Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(nerez @ 2010 09 25, 13:27)
O kur galima nusipirkti atsarginių dalių rumbai?

kontaktai arba PC Ozas
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2010 09 25, 13:27)
O kur galima nusipirkti atsarginių dalių rumbai? Mūsų rorbotuko akumuliatorius jau streikuoja, o ir guminis šepetėlis, (ar kaip jį pavadint) jau susidėvėjo, tiksliau ilgi plaukai jį supjaustė..

Kadangi noriu irgi robotuko, tai norejau paklausti kiek senai pas jus robotukas jau yra? Kad galeciau isivaziduoti kiek ilgai jie tarnauja...
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 09 25, 20:44)
Kadangi noriu irgi robotuko, tai norejau paklausti kiek senai pas jus robotukas jau yra? Kad galeciau isivaziduoti kiek ilgai jie tarnauja...

Pas mane apie 2 metus, gal truputi daugiau. Dar nekeičiau šepečių
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 09 25, 21:13)
Pas mane apie 2 metus, gal truputi daugiau. Dar nekeičiau  šepečių

o kaip su akumuliatoriu siai dienai? Nes jam garantija kiek maciau tik 6men. Ar teko keisti per tuos du metus?

Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 09 26, 11:45)
o kaip su akumuliatoriu siai dienai? Nes jam garantija kiek maciau tik 6men. Ar teko keisti per tuos du metus?

Dar nekeičiau schmoll.gif
Atsakyti
maciau buvo kl apie tuos senukuose pardavinejamus samsungo robotukus g.gif bet jokio ats... negi nieks tokio neturite??? kaip jis?
o kaip robotukas reaguoja i vandens balute ant grindu???ar susiurbia pvz, sunio plaukus? tokius kaip labradoro
aciuks.gif
Atsakyti
pas mane sia savaite dare irobot roomba 560 prezentacija, tai buvau suzaveta kaip robotukas nepilnai padirbes susidorojo su mano tamsia kilimine danga ant kurios buvo daaaaug mylimiausio augintinio mopsiuko plauku! o kiek visokio brudo isrinko is kilimo!!! doh.gif negalvojau kad pas mane taip murzina g.gif

su vandeniu siurbliukas sake nedraugauja, mazute balute - nieko baisaus, bet siaip nerekomenduojama net ir mazute balute. bet sitam reikalui, kaip suprantu aktualu taip pat kaip ir man - balutes aplink augintinio gerykla, komplektacijoj yra virtuali siena.

zodziu as likau suzaveta!

QUOTE(Garbaniukė @ 2010 09 29, 20:26)
maciau buvo kl apie tuos senukuose pardavinejamus samsungo robotukus  g.gif bet jokio ats... negi nieks tokio neturite??? kaip jis?
o kaip robotukas reaguoja i vandens balute ant grindu???ar susiurbia pvz, sunio plaukus? tokius kaip labradoro
aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2010 09 29, 20:49)

zodziu as likau suzaveta!

tai ar nusipirkot ? smile.gif
Atsakyti
dar ne, reik sukaupt finansus, sumele nemenka smile.gif

Spigly gal jus ir daret prezentacija? biggrin.gif

beje, vienu metu perkant daugiau nei viena siurbliuka taikoma nuolaida, tai jei kas prie absisprendimo ribos, duokti man zinot smile.gif

QUOTE(spiglys @ 2010 09 29, 20:55)
tai ar nusipirkot ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2010 09 30, 13:05)
Spigly gal jus ir daret prezentacija?  biggrin.gif

Tikrai ne smile.gif Nebedarau prezentacijų. Paklausiau dėl įdomumo blush2.gif
Atsakyti
Perskaičiau abi temas doh.gif ... Na taip nieko gero be reklamos kaip ir neradau. Susidarė nuomonė, kad robotukas negenda, nestringa ir siurbia bei plauna gerai tik platintojams, nepriklausomai ar tai robo, ar sumanukas biggrin.gif . Perskambinau ir praskypinau visus draugus ir pažyztamus - niekas neturi, negirdėjo ir nematė. Keista. Kaimynai pinigais "apšalę", o savo 15 arų žolytę pjauna benzinine žoliapjove. Tai kame čia bėdos - reklamos trūkumas ar tai tik žaisliukas, kuriuo rimti žmonės nesusidomi g.gif .
Atsiprašau už pesimizmą, bet taip yra. Toks super daikčiukas, kuris tekainuoja 1500 ir išvalo kambarius būtų super padėjėjas. Man užtektų, kad išvalytų pirmą aukštą - 60 kvadratų, plytelių danga, o bėda - mopsas, kuris šeriasi kiaurą sezoną, kasdien, kas valandą... doh.gif . Tik Jurginas suklydo truputi - balutės ne aplink gertuvę, o per visą virtuvę ir dar puse svetainės ( na atsigėrė mopsiukas, o kadangi dar ir pro langą reikėjo spėt pažiūrėt - atsigėrė tris kartus) doh.gif . Na net nebežinau ką daryt, o perskaičius pusę pirmos temos jau buvau pasiryžus pirkt ax.gif .
Atsakyti
pas mane aplinkoj nemazai zmoniu turi siurblius robotus.dauguma ju atvezti is amerikos, dalis sudegusiu.. kaip uz siurbli tai yra gana didele suma pinigu, bent as taip manau.. todel gal ir nera tai super populiaru. kas yra apteke pinigais nezaidzia su robotukais - naudojasi namu tvarkytoju paslaugom, perka galingus plaunamus siurblius. aisku cia yra tik mano pamastymai...

man anksciau irgi nebuvo jokio poreikio tureti robotuka, visai nebuvo sunku prasisiurbt kelis kambarius..taciau isigijus nuolat besiserianti mopsika, i siurbli nebegaliu ziuret..

o pamacius realiai kaip robotas veikia pas mane namie, buvau labai patenkinta rezultatu. pas mane tokios problemos del vandens nera, gal kad plotas nedidelis, o ir 90 % viso ploto - kilimine danga,tad ir prie geryklos lieka tik nedaug vandens, visa kita susigeria i kilimus smile.gif))

taip kad as vis dar svaigstu del to roboto...
tik variantai isigijimo keli:
1. siustis is amerikos be garantijos
2. pirki LT uz brangiai bet su garantija
3. perpirkti is draugu jau pora metu naudota, amerikietiska bet uz pigiai ...

sunku apsisprest doh.gif

QUOTE(Ingridska @ 2010 10 01, 15:56)
Perskaičiau abi temas  doh.gif  ... Na taip nieko gero be reklamos kaip ir neradau.  Susidarė nuomonė, kad robotukas negenda, nestringa ir siurbia bei plauna gerai tik platintojams, nepriklausomai ar tai robo, ar sumanukas  biggrin.gif  . Perskambinau ir praskypinau visus draugus ir pažyztamus - niekas neturi, negirdėjo ir nematė. Keista. Kaimynai pinigais "apšalę", o savo 15 arų žolytę pjauna benzinine žoliapjove. Tai kame čia bėdos - reklamos trūkumas ar tai tik žaisliukas, kuriuo rimti žmonės nesusidomi  g.gif .
Atsiprašau už pesimizmą, bet taip yra. Toks super daikčiukas, kuris tekainuoja 1500 ir išvalo kambarius būtų super padėjėjas. Man užtektų, kad išvalytų pirmą aukštą - 60 kvadratų, plytelių danga, o bėda - mopsas, kuris šeriasi kiaurą sezoną, kasdien, kas valandą...  doh.gif . Tik Jurginas suklydo truputi - balutės ne aplink gertuvę, o per visą virtuvę ir dar puse svetainės ( na atsigėrė mopsiukas, o kadangi dar ir pro langą reikėjo spėt pažiūrėt - atsigėrė tris kartus)  doh.gif . Na net nebežinau ką daryt, o perskaičius pusę pirmos temos jau buvau pasiryžus pirkt  ax.gif .

Atsakyti