Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios plytelės

QUOTE(blondine @ 2009 05 11, 15:43)
Žinai, visur visko pasitaiko, nebijok iš anksto, nereiškia, kad ir jums taip bus. Gal geriau važiuokite į pačius Dvarčionis pirkti tokio kiekio...

QUOTE(blalala @ 2009 05 11, 17:42)
Mes pas save ir vonioj, ir tualete dėjom Dvarčionių plyteles ir neturėjom visiškai jokių problemų - tikrai viskas gerai buvo ax.gif

Tai va, kad visko visur būna... Bet jei į kokybės inspekciją pasiūlo skųstis vietoj to, kad patys suktųsi ir stengtųsi ištaisyt klaidą, tai čia jau... doh.gif Pardavėjų kompetencija irgi daug ką visgi lemia. Aišku, nenusiteikiu, kad ten viskas blogai, bet tokie nutikimai išlieka atmintyje ir būni įtaresnis vistiek biggrin.gif
Atsakyti
nu jau mes nusipirkom plyteles doh.gif doh.gif Italiskas, 149 Lt/m2 , 1-mos rusies... Nu tokios labai geros doh.gif , kad meistras kiekv. dedamas vis apsidrausdavo: labai trapios, sunku buvo jam dirbt, be to, atvaziavo trecdaliadalis suskilusiu (parduotuve nusiplove rankas). Apie valyma ir nuosedu rinkimasi- nieko nesiskiria nuo paprastu ar kitokiu schmoll.gif plyteliu
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2009 05 11, 19:45)
nu jau mes nusipirkom plyteles  doh.gif  doh.gif  Italiskas, 149 Lt/m2 , 1-mos rusies... Nu tokios labai geros doh.gif , kad meistras kiekv. dedamas vis apsidrausdavo: labai trapios, sunku buvo jam dirbt, be to, atvaziavo trecdaliadalis suskilusiu (parduotuve nusiplove rankas). Apie valyma ir nuosedu rinkimasi- nieko nesiskiria nuo paprastu ar kitokiu schmoll.gif  plyteliu

Įtariu, pardavėjai gerai sužaidė... nupirko toli gražu ne I r. plyteles, kokias nukainotas stipriai ir parvežė.. Tik LT ir gali taip būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 11, 13:07)
Sėkmė neaplenkė, radau būtent to, ko ir norėjau biggrin.gif 1000 plytelių priėmė mano užsakymą ir jau šią savaitę turėčiau gauti. Vakar buvo lygiai mėnuo, kaip laukiu, bet gavau laiškiuką, kad jau tuoj tuoj atvyks mano plytkos smile.gif
user posted image
Kainuoja 111Lt/kv.m

mačiau amerikiečių filmuose (įsk. sex&city) vonia iki pusės tokiom plytelėm būna išklota, labai gražiai wub.gif

QUOTE(1000inis @ 2009 05 11, 20:45)
nu jau mes nusipirkom plyteles  doh.gif  doh.gif  Italiskas, 149 Lt/m2 , 1-mos rusies... Nu tokios labai geros doh.gif , kad meistras kiekv. dedamas vis apsidrausdavo: labai trapios, sunku buvo jam dirbt, be to, atvaziavo trecdaliadalis suskilusiu (parduotuve nusiplove rankas). Apie valyma ir nuosedu rinkimasi- nieko nesiskiria nuo paprastu ar kitokiu schmoll.gif  plyteliu

detalių, kokiame salone, kokio gamintojo plytelės.
ką reiškia trečdalis suskilusių blink.gif siaubas, kaip taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 11, 21:02)
mačiau amerikiečių filmuose (įsk. sex&city) vonia iki pusės tokiom plytelėm būna išklota, labai gražiai  wub.gif

Ui ne tik amerikiečių, ir Europoj taip kloja. Man labai patinka... Mano svajonių vonia tokia biggrin.gif Bet tokios plytutės gražiausiai žiūrisi senos statybos name, ten jos organiškai labai įsilieja. Šiuolaikiniam daugiabutyje gali "peštis" su bendra stilistika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2009 05 11, 22:41)
Ui ne tik amerikiečių, ir Europoj taip kloja.  Man labai patinka... Mano svajonių vonia tokia  biggrin.gif  Bet tokios plytutės gražiausiai žiūrisi senos statybos name, ten jos organiškai labai įsilieja. Šiuolaikiniam daugiabutyje gali "peštis" su bendra stilistika  rolleyes.gif

Švedai irgi būtent tokias labai myli, ne vienuose namuose mačiau. Parduotuvėse irgi populiarios jos čia. Tik man tai jos negražios visiškai... bet čia jau skonio dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2009 05 11, 16:43)
Žinai, visur visko pasitaiko, nebijok iš anksto, nereiškia, kad ir jums taip bus. Gal geriau važiuokite į pačius Dvarčionis pirkti tokio kiekio...

mes pirkom iš Dvarčionių parduotuvės g.gif

QUOTE(blalala @ 2009 05 11, 18:42)
Mes pas save ir vonioj, ir tualete dėjom Dvarčionių plyteles ir neturėjom visiškai jokių problemų - tikrai viskas gerai buvo ax.gif

prieš kiek laiko tai buvo? nes mes kai tik žiūrinėjom, maždaug prieš 2-3 mėnesius, iš pačių Dvarčionių gavom dvi plyteles pasižiūrėjimui, tai jos yra idealios - nėra prie ko prikibti. O kai dabar nusipirkom - tai baisu doh.gif Labai norėčiau tikėti, kad čia vienetinis atvejis, bet kiek paskaičiau ankstesnius pasisakymus, tai paskutiniu metu ne aš viena jais nusivylusi ax.gif Tiesiog patarimas, perkant būti atidiems ir nepasikliauti žodžiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 11, 22:02)
mačiau amerikiečių filmuose (įsk. sex&city) vonia iki pusės tokiom plytelėm būna išklota, labai gražiai  wub.gif

Šitoje mano įdėtoje nuotraukoje irgi iki pusės išklijuota, aukščiau dažyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 12, 09:08)
Šitoje mano įdėtoje nuotraukoje irgi iki pusės išklijuota, aukščiau dažyta smile.gif

Aš, kai antro aukšto vonią įsirenginėsiu (klasikinės vonios noriu), irgi planuoju plyteles tik iki pusės, o aukščiau dažyti.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 05 12, 08:53)
Aš, kai antro aukšto vonią įsirenginėsiu (klasikinės vonios noriu), irgi planuoju plyteles tik iki pusės, o aukščiau dažyti.

Dušo ir vonios zonoje geriau klijuok ne iki pusės, o bent iki 2 m... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2009 05 12, 09:56)
Dušo ir vonios zonoje geriau klijuok ne iki pusės, o bent iki 2 m...  mirksiukas.gif

Aha, dušo kampą reiks varyt iki viršaus smile.gif dėkui 4u.gif O vonios manau užteks ir iki 1,5m. aj, bet antro aukšto vonai dar tolimuose planuose, dabar svarbu įsikelti ir nors vieną kampelį apsiprausimui turėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 12 gegužės 2009 - 09:03
QUOTE(Endendu @ 2009 05 12, 09:03)
Aha, dušo kampą reiks varyt iki viršaus smile.gif dėkui  4u.gif O vonios manau užteks ir iki 1,5m. aj, bet antro aukšto vonai dar tolimuose planuose, dabar svarbu įsikelti ir nors vieną kampelį apsiprausimui turėti smile.gif

Jei vonia ir dušas toje pačioje patalpoje, tai geriau plyteles šalia abejų klok iki vienodo aukščio, kad nesigautų aukščių mišrainė. Daugiau negu du skirtingi aukščiai - jau atrodys makalynė mirksiukas.gif
Atsakyti