Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie dušo kabinas

Prašau nusimanačiųjų patarimo. Mums reikia dušo kabinos, bet turi būti su visom sienelėm, pribumbasų mums nereikia, ir svarbu kad nebūtų tamsus vidus , kad netaip greitai tos kalkės pasimatytų. Mokėti labai daug irgi negalime smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Klausimelis toms, kurios turi duso kabinas be padeklu - kas patogiau grindims: mozaikines ar paprastos plyteles? Mozaikines man labai grazu, bet bijau kad nuo siuliu valymo isprotesiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa000: 11 sausio 2011 - 14:59
QUOTE(Zometa @ 2011 01 10, 14:30)
Prašau nusimanačiųjų patarimo. Mums reikia dušo kabinos, bet turi būti su visom sienelėm, pribumbasų mums nereikia, ir svarbu kad nebūtų tamsus vidus , kad netaip greitai tos kalkės pasimatytų. Mokėti labai daug irgi negalime  smile.gif

Jeigu ieškote nebrangios ir kokybiškos uždaros dušo kabinos, vienas variantas galėtų būti Sanipro Simple. Ji būna 80x80 ir 90x90.
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 01 11, 15:59)
Sveikos.
Klausimelis toms, kurios turi duso kabinas be padeklu - kas patogiau grindims: mozaikines ar paprastos plyteles? Mozaikines man labai grazu, bet bijau kad nuo siuliu valymo isprotesiu  g.gif

Jei norit grozio- mano manymu, mozaikines, jei lengvos prieziuros- paprastos. Mes dejom paprastas ir del prieziuros tikrai nesiskundziu. Bet visu pirma, darant dusa be padeklo, svarbiausias dalykas geras nuolydis i trapa mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,
jei galit pakonsultuokite išsamiau apie Sanipro kabinas.
mes išsirinkome su garu ir masažais uždarą kabiną, bet pigu.lt analogiškos lenkiškos Imperial kainuoja visu 1000Lt. pigiau g.gif
Dabar svarstome.
Gal kas turi Imperial su garu- patarkite.
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2011 01 13, 11:32)
Jei norit grozio- mano manymu, mozaikines, jei  lengvos prieziuros- paprastos. Mes dejom paprastas ir del prieziuros tikrai nesiskundziu. Bet  visu pirma, darant dusa be padeklo,  svarbiausias dalykas geras nuolydis i trapa  mirksiukas.gif

Ir ne ka maziau svarbi gera hidroizoliacija - ant to dalyko nepagailekyt pinigu.
Atsakyti
keliu tema ivirsu,kaipsita duso kabina?
http://www.jaunuolia...et-9001-be-garo

gal kas turi?
Atsakyti
Mesd irgi pirkom is pigesniu, bet pasirinkom su metaliniu remu kaur stiklai vazineja. Kaip ir geresni skaitosi.
Atsakyti
LABA,
UZTIKAU TOKIA DUSO KABINA

http://www.jaunuolia...bina-fd-s3-130h, NORECIAU KOMENTARU..
NIEKADOS NEPIRKAU IS INTIKO, KO NEGALIU PACIUOINĖTI, GAL KAS TURI TOKIA ????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 17 vasario 2011 - 10:24
QUOTE(Vi_zija @ 2011 02 17, 11:24)
LABA,
UZTIKAU TOKIA DUSO KABINA

http://www.jaunuolia...bina-fd-s3-130h, NORECIAU KOMENTARU..
NIEKADOS NEPIRKAU IS INTIKO, KO NEGALIU PACIUOINĖTI, GAL KAS TURI TOKIA ????

Tikrai butu idomu suzinoti ar patogu naudotis tokiomis kabinomis ar geriau rinktis masazine vonia g.gif Ir ar uz tokia kaina nera paskui bedos ax.gif
Atsakyti
Pagaliau radau temą, kuris mums dabar labai aktuali thumbup.gif Bet kaip matau diskusijos čia nevyksta:( Mane irgi labai domina kaip kokybės tų kinietiškų dušo kabinų? g.gif Norim su giliu padu kad būtų, didesnė, kad būtų...... Bet tai kaip kokybė? Nes jai ne kinietiška, tai kaina nuo 7000lt prasideda doh.gif Pasidalinkit patirtim kas turit. Tikrai sakė, kad jas jau 5 metai kaip veža į Lietuvą, tai manau, kad tikrai ne naujiena ir jau galit atsiliepimus parašyt.
Atsakyti
mes duso kabina dejom be pado, grindys paprastomis plytelemis kaip ir visa vonia, kabina uzsakinejom is b-a, is pradziu atveze mazesne, tada prasem kad pakeistu, pakeite, bet ji vistiek kazkaip keistai sueina, nu vien zo, kita karta pirkciau tik gyvai paciupinejus g.gif
Atsakyti