Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kristinėlės pavedimu atidarau naują mūsų temą.
Su viltimi ir meile siunčiu virusiuką visoms laukiančioms savojo stebuklo...
Žinau kaip būna sunku sužinojus blogas naujienas, tačiau linkiu nepalūžti ir tikėti, kad ateis ta diena...
Atsakyti
Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena wub.gif wub.gif
beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas mirksiukas.gif lotuliukas.gif kaip ir ant dvynuku... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 24 balandžio 2009 - 21:26
Gaudau ir as virusiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 22:24)
Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena   wub.gif  wub.gif
beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kaip ir ant dvynuku... wub.gif  wub.gif

Labai labai norėčiau virusiuko blush2.gif, o dėl dvynukų tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laimuze dideliausi sveikinimai 4u.gif na noreciau ir as pagaut ta virusiuka biggrin.gif Kokakola labai uzjauciu cray.gif
Atsakyti
Griebiu ir aš tą virusiuką biggrin.gif .O Laimužei dideliausios sekmės 4u.gif .
Atsakyti
aciu laimuze uz naujus namucius, gaudau virusiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 21:54)
Ai, tikrai, sugedinai  blush2.gif , tai pasitaisau--po 6 stim.dienos turiu net 6 folikulus  blush2.gif  wub.gif tikiuosi dar slapuku.. rolleyes.gif
O ryt tu pranesk, kaip tau auga derlius  ax.gif

Ka tik is gydytojo, rado jau 4 ax.gif , tai ir uz tiek dziaugiuosi smile.gif sake gydytoja nesitikejo kad taip greitai augs, tai ko gero punkcija atkels is ketvirtadienio i treciadieni. Dar pirmadieni ziures. Gleivine irgi labai saunuoliskai auga, jau beveik 7mm be jokiu vaistuku, tai man cia rekordas 4u.gif

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 24, 22:24)
Aciu, Laimuze... gaudau virusiuka ir tikiu, kad netoli ta diena   wub.gif  wub.gif
beje, atidarei temute 22:22..... gal geras zenklas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kaip ir ant dvynuku... wub.gif  wub.gif

Ir as gaudau nestuke.gif 4u.gif Tas 22:22 man isvis kazkoks isskirtinis laikas, labai retai buna vakaras kad as tokiu metu i laikrodi nepaziureciau ir tikrai netaikau specialiai blink.gif . Kartais jei ne i laikrodi, tai kokia zinute gaunu butent tuo metu arba kas paskambina tongue.gif Magija ir ne kitaip tongue.gif
Atsakyti
Registruojuos ir as siuose namuciuos wub.gif Linkiu, juose kuo daugiau mergyciu pataptu nestuke.gif thumbup.gif
Pasikartosiu, gal kartais kam nors truksta gonalio keliu doziu.Pas mane liko 225mg.Tad mielai kam nors padovanociau, nes pradarytas gonalis galiojo, berods, apie 30 dienu,jei neklystu g.gif
Atsakyti
Nauji silti namuciai 4u.gif

Visoms mergaitems didziausios sekmes,kaip tik turesit naujienu is karto praneskit,kad kuo daugiau dziaugsmelio namuciuose butu thumbup.gif
Atsakyti
Ir as gaudau virusiukus, noreciau 2.gif 2.gif
Linkiu visoms kuo didziausios sekmes ir kad svajones tapti nestuke.gif kuo greiciau issipildytu kiekvienai siu namuciu lankytojai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 04 25, 09:40)
Ka tik is gydytojo, rado jau 4  ax.gif , tai ir uz tiek dziaugiuosi  smile.gif  sake gydytoja nesitikejo kad taip greitai augs, tai ko gero punkcija atkels is ketvirtadienio i treciadieni. Dar pirmadieni ziures. Gleivine irgi labai saunuoliskai auga, jau beveik 7mm be jokiu vaistuku, tai man cia rekordas 4u.gif 
Ir as gaudau  nestuke.gif  4u.gif  Tas 22:22 man isvis kazkoks isskirtinis laikas, labai retai buna vakaras kad as tokiu metu i laikrodi nepaziureciau ir tikrai netaikau specialiai  blink.gif . Kartais jei ne i laikrodi, tai kokia zinute gaunu butent tuo metu arba kas paskambina tongue.gif  Magija ir ne kitaip  tongue.gif

Na matai kai viskas gerai klostosi smile.gif

Tikiuosi tie dvejetai bus lemtingi mūsų skyrelio mergaitėms, linkiu visoms po 2.gif 2.gif
Atsakyti