Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pusaite @ 2009 04 28, 09:20)
tai tikiuosi,kad ju klinika ir turi tokius tyrimus g.gif
velnias,jau nebezianu,gal manau dar nulekt....
o atsakymo juk nebutinai vaziuot ar ne?galima ir pasiskambint?ar reikalingas man tas popierelis?

Sveika 4u.gif
Klinika aišku,kad daro HCG tyrimus, bet jei prisduosi kraują po pietų, tai atsakymą greičiausiai žinosi tik kitą dieną. O jei smalsu, tai pasidaryk pati kokioje tai klinikoje iki pietų (12H), tada po kleių val.žinosi atsakymą 4u.gif
Nors ,jei kantrybės turi pakankamai gali laukti, niekas nuo tų kraujo tyrimų atsakymų nepasikeičia,jei lemta tai lemta, jei ne......................
sakau tą iš savo karčios patirties dariausi paskutinį kartą po IVF pastojimo kraują kas kelias paras, kol jis pasiekė 27.000. Viskas buvo IDEALU, deja................žinai mano pabaigą.
Aš irgi buvau pradėjus kraujuoti,ištisai gulėjau, geriau aspiriną, C vitaminą, magnį, 2 kartus dienoje crinonas.................sustabdėm, bet po 1,5mėn. vistik nieko nesigavo.
Dabar visi kaip susitarę aiškina (medikai),kad be reikalo stabdė ,rieškia jau tada buvo negerai.
Labai žaviuosi tokiomis istorijomis, kai pavyksta sustabdyti ir pabaiga buna laiminga, bet deja jų labai mažai..............
SEKMNĖS 4u.gif
Linkiu kad viskas būtų gerai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 04 28, 09:05)
Sveika 4u.gif
Klinika aišku,kad daro HCG tyrimus, bet jei prisduosi kraują po pietų, tai atsakymą greičiausiai žinosi tik kitą dieną. O jei smalsu, tai pasidaryk pati kokioje tai klinikoje iki pietų (12H), tada po kleių val.žinosi atsakymą 4u.gif
Nors ,jei kantrybės turi pakankamai gali laukti, niekas nuo tų kraujo tyrimų atsakymų nepasikeičia,jei lemta tai lemta, jei ne......................
sakau tą iš savo karčios patirties dariausi paskutinį kartą po IVF pastojimo kraują kas kelias paras, kol jis pasiekė 27.000. Viskas buvo IDEALU, deja................žinai mano pabaigą.
Aš irgi buvau pradėjus kraujuoti,ištisai gulėjau, geriau aspiriną, C vitaminą, magnį, 2 kartus dienoje crinonas.................sustabdėm, bet po 1,5mėn. vistik nieko nesigavo.
Dabar visi kaip susitarę aiškina (medikai),kad be reikalo stabdė ,rieškia jau tada buvo negerai.
Labai žaviuosi tokiomis istorijomis, kai pavyksta sustabdyti ir pabaiga buna laiminga, bet deja jų labai mažai..............
SEKMNĖS 4u.gif
Linkiu kad viskas būtų gerai 4u.gif  wub.gif

aciu uz issamu pasakojima wub.gif
Atsakyti
tai va,laukiu 14h ir varau 4u.gif
[/quote]
nu ir kantrybe .. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gitana78de @ 2009 04 28, 09:49)
Sveikutes! Vakar vakare pas mane pradejo rudai teplioti  verysad.gif . Siandien 11 DPI-testas neigiamas....Dabar vaziuoju i klinika,paziuresiu ka jie sakys

Laikau kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=selli,2009 04 28, 09:17]
tai va,laukiu 14h ir varau 4u.gif
[/quote]
nu ir kantrybe .. blink.gif
Papildyta:
Laikau kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
hi hi hi,aciu
bet dabar pasiklausiau jusu ir varau kraujo tyrimui,tai dar susirasysim:)
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 28, 10:23)
hi hi hi,aciu
bet dabar pasiklausiau jusu ir varau kraujo tyrimui,tai dar susirasysim:)

Oi, tu mergaite-Pusaite doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu laukiam su visais atsakymais
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 04 28, 10:00)
Oi, tu mergaite-Pusaite  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu laukiam su visais atsakymais

na,va,kraujuka nuleidau smile.gif
sake atsakymas bus 14h,tai masinoj kelios min pries 14h pasuksiu jiems,ir tada varysiu i klinika pas savo daktaryte:)
maniau,dar atsakyma pirma jums spesiu pasakyt,bet gausit viska vienu sykiu:)

aciu uz palinkejimus,laikysiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 28, 11:15)
na,va,kraujuka nuleidau smile.gif
sake atsakymas bus 14h,tai masinoj kelios min pries 14h pasuksiu jiems,ir tada varysiu i klinika pas savo daktaryte:)
maniau,dar atsakyma pirma jums spesiu pasakyt,bet gausit viska vienu sykiu:)

aciu uz palinkejimus,laikysiuos 4u.gif

uoj kaip laukiam 4u.gif
Atsakyti
gitana78de, nedaryk skubotu isvadu - tegul daktarai apziuri, dar kraujuka paims, o tada ir galesi panikuoti, jei to reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
eina sikt,man is baimes suka pilva,vis delto pergyvenu,maniau,kad nea blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 04 28, 13:03)
eina sikt,man is baimes suka pilva,vis delto pergyvenu,maniau,kad nea blush2.gif

nu nesijaudink taip:) laukiam ats tavo!!!
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 04 27, 20:25)
sveikinu:) oissiputes nes uzihiperstimuliavai?

o joo, hiperstimuliacija schmoll.gif , bet nesiskundziu, nors daug patyriau ivairiausiu ir fiziniu ir emociniu dalyku, kol rezultatas yra - viskas turi prasme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panaite @ 2009 04 28, 13:12)
o joo, hiperstimuliacija  schmoll.gif , bet nesiskundziu, nors daug patyriau ivairiausiu ir fiziniu ir emociniu dalyku, kol rezultatas yra - viskas turi prasme  blush2.gif

... ir dažnai baigiasi dvynukais mirksiukas.gif kada žinosi, kiek turi? wub.gif
Atsakyti