Mano vyras jau ir ta pati sako, kam moketi didelius pinigus uz ta pati s... Jie tik sako kad gamintojai ne kinieciai ir lupa didelius pinigus... Turbut teks rinktis is pigesniu, jei laikys tai laikys, jei ne bus ismesti pinigai...
QUOTE(vaileta @ 2008 06 04, 09:10)
Mano vyras jau ir ta pati sako, kam moketi didelius pinigus uz ta pati s... Jie tik sako kad gamintojai ne kinieciai ir lupa didelius pinigus... Turbut teks rinktis is pigesniu, jei laikys tai laikys, jei ne bus ismesti pinigai...
vaileta , kada jūs pirksit ir ar jau kažką nusižiūrėjot?

Mums jau reikia greit, bet vis neissirenkam... dar vis zvalgausi po neta... O kaip jus gal jau issirinkote? Nejau ik mums dviems garines reikia? Man jos nelabai reiketu jei ne vyras, man uztektu ir paprastos, bet jis nori, tai ir ieskau...
QUOTE(vaileta @ 2008 06 04, 14:49)
Mums jau reikia greit, bet vis neissirenkam... dar vis zvalgausi po neta... O kaip jus gal jau issirinkote? Nejau ik mums dviems garines reikia? Man jos nelabai reiketu jei ne vyras, man uztektu ir paprastos, bet jis nori, tai ir ieskau...
Mes dar nieko neišsirinkom.

O jus is seniu pirksit?
Sveiki visi,
GAL KAS NETYCIA MATE ZINO ARBA TURI PARDAVIMUI KOKI ATLIKUSI LATAKA DUSO. IESKAU KUR GAUT PIGIAU NES LABAI JAU GAILA MOKET TOKIUS DIDEIUS PINIGELIUS
GAL KAS NETYCIA MATE ZINO ARBA TURI PARDAVIMUI KOKI ATLIKUSI LATAKA DUSO. IESKAU KUR GAUT PIGIAU NES LABAI JAU GAILA MOKET TOKIUS DIDEIUS PINIGELIUS

norejau paklausti kas jau turi duso kabinas kaip pas jus nubega vanduo?nu pas mus taip letai
kai prausiesi stovi vanduo islipus po kokiu 5 min viskas tik nubega

QUOTE(vaileta @ 2008 06 04, 17:08)
O jus is seniu pirksit?
Nebūtinai.

sveikos moteros gal pasikartosiu o gal ne sitoj temoj bet... kaip as norejau tos garines tai sakes dar kol remonta pradejom bet.... mano MB vonios norejo tai jis del mano svaigimo apie tas garines mane uzparino kol as pati logiskai nepagalvojau ir stai kokiu isvadu priejau jei jus tikites kad uz 2000lt galit nusipirkti ilgai tarnaujanti daikta tas as asmeniskai manau kad cia didziausias briedas vien pasiziurejus i tuos kranus man net matosi kad tokd s***** jei sulus tai nzn ar kas ji jums pakeis o jau apie atsargine detale patyliu jau kiek mes ju apziurejom
tai man net baisu atsiminti ir galu gale nuspresta bus dusas bet paprastas be padeko ir tiek 
na o kaip pvz drauges bratke nusipirko garine ir bestanat sudauze dureliu stikla ir ka ogi nieko iki siolei neranda nauju pakeitimui tai uzuolaidele pasikabine nors garantija 2metai ir tt bet jau paprasto stiklo avest negali o ka jau kalbeti apie kranus ir visa kita sistema viduje
tai galjau geriau pasistatyti paprasta dusa o pasiparinti nepagaileti keliu Lt ir nuvaryti kad ir i ta pati impulsa pvz ir pasiparinti turkiskoje ir tt
dar kitas pvz bet dvigubas drauge ir jos brolis dusas pas juos masazinis namuose skirtinguose aisku ir ka vandyuo s**** filtrai nepadeda uzkalkejo tie purkstukai ir nemasazuoja ir nieko nepadarysi tik papildomi pinigai ismesti
na cia aisku kiekvienam savo bet moteros galvoki siuo klausimu ne jausmais o protu musm turetu rupeti praktiskumas
bet jei jau susigundysit garine kuri kainuoja apie 2000lt +- tai bet pasisklausinekit ar tikrai garantijai besitesiant pakeis kokia suluzusia detale o kai garantija baigsis
ar imanoma bus uzsakyti sugedusia detale nes kaip tycia kas nors sulusta praejus dienai po garantinio pabaigos
na desciau savo mintys ir kaip tai pabirusiai bet tikiuosi kad pagavot esme
sekmes besirenkant
ir siaip megstu pasvarstyti na kokia gi savikaina jei mes parduodam na kaip pvz 2000lt -PVm -navaras- parsivezimas -muitai na ir -visokie kysiai ir tt

na o kaip pvz drauges bratke nusipirko garine ir bestanat sudauze dureliu stikla ir ka ogi nieko iki siolei neranda nauju pakeitimui tai uzuolaidele pasikabine nors garantija 2metai ir tt bet jau paprasto stiklo avest negali o ka jau kalbeti apie kranus ir visa kita sistema viduje

tai galjau geriau pasistatyti paprasta dusa o pasiparinti nepagaileti keliu Lt ir nuvaryti kad ir i ta pati impulsa pvz ir pasiparinti turkiskoje ir tt
dar kitas pvz bet dvigubas drauge ir jos brolis dusas pas juos masazinis namuose skirtinguose aisku ir ka vandyuo s**** filtrai nepadeda uzkalkejo tie purkstukai ir nemasazuoja ir nieko nepadarysi tik papildomi pinigai ismesti

na cia aisku kiekvienam savo bet moteros galvoki siuo klausimu ne jausmais o protu musm turetu rupeti praktiskumas

bet jei jau susigundysit garine kuri kainuoja apie 2000lt +- tai bet pasisklausinekit ar tikrai garantijai besitesiant pakeis kokia suluzusia detale o kai garantija baigsis
ar imanoma bus uzsakyti sugedusia detale nes kaip tycia kas nors sulusta praejus dienai po garantinio pabaigos
na desciau savo mintys ir kaip tai pabirusiai bet tikiuosi kad pagavot esme
sekmes besirenkant

ir siaip megstu pasvarstyti na kokia gi savikaina jei mes parduodam na kaip pvz 2000lt -PVm -navaras- parsivezimas -muitai na ir -visokie kysiai ir tt

Vat butent ir as to paties nusibaidziau... galvojau norejau,bet pasilikau ant to varianto kad nepirkt jokios plastmases ir statyt visa dusa meistram duot,na kad pabetonuotu jie ta pada pertvara duso ir klijuot plytelem viska, tai desim potinkini ta duso maisytuva kur virsuje is sienos tik duso galvute iseina ir maisytuvas tik tas gaubtelis su viena rankenele ,o visi vamzdziai paslepti sienoj.. Istikrju tai pamaciau pas draugus ir nukopijavau..
svajojau dar sienoj daryt tuos masazinius purkstukus,bet ai papidomai vel isleist 1000 lt, tai apsisprendziau, kad bus gerai ir taip 
TIK DAR PASIKARTOSIU SAVO BEDA-VAT NERANDU LATAKO DUSUI GAL KAS MATET KUR PIGIAI?

TIK DAR PASIKARTOSIU SAVO BEDA-VAT NERANDU LATAKO DUSUI GAL KAS MATET KUR PIGIAI?

Ačiū, Viktorijag , už išsakytą nuomonę.
Mus visi atkalbinėja nuo garinės kabinos...
Atseit normalesnės prasideda nuo 10 000 lt, o su pigesnėm tik "galvos skausmą" nusipirksim...
Greičiausiai teks jos atsisakyti...
O taip jos norėjau!
Bet vistiek tada nors masažinį dušą statysim, nes to visai paprasto irgi nenoriu...
Labai džiaugčiausi, jei dar kas pasisakytų.

Labai džiaugčiausi, jei dar kas pasisakytų.