Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Miegok ramiai Ylka smile.gif as nemazai pazystamu turiu,kurie daro ne Lietuvoj.Tai yra tokiu versiju,kad butent reikia det silpnesnius rolleyes.gif
Papildyta:
mergaites,noriu paklaust ax.gif o kodel jums tiek daug gert paskiria Estrofem g.gif man tik viena reikejo g.gif idomu kokia buvo mano gleivine?punkcijos diena 9,9mm,po dar 4 turbut ne kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,gal kam reikia Ultrogestan?turiu 1 pakuote
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 07, 08:48)
mergaites,noriu paklaust ax.gif o kodel jums tiek daug gert paskiria Estrofem g.gif man tik viena reikejo  g.gif idomu kokia buvo mano gleivine?punkcijos diena 9,9mm,po dar 4 turbut ne kokia  lotuliukas.gif

o kodel nusprendei, kad i mazesne puse g.gif man isvis neskyre Estrofem, pries punkcija gleivine buvo 14 mm, visos dziungles lotuliukas.gif

Del maziau lasteliu nuraminai blush2.gif
Ylka, o kuria diena tau isodino 2 ar 3? Ramiu 2 savaiteliu 4u.gif 4u.gif

O del raminanciu, tai as ir Rus literaturoje skaiciau, kad net rekomenduojama tokie, tai as Sedatif (homeopatiniai) tabl. turiu, jei jauciu itampa, suciulpiu, jas net vaikams skiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 07 gegužės 2009 - 08:06
Sveikos merginos, ziuriu geri atradimai del raminamuju lotuliukas.gif Oi nezinojau, kad galima po IVFo tai visas 2 savaites beveik nemiegojau doh.gif Na kita karta as jau to sedatifo paciulpesiu kaip reikiant ir vyrui duosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, o jums po punkcijos neskaudejo pilvo apacios? man tai tokie diegliukai kai uzeina, tai net vaistai nepadeda..
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 07, 11:12)
merginos, o jums po punkcijos neskaudejo pilvo apacios? man tai tokie diegliukai kai uzeina, tai net vaistai nepadeda..

kuri tau diena po isodinimo,gal zirniukai tvirtinasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 07, 11:12)

skaudejo dar ir kaip ypac ta diena po punkcijos doh.gif gydytojos sako irgi reikia keletos dienu isvis kad atslugtu kiausides ir kad normalu cia 4u.gif
Atsakyti
man isodinimas tik rytoj
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 07, 11:18)
man isodinimas tik rytoj

jeigu turi leduku kameroj uzsidek ant pilvo pades skausma sumazint 4u.gif aisku netiesioginiu kontaktu su oda,per ranksluosteli ir panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -bona-: 07 gegužės 2009 - 10:23
bona, aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 07, 11:22)
bona, aciu uz atsakymus smile.gif

4u.gif
Atsakyti
ka tik suzinojau, kad is 5 apsivaisino 5
Atsakyti