Įkraunama...
Įkraunama...

Verta įsigyti - geri dalykėliai namams

QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 07 18, 15:29)
Ssilva, sudominai, bet bus idomu isgirsti nuomone, kai naudosi mini siurbli...  biggrin.gif
o kiek kainuoja sis daikciukas?  ax.gif

Cia, ne as noriu pirkt sita siurbliuka, jeigu ka ax.gif Cia Sirdukas pasakoja apie savo norus.As labai suabejojau jo galingumu g.gif Vieninteli daikteli su baterijom veikianti, tai turiu puku surinkeja biggrin.gif Na jis jau labai trumpam turi galios pukeliu rinkti blink.gif Maitink ir maitink ji biggrin.gif Tai, kazkaip as pries tokius dalykelius.
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2006 07 18, 14:01)
Cia, ne as noriu pirkt sita siurbliuka, jeigu ka ax.gif Cia Sirdukas pasakoja apie savo norus.As labai suabejojau jo galingumu g.gif Vieninteli daikteli su baterijom veikianti, tai turiu puku surinkeja biggrin.gif Na jis jau labai trumpam turi galios pukeliu rinkti blink.gif Maitink ir maitink ji biggrin.gif Tai, kazkaip as pries tokius dalykelius.

blush2.gif neatdziai paziurejau ax.gif
Atsakyti
Gal neaiskiai aprasiau, bet tas mini siurbliukas kraunasi batareja, kuria pajungi i razete... na isivaizduokit, kaip mobilu kraunat... tik ta patareja ant kurios uzsikabina siurbliukas, sriubuojasi prie sienos... tai aiskiai matosi, jei gerai isiziuresit, pirmoj nuotraukoj... mirksiukas.gif
Mano pazistamos turi, tai negirdejau, kad skurstusi... o jie ir nekainuoja tiek daug... nors cia Vokietijoja galima ir nuo 10Eur rast...
Jei ryt eisiu i miesta, tai gal paziuresiu kokie yra ir jei ka... nusipirksiu... mirksiukas.gif

O ta puku surinkeja as taip pat maciau, ar jis taip atrodo?! Idedu nuotrauka... user posted image
Atsakyti
O ta puku surinkeja as taip pat maciau, ar jis taip atrodo?! Idedu nuotrauka... user posted image

Na, panasus tik prie jo dar surinktu puku persisviecianti dezute primontuota ir baterijas reikia keist jos nepaikrauna.Labai jau silpnas.As tai Lietuvoj pirkau ,senukuose.Na, bet jei tu situos daikciukus Vokietijoj perki ,tai gal ir kokybiski.Vokieciu kokybe gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 18, 19:03)
Gal neaiskiai aprasiau, bet tas mini siurbliukas kraunasi batareja, kuria pajungi i razete... na isivaizduokit, kaip mobilu kraunat... tik ta patareja ant kurios uzsikabina siurbliukas, sriubuojasi prie sienos... tai aiskiai matosi, jei gerai isiziuresit, pirmoj nuotraukoj...  mirksiukas.gif
Mano pazistamos turi, tai negirdejau, kad skurstusi... o jie ir nekainuoja tiek daug... nors cia Vokietijoja galima ir nuo 10Eur rast...
Jei ryt eisiu i miesta, tai gal paziuresiu kokie yra ir jei ka... nusipirksiu... mirksiukas.gif

Turiu labai jau panašų, tikrai nelabai jis man ax.gif kur kas geriau nusivalo megztukai su elementariausiu skustuku.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 07 18, 22:54)
Turiu labai jau panašų, tikrai nelabai jis man ax.gif kur kas geriau nusivalo megztukai su elementariausiu skustuku.

Niu va o as jau planavau pirkti, nes kitos labai jau isgyre tai ka visdeltio prie skustuvo grizti... g.gif doh.gif
Atsakyti
panasu dalykeli mano mama turi bet jis man nieko gero as puikiai visus pukus ar gumulelius nuo megztu rubu su skustuku nuvalau.

Papildyta:
na cia gal ir ne prie puku surinkimo temos bet pasakysiu su kuo valau wc.ogi vyras is darbo parnese fosforo rugsties tai patykekit visai jos nedaug reik palaikau iki 5min max ir nuleidziu vandeni ir tulikas baltas baltas nei apnasu nieko.jei galit gaut isbandykit thumbup.gif dalykas
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 07 18, 21:00)
Niu va o as jau planavau pirkti, nes kitos labai jau isgyre tai ka visdeltio prie skustuvo grizti... g.gif  doh.gif

Nu va, ir as planavau jau siandien isigyt... bet gal surizikuosiu... vis delto duoda 3m garantija, tai jei suges priduosiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 19, 15:18)
Nu va, ir as planavau jau siandien isigyt... bet gal surizikuosiu... vis delto duoda 3m garantija, tai jei suges priduosiu...  4u.gif

Butinai duok zinoti ar vertas musu visu demesio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 07 19, 16:43)
Butinai duok zinoti ar vertas musu visu demesio... 4u.gif

Na, manau jis nesuges.Taciau mano labai jau silpnas, mazo galingumo, baterijos greitai baigiasi.Ieskokit, gal koki galingesni, gal yra elektriniai, gal su pakraunamom baterijom.Nezinau, nes nesidomejau, senokai as pirkau, tai mano negeras, labai silpnas,mazytes tos baterijos1,5v.
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 18, 18:03)
Gal neaiskiai aprasiau, bet tas mini siurbliukas kraunasi batareja, kuria pajungi i razete... na isivaizduokit, kaip mobilu kraunat... tik ta patareja ant kurios uzsikabina siurbliukas, sriubuojasi prie sienos... tai aiskiai matosi, jei gerai isiziuresit, pirmoj nuotraukoj...  mirksiukas.gif

Aš turiu tokį visai paprastutį su AA tipo batareikutėm. Vieną netyčią iš rankų išmečiau ir sudaužiau verysad.gif tai bėgau tekinom ieškoti naujo. Nu žinokit man tai jis thumbup.gif Akriliniai drabužiai labai greit susiburbuliuoja, o tuos burbulus nuskuti ir vėl kaip naujas drabužis. o ir kainuoja tas daikčiukas apei 3-4 litus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 07 20, 14:06)
Aš turiu tokį visai paprastutį su AA tipo batareikutėm. Vieną netyčią iš rankų išmečiau ir sudaužiau  verysad.gif  tai bėgau tekinom ieškoti naujo. Nu žinokit man tai jis  thumbup.gif  Akriliniai drabužiai labai greit susiburbuliuoja, o tuos burbulus nuskuti ir vėl kaip naujas drabužis. o ir kainuoja tas daikčiukas apei 3-4 litus  4u.gif

tai o kur tu ta stebukleli pirkai, as nuziurejau kazkoki uz 25 Lt, bet jei cia toks pigutis tai dzin galima ir penkis nusipirkti... biggrin.gif
Atsakyti