QUOTE(adlliM @ 2010 07 20, 15:15)
Aš pati ne per seniausiai užsisakinėjau plyteles iš 1000plytelių, ten tikrai labai gražios ir, kolkas, atrodo kokybiškos, tačiau su tuo atvežimu pas juos tragedija...8 kv.m. grindų plytelių laukiau daugiau nei mėnesį (žinoma perspėjo, kad teks palaukti porą sav., taip pasiplanavom ir užsisakėm) ir tolimesni vonios įrengimo darbai stabtelėjo beveik mėnesiui. Labai sunervino, atleiskit, išsiliejau

tik turėkit omeny, kad geriau jau iš anksčiau užsisakykit, kad nestabdytų ir jums darbelių
Sveiki, as irgi vasara pirkau plyteles "1000plyteliu", bet Vilniuje (Ukmerges g. gale). Cia gal naujai atsidare, nes anksciau ju ten nebuvau maciusi. Man draugai rekomendavo, nes irgi is ju pirkosi. Bet man tai viskas gerai buvo: sake irgi 2sav. reiks laukti uzsakymo, tai tiek ir uztruko. Ir labai maloniai bendravo, kol rinkausi (turbut visas ausis isuziau, nes gal 4 kartus buvau, viska iskilnojau, net kelias plyteles veziausi namo, kad prie savo apsvietimo pamatyciau...). Tikrai likau patenkinta, ir kokybe gera, meistras neburbejo klijuodamas:)
Dabar noriu hola issiklijuoti, tai vel ten vaziuosiu, nes jau visa asortimenta ju zinau, tikrai labai graziu turi.
Ai, jie dar ir brezinuka padare su mano issirinktom plytelem, kaip atrodys, kaip dekoriukus isdelioti, ten jie tokia programa kompe turi, kur viskas puikiai 3D matosi.