QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 05 11, 00:36)
QUOTE(Emmy @ 2009 05 10, 21:44)
gal man galim butu atsiusti...
Mielosios, ištrinsiu datas ir vardus iš savo corelinio varianto ir tada paplatinsiu vismom, Jis tikrai gražus (bent man) tada insert picture į wordą ir text boxu užsidėsit savo tekstą. surašykit e-mailus visos kam reikėtų tokio dalyko.
QUOTE(estetė @ 2009 05 10, 23:52)
Man toks klausimas iškilo...užsakiau sunui krikšto rūbelius, bet nežinau ką su skraiste daryt, užsakyt ar ne, ar ji būtina? 
Nemanau, kad yra kazkokios taisykles. Ne drabuziuose esme. Mes labiau del tradicijos turim skraiste.
Musu zolyte sventei nuplauke, nes kaimynai salia sumaste grauti nama ir statyti is naujo. Nors tas zolyte ir didziule, bet vis vien- kazkaip "neskanu"... Galvojam is naujo....Tai jungiuosi prie Milagros klausimo- kur kokia grazi- miela vieta pietums? Geriausia butu miesto centre. Gaila, kad Torres bankrutavo, ten toks vaizdas buvo geras (nors maistas tai sh).
Estete, del "ujimo"- tai manes tikrai netrikdo, nes nepaliecia.
QUOTE(estetė @ 2009 05 11, 09:53)
QUOTE(Alexi @ 2009 05 11, 09:58)
QUOTE(linuse @ 2009 05 11, 10:12)
Ir mes ir mes ta diena
Tai ramu del tos skraistes-zodziu,jei kunigas pats sake,kad nereikia-tai ir nereikia
Jetau,ko tik del tu savo vaiku nepadarysi
QUOTE(indrius78 @ 2009 05 11, 12:08)
Ir mes ir mes ta diena
Svente man butu super,jei oras tadien butu geras
.Kad nereiktu lektuvu nusamdyt,kaip Maskvoj per parada,kad issklaidytu debesis
Svente man butu super,jei oras tadien butu geras
Oho,kiek tą pačią dieną švenčiančių bus
Užsakiau skraistę, tebūnie pagal tradicijas viskas
Užsakiau skraistę, tebūnie pagal tradicijas viskas
Labai super mintis. Jei tik mūsų sklypas dabręs iki tokios stadijos, kad galėsime sodinti medelius, gal reikės pasodint
Bet įdomu ar galima vidurvasarį sodinti?
Kai pagalvoji, tai sodinti vien dėl sodinimo nesinori. Norisi juk, kad ir augtų tas medelis gražiai.
[/quote]
taigi pasiskaicius manau teks atsisakyti sios idejos, et dar pasikonsultuosiu su pazistama otanike, nes noretume sodinti obelaite
[/quote]
taigi pasiskaicius manau teks atsisakyti sios idejos, et dar pasikonsultuosiu su pazistama otanike, nes noretume sodinti obelaite
QUOTE(alfa159 @ 2009 05 11, 12:03)
O kartais ne krikstotevai skraiste rupinasi?
Sveiki, jungiuos pas jus
Dėl skraistės, turbūt nuo kunigo priklauso. Pas mus nėra būtina, svarbu - kunigo žodžiais: "kuo šviesesnis rūbas". Tačiau jei atsinešama skraistė, tai apeigų metu ji uždedama vaikui (su tais žodžiais, kur viena minėjo...
O kadangi noriu pagal tradicijas, tai ir suknia bus balta kaip iš pieno plaukus, ir skraistę turėsim 
Papildyta:
gi viskas priklauso nuo susitarimo. Kaip su krikštamote sutarsi. Pvz. aš savo merginų krikštynom pati viskuo viskuo rūpinuosi, nuo scenarijaus, rūbų, žvakės, papuošimų, dovanų, šventės vietos, maistu ir t.t. Negaliu primesti pareigos krikšto tėvam, jie pas mus labiau simboliniai
Dėl skraistės, turbūt nuo kunigo priklauso. Pas mus nėra būtina, svarbu - kunigo žodžiais: "kuo šviesesnis rūbas". Tačiau jei atsinešama skraistė, tai apeigų metu ji uždedama vaikui (su tais žodžiais, kur viena minėjo...
Papildyta:
QUOTE(darijete @ 2009 05 11, 12:53)
gi viskas priklauso nuo susitarimo. Kaip su krikštamote sutarsi. Pvz. aš savo merginų krikštynom pati viskuo viskuo rūpinuosi, nuo scenarijaus, rūbų, žvakės, papuošimų, dovanų, šventės vietos, maistu ir t.t. Negaliu primesti pareigos krikšto tėvam, jie pas mus labiau simboliniai
QUOTE(darijete @ 2009 05 11, 12:53)
TRadiciskai- taip, bet mes turim skraiste nuo vyresniu vaiku. Mano sese krikstija savo vaikus su savo vyro gimines relikvine skraiste
Alfa, gyvenkime draugiškai
Aš jūsų labai prašiau tolerancijos ši temelė yra idėjų, bet kai jūs perdėtai kritikuojate bijau kad kai kurios vengs jomis dalintis taip nukentės temelė. Mes nei čia priešiškai nusiteikusios - anaiptol viena kitai stengiamės padėti, o ne sumenkinti ir suniekinti. Būkit gera, išreikškit nuomonę, bet nebūkit tokia kategoriška kitų užmojams ir skoniams.
Kam dar ko neatsiunčiau, pasikartokit prašau
Kam dar ko neatsiunčiau, pasikartokit prašau