiek pašešėliuota. Čia dedu mažą paveiksliuką, o  nuorodoje galite pamatyti išdidintą vaizdą.
user posted image

Va čia tai fantastiškas darbas, net šiurpuliukai nueina pamačius. Toks kūrinys turėtų būti "viršelio žvaigžde". Pamačius būtų tik waw, ir aš noriu!!!!!!!!!!
Atsakyti
o čia tai darbas...... ir dar tie šešėliai tokie švelnūs..... mm........ medalis jai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Labai mažai info randu apie keramikinių plytelių dekoravimą dekupažo būdu. Gal kas bandėt ir galėtumėt pasidalinti patirtimi? Norėčiau dekoruoti plyteles savo vonioje.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 05 15, 11:03)
Sveikutės,

Labai mažai info randu apie keramikinių plytelių dekoravimą dekupažo būdu. Gal kas bandėt ir galėtumėt pasidalinti patirtimi?  Norėčiau dekoruoti plyteles savo vonioje..  ax.gif

ideja gera, bet...
tu ten nenaudosi duso?

Visgi koks bebutu dekupazas - jis vandenuko nemyli wink.gif
Atsakyti