QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 11:45)
kiek pamenu reikia bent 8mm, bet dar gi yra laiko uzaugs.
Nu jo ir gydytoja sako dar tris dienas auginimui turiu. Turbut paranoja po pirmo karto

QUOTE(liepa7 @ 2009 04 27, 11:47)
As nezinau kaip ir is kur ten jie vis atsikasa

QUOTE(ylka @ 2009 04 27, 11:49)
taip pat ir as tikiuosi kad didesne doze pades mano folikoliukai nuo 12 iki 14 mlm
Kelinta tavo skatinimo diena?
QUOTE(selli @ 2009 04 27, 11:52)
Aha taip 4 pilnas, 5 sakykim buvo su snaigutemis . Itrauk mane , gal pagerinsiu statistika
Papildyta:
Nes jau pykint pradejo, matyt nerviskai
ir pilva skauda jauciuosi tikra 
Papildyta:
Nes jau pykint pradejo, matyt nerviskai

As ta manau kad tie pojuciai (aisku jei ne nerviskai)yra geriau nei visiskai nieko nejausti. As po pirmo isodinimo visiskai nieko nejutau visas tas dvi savaites.

QUOTE(Zvejuke @ 2009 04 27, 13:01)
Noriu ir as prisijungti ir pasipasakoti. Vakar buvo man punkcija - ispunktavo 9 folikulus, siandien skambinau i laboratorija, tai pasake, kad 5 apsivaisino. Klausiau ar tai gerai ar ne (nes pirmas kartas IVF), pasake, kad nelabai, bet tikekimes, kad visi bus kokybiski.
Taigi treciadieni einu jau isodinimo procedurai. ir labai labai tikiuosi, kad pasiseks..
Taigi treciadieni einu jau isodinimo procedurai. ir labai labai tikiuosi, kad pasiseks..

Nu kur jau negerai

QUOTE(gitana78de @ 2009 04 27, 13:05)
Laimuze509,Sveikinu!
Man savaite po punkcijos reikejo daryti kraujo tyrimus,tikrino ar su hormonais viskas gerai.dar dave gerti bromocriptina.Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!..

Man savaite po punkcijos reikejo daryti kraujo tyrimus,tikrino ar su hormonais viskas gerai.dar dave gerti bromocriptina.Man testa butu reikeje darytis penktadieni,bet kadangi nedarbo diena perkele i pirmadieni. Belieka tik laukti!..

Ir as sveikinu laimuze509

Pasidaryk bent testuka

Liepa7 kaip tau sekasi, kada tavo isodinimas planuojamas???