Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(selli @ 2009 05 04, 20:14)
Oij aciu uz pasiulyma , viskas jau vyras crinona nupirko, dabar net sirdy kiek vel suplojo doh.gif
Papildyta:
Nu merginos as su tyrimais hcg rodo 350,8. Pakomentuokit ar nemazai cia 11 diena siandien
Papildyta:
Bijau gydyt skambint liepe nesidaryti dar siandien  blush2.gif

vajei kaip sveikinu:) kvepia dvynukais arba vienu stipruoliu:)
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 05 04, 23:41)
Ačiū visoms už palaikymą, bet nieko gero...  nieko nematė, nes gimda, jau pilna kraujo, laukiu tvano sad.gif ir kaip bebūtų keista tik dabar pasimatė, kad gimdoje yra kažkokia pertvara... bent taip matosi echoskopuojant...
Sėkmės visoms

sveikute,
sirgau už tave tyliai, labai labai gaila. Buk stipri laikykis ( bet esmė ta kad tu pastoji, tik nesivysto vaisius, gal problema kazkur kitur...) parasyk kai galesi man i az, labai lauksiu
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą, bet nieko gero...  nieko nematė, nes gimda, jau pilna kraujo, laukiu tvano sad.gif ir kaip bebūtų keista tik dabar pasimatė, kad gimdoje yra kažkokia pertvara... bent taip matosi echoskopuojant...
Sėkmės visoms

Laikykis, širdele... verysad.gif verysad.gif skaudu dėl tavęs..
O del pertvaros, tai joo... blink.gif bet gal cia ir yra ta priezastis g.gif bet kodel anksciau tau niekas jos nemate?
Papildyta:
dovi, o kaip tu? kada testo diena? kaip jautiesi.. ax.gif

taitiek---kaip ten tau su tom blastocistom? vakar berods turejo sodinti g.gif
nedink, pasipasakok mirksiukas.gif laikom kumscius wub.gif

merginos, o kiek jums vidutiniskai dienu stimuliuoja? ar yra koks skaicius, ar mato jau pagal folikulu dydi? na, mane vis neramina, kodel kiausialastes nesubrendusios buna unsure.gif
Atsakyti
Sėkmės visoms

Laimuze509 kiek įmonoma išlik stipri.Labai labai skaudu........
Atsakyti
Selli, nuosirdziai sveikinu wub.gif . Galiu garantuot , kad turi dvynukus, o gal net ir trys mirksiukas.gif . Pas mane 11d. hcg buvo 343, uzkibe buvo visi trys.....
Laimuze509, laikykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 05 05, 10:20)
Selli, nuosirdziai sveikinu wub.gif . Galiu garantuot , kad turi dvynukus, o gal net ir trys mirksiukas.gif . Pas mane 11d. hcg buvo 343, uzkibe buvo visi trys.....
Laimuze509, laikykis verysad.gif

Oijojoj jeigu tikrai taip bus , teks nama didint lotuliukas.gif pas gydyt dar tik 18 diena vaje vaje jau man neramu kad tik viskas thumbup.gif ketvirtad dar hcg pakartosiu matysim kiek pakile bus smile.gif
Atsakyti
Laimuze509, labai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 05 05, 10:46)
Oijojoj jeigu tikrai taip bus , teks nama didint lotuliukas.gif pas gydyt dar tik 18 diena vaje vaje jau man neramu kad tik viskas  thumbup.gif ketvirtad dar hcg pakartosiu matysim kiek pakile bus  smile.gif

o kada pas gyd?
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 05 05, 11:35)
o kada pas gyd?

Sio menesio 18 diena doh.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif 166.2 4u.gif
Papildyta:
nesikenciau .. 12 diena po isodinimo
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 05 05, 11:55)
smile.gif  smile.gif  smile.gif  166.2 4u.gif
Papildyta:
nesikenciau ..  12 diena po isodinimo

dovi, taigi puiku smile.gif
Sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 05 05, 11:55)
smile.gif  smile.gif  smile.gif  166.2 4u.gif
Papildyta:
nesikenciau ..  12 diena po isodinimo

Ale, kaip nujausdama užklausiau bigsmile.gif Vajej kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinimai šilčiausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti