QUOTE(Pusaite @ 2009 04 28, 09:20)
tai tikiuosi,kad ju klinika ir turi tokius tyrimus
velnias,jau nebezianu,gal manau dar nulekt....
o atsakymo juk nebutinai vaziuot ar ne?galima ir pasiskambint?ar reikalingas man tas popierelis?

velnias,jau nebezianu,gal manau dar nulekt....
o atsakymo juk nebutinai vaziuot ar ne?galima ir pasiskambint?ar reikalingas man tas popierelis?
Sveika

Klinika aišku,kad daro HCG tyrimus, bet jei prisduosi kraują po pietų, tai atsakymą greičiausiai žinosi tik kitą dieną. O jei smalsu, tai pasidaryk pati kokioje tai klinikoje iki pietų (12H), tada po kleių val.žinosi atsakymą

Nors ,jei kantrybės turi pakankamai gali laukti, niekas nuo tų kraujo tyrimų atsakymų nepasikeičia,jei lemta tai lemta, jei ne......................
sakau tą iš savo karčios patirties dariausi paskutinį kartą po IVF pastojimo kraują kas kelias paras, kol jis pasiekė 27.000. Viskas buvo IDEALU, deja................žinai mano pabaigą.
Aš irgi buvau pradėjus kraujuoti,ištisai gulėjau, geriau aspiriną, C vitaminą, magnį, 2 kartus dienoje crinonas.................sustabdėm, bet po 1,5mėn. vistik nieko nesigavo.
Dabar visi kaip susitarę aiškina (medikai),kad be reikalo stabdė ,rieškia jau tada buvo negerai.
Labai žaviuosi tokiomis istorijomis, kai pavyksta sustabdyti ir pabaiga buna laiminga, bet deja jų labai mažai..............
SEKMNĖS

Linkiu kad viskas būtų gerai