Senukuose tikrai yra, pienelį vakar nusipirkau Norfoj( dabar 15% nuolaida buitinei chemijai)
As tai Higejos valymo priemones isgirsiu - prisipirkau tai kruva: plastmasinems dalims, virtuvei .... Tai kai reklamoj valau: uzpurski, palauki kelias minutes ir nubrauki. Jei dar lieka pakartoju. Tik reikia pritaikyti kas kam ir svaru

QUOTE(grange @ 2005 10 13, 16:23)
nu jei cia i ta tema,tai vienas dar toks neblogas dalykas,kai siulo i skalbimo masinas pilti calgono,kad ten tas neuzkalketu,bet tas calgonas labai jau brangus,pas mus tokia beda buvo,uz pakeitima sumokejom 20 lt tai tas meistras sako,kad jei 4 metus atlaike ir nieko,tai neverta pirkti to calgono,nes i metus daugiau nei 20 lt sumokesit,bet pasiule atitikmeni HIGEJOS Milteliai nuosedoms valyti,nebrangus,maza dezute,naudoti taip pat kaip calgona,o dar geriau,ideti ten tu milteliu ir uzstatyti pilna virinimo programa bet be jokiu rubu,tai reikia daryti kazkur 1 kart per menesi ir sake bus viskas tvarkoj... 

Ir mums Electrolux meistras sake ta pati, tik net ne miltelius kokius nors pasiule naudoti, o paprasciausia acta. Tuo paciu principu - supili stikline ar puse butelio acto i skalbykle ir 90 programa be skalbiniu. As ta darau karta per pusmeti turbut (kai prisimenu

Dar ir virduli patare nukalkint su citrinos rugstimi, kuo negaliu atsidziaugti

QUOTE(Roux @ 2006 04 16, 00:43)
Ir mums Electrolux meistras sake ta pati, tik net ne miltelius kokius nors pasiule naudoti, o paprasciausia acta. Tuo paciu principu - supili stikline ar puse butelio acto i skalbykle ir 90 programa be skalbiniu. As ta darau karta per pusmeti turbut (kai prisimenu
) ir nieko, 5 metai kaip viskas veikia kuo graziausiai.
Anksciau vargdavau su tom spec. priemonem, kurias reikia laikyti kazkiek laiko, paskui isplauti labai gerai ir t.t. Taip ir uzkalkedavo nezmoniskai, kol prisiruosdavau ta procedura atlikti. Dabar gi, pamatau, kad stikliukas apsinese, sast puse pakelio citrinos rugsties (centus tas pakelis kainuoja), uzvire, ispyliau, isskalavau ir vel vandens pripilus jau galiu arbatai virinti
Procesas trunka 3 minutes ir nerizikuoju jokiu nuodu gerti 

Skalbimo masina su sec. proemonem irgi tuscia uzstatau, o arbatinuka su rugstim

Dar Electrolux priemones indaplovei bei keramikos, nerudijancio plieno valymui ir kt. irgi labai
Nepigios, kainuoja kiekviena apie 20 Lt., bet uz tuos litus valysit kelis metus (as jau penktus metus naudoju ir dar turbut keliems uzteks), nes ju labai nedaug reikia. O svarbiausia, kad vargo jokio, puikiai valo ir ilgam rezultatas (pvz. nerudijantis plienas ne taip greitai nusiteplioja)

Gal žinote kur galėčiau įsigyti nelabai brangiai blėka kepimui orkaitėje, na tokią per visą orkaitę. Labai noriu picos, o neturiu ant ko išsikepti.

QUOTE(Kozete @ 2006 04 20, 16:51)
Gal žinote kur galėčiau įsigyti nelabai brangiai blėka kepimui orkaitėje, na tokią per visą orkaitę. Labai noriu picos, o neturiu ant ko išsikepti. 
- 
Tų skardų yra įvairių, o šiai jau normalios skardos be 18Lt (pigiausiai)- 20 Lt nenupirksi, o gal kartais yra, šiom dienom nesižvalgiau, kiek skardos kainuoja. Yra skardų senukuose, yra prekybos centruose. Reikia žiūrėti, kas yra gamintojas. Aš mėgstu kepti įvairius skanėstus, plokštainį, sausainius ir kt, tai turiu keletą skardų. Turiu lenkišką skardą tefloninę jau kokie trys metai buvau apie 19 Lt mokėjus, visai gera, turiu itališką sakrdą, apie 20 lt mokėjau, jau keli metai, irgi tefloninė gera, paskui dar turiu rusišką tefloninę irgi esu patenkinta jos kokybe. Svarbu perkant žiūrėti ,kad nebūtų made in china,nes tai bus vienkartinė skarda.
Kaune Ollo grindyse parduoda komcentruota grindu plovimo skysti (yra ir parketui ir laminatui) 2L - apie 50Lt, dovanu duoda supersluota

QUOTE(Ji @ 2006 04 21, 22:13)
Kaune Ollo grindyse parduoda komcentruota grindu plovimo skysti (yra ir parketui ir laminatui) 2L - apie 50Lt, dovanu duoda supersluota 

man tai labai geras ir Higejos grindu ploviklis,kaina apie 3-4 lt
mes indaplovei bandėm visokius miltelius. priėjom išvadą, kad pirksim tik pigiausius, nes visi vienodai išplauna
QUOTE(happy @ 2006 04 22, 09:40)
O kokios jūsų grindys?

QUOTE(happy @ 2006 04 22, 08:40)