Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 11:45)
kiek pamenu  reikia bent 8mm, bet  dar  gi yra laiko uzaugs.

Nu jo ir gydytoja sako dar tris dienas auginimui turiu. Turbut paranoja po pirmo karto ax.gif

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 11:47)
nu tu duodi  bigsmile.gif  kasdien po folikula randa  thumbup.gif  nu šaunuolė  wub.gif

As nezinau kaip ir is kur ten jie vis atsikasa blink.gif , bet aciu dievuj galetu iki treciadienio dar kokie 2 bent tongue.gif , nes tie penki tai gal ne itin gerai. Pereita karta isgavo 11, po to dalinosi tik 5 ar 6, o isodinimo diena tik trys geros kokybes belike buvo, tai jei tik 5 isgaus tai galiu likt ir su apvaliu 0 doh.gif

QUOTE(ylka @ 2009 04 27, 11:49)
taip pat ir as tikiuosi kad didesne doze pades mano folikoliukai nuo 12 iki 14 mlm

Kelinta tavo skatinimo diena?

QUOTE(selli @ 2009 04 27, 11:52)
Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika
Papildyta:

Nes jau pykint pradejo, matyt  nerviskai  verysad.gif ir pilva skauda jauciuosi tikra  nestuke.gif

As ta manau kad tie pojuciai (aisku jei ne nerviskai)yra geriau nei visiskai nieko nejausti. As po pirmo isodinimo visiskai nieko nejutau visas tas dvi savaites. g.gif

QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 27, 13:01)
Noriu ir as prisijungti ir pasipasakoti. Vakar buvo man punkcija - ispunktavo 9 folikulus, siandien skambinau i laboratorija, tai pasake, kad 5 apsivaisino. Klausiau ar tai gerai ar ne (nes pirmas kartas IVF), pasake, kad nelabai, bet tikekimes, kad visi bus kokybiski.
Taigi treciadieni einu jau isodinimo procedurai. ir labai labai tikiuosi, kad pasiseks.. blush2.gif

Nu kur jau negerai g.gif , jei visis dalinsis tai bent jau 2-3 bus geros kokybes 4u.gif Vienintelis blogumas gal kad saldymui neliks, bet juk mes IVF ir darom su viltim kad pavyks o ne del to kad prisisaldytume ateiciai smile.gif Viskas bus gerai.

QUOTE(gitana78de @ 2009 04 27, 13:05)
Laimuze509,Sveikinu! 4u.gif
Man savaite po punkcijos reikejo daryti kraujo tyrimus,tikrino ar su hormonais viskas gerai.dar dave gerti bromocriptina.Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!.. ax.gif

Ir as sveikinu laimuze509 smile.gif

Pasidaryk bent testuka tongue.gif ax.gif ? As turbut neistverciau biggrin.gif

Liepa7 kaip tau sekasi, kada tavo isodinimas planuojamas???
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 04 27, 13:34)
Liepa7 kaip tau sekasi, kada tavo isodinimas planuojamas???

Apie įsodinimą dar negalvoju, dar auginu kaip ir tu mirksiukas.gif ryt einu žiūrėti ir bus aišku, kada punkcija... kažkaip jaučiu ant švenčių doh.gif
Atsakyti

tai paims grauja ir kada atsakymas?po keliu h?
kaip ten vyksta,apsvieskit.bet nuotaikos,tai ne kokios,jokiu teigiamu pojuciu verysad.gif
[/q

man asmeniskai tai ryte anksti pridaviau krauja o apie 12 val pasiskambinau ir pasake hcg kiek yra, zodziu laikykis dar kazkiek gal stebuklas ivyks, labai labai to linkiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 13:44)
tai paims grauja ir kada atsakymas?po keliu h?
kaip ten vyksta,apsvieskit.bet nuotaikos,tai ne kokios,jokiu teigiamu pojuciu verysad.gif
[/q
man asmeniskai tai ryte anksti pridaviau krauja o apie 12 val pasiskambinau ir pasake hcg kiek yra, zodziu laikykis dar kazkiek gal stebuklas ivyks, labai labai to linkiu  wub.gif  4u.gif

nu,as uzsireg pas daktare nuo 14h,tai i darbo pabaiga bus aisku.
nes sake pas ja pasirodyt,tai kitaip juk ir neziures manau g.gif tik krauja ims g.gif siaip juk galejo sakyt,eik ,pasidaryk,o paskui su atsakymu pasirodyk,spresim
ma,zodziu,laukiu lemiamo rytojaus
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 27, 14:52)
nu,as uzsireg pas daktare nuo 14h,tai i darbo pabaiga bus aisku.
nes sake pas ja pasirodyt,tai kitaip juk ir neziures manau g.gif tik krauja ims g.gif siaip juk galejo sakyt,eik ,pasidaryk,o paskui su atsakymu pasirodyk,spresim
ma,zodziu,laukiu lemiamo rytojaus

Gal tu nulek is ryto ir pasidaryk ta tyrima ir tau bus ramu susimokesi ir tiek, o jau eidama pas gdytoja zinosi ir nesikankinsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 15:25)
Gal tu nulek is ryto ir pasidaryk ta tyrima ir tau bus ramu susimokesi ir tiek, o jau eidama pas gdytoja zinosi ir nesikankinsi  4u.gif

Nu žinok, ir aš taip manau... unsure.gif
Kažkaip keistai man čia su tavimi, Pusaite g.gif jeigu kažkas kabinasi, gal reikia padidinti crinono, gulėti reikia, o čia antradienį matysim ir viskas... jau vėlu gali būti, jei dar nėra... ViaMedicoj ryte pasidaryk ir žinosi, gyd. be tyrimo nieko nematys... Kelinta tau diena PĮ?
Atsakyti
gitana78de, kumsciukai laikomi uz tave ir tavo sekme wub.gif

Pusaite, nedaryk skubotu isvadu be HCG atsakymo mirksiukas.gif

Turiu ir gera naujiena: atsirado pradingele kovinuke panaite, kuriai 1IVF sekmingas, tik reikejo ligonineje del sekmes dar pakovoti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 27, 15:56)
gitana78de, kumsciukai laikomi uz tave ir tavo sekme  wub.gif

Pusaite, nedaryk skubotu isvadu be HCG atsakymo  mirksiukas.gif

Turiu ir gera naujiena: atsirado pradingele kovinuke panaite, kuriai 1IVF sekmingas, tik reikejo ligonineje del sekmes dar pakovoti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kokios naujienos thumbup.gif Super Panaite thumbup.gif Sveikinu!!!
Sekmes kitoms mergaitems 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif didziausi sveikinimai Panaite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 13:19)
na, kantrybės ir ramybės  4u.gif

Selli, gal palik tą šiltnamį ramybėje, a? unsure.gif 

Pusaite, nedarai HCG siandien? as tavo vietoj pasidaryciau..
Papildyta:
Sveika prisijungusi. Jeigu nešaldysit, tai tikrai neblogai turit, daugiau 3 nesodins..  schmoll.gif
Sėkmės  4u.gif

Aciu! smile.gif
O siaip dabar tai kancia laukti, pasiimsiu treciadieni laisva diena, kad be streso isodintu.. O po to reikes buti super ramiai ir atsargiai.

Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 27, 15:56)

Turiu ir gera naujiena: atsirado pradingele kovinuke panaite, kuriai 1IVF sekmingas, tik reikejo ligonineje del sekmes dar pakovoti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Oi, kokia nuostabi naujiena thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 14:34)
Nu žinok, ir aš taip manau... unsure.gif
Kažkaip keistai man čia su tavimi, Pusaite  g.gif  jeigu kažkas kabinasi, gal reikia padidinti crinono, gulėti reikia, o čia antradienį matysim ir viskas... jau vėlu gali būti, jei dar nėra... ViaMedicoj ryte pasidaryk ir žinosi, gyd. be tyrimo nieko nematys... Kelinta tau diena PĮ?

kaip padidint crinona?2 vietoj 1?bet jau gal velu g.gif skambinau sekmadieni daktarei,tai nieko nesake,sake det ir viskas,o kad po 2 tai nea schmoll.gif man ryt lygiai 2savaites,nes uzpraeita antradieni darem.
tai sakot ,kad ryte pasidaryt ta krauja? o kur ta viamedicina?
Atsakyti