Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas

QUOTE(Garbaniukė @ 2011 10 18, 15:59)
as ir labai nustebau kodel jai nepatiko. gal ji pati pakomentuos cia smile.gif sako kol kas mano, kad pinigus veltui isleido...
maciau jus svarstet kuri pirkt. ir laimejo samsungas? o as nzn kodel, bet roomba man labiau atrodo. gal itakos turejo drauges replika?
ar kas turit naujasi iRobot  Roomba 625 Professional ? radau info, bet kainos nematau ...

man irgi patikimiau atrodo roomba
vien dėl to, kad jie kaip ir specializuojasi tame.
Bet vis neapsisprendžiu
Atsakyti
as ir. bet jauciu imsim ta pet roomba smile.gif
Atsakyti
tik galėtų usd kursas kiek pakrist rolleyes.gif
Atsakyti
mes planuojam is Lt pirkt. del garantijos...
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2011 10 18, 16:26)
mes planuojam is Lt pirkt. del garantijos...

o kaip jų kainos čia?
kažkaip net nesidomėjau, iškart nusprendžiau, kad bus dvigubai brangiau blush2.gif
Atsakyti
cia kainos pvz to 564 PET 1700lt, o samsungo +/- 1350lt.
sutinku, kad pigiau ir gal net perpus siustis. bet kazkaip man patikimiau gal cia pirkt... net nzn. dar yra laiko pagalvot. o jei siustis tai pvz, is kur? JAV?
Atsakyti
gal kas turi ROBOMOP?
http://www.youtube.c...h?v=E1XdVYFvIng
http://www.amazon.de...M...4214&sr=8-7

Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2011 10 18, 16:32)
cia kainos pvz to 564 PET 1700lt, o samsungo +/- 1350lt.
sutinku, kad pigiau ir gal net perpus siustis. bet kazkaip man patikimiau gal cia pirkt... net nzn. dar yra laiko pagalvot. o jei siustis tai pvz, is kur? JAV?

taip iš JAV
aš dar pagalvojau, jei jau pas mus yra atstovai, tai gal ir garantija galios g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 23, 21:44)
taip iš JAV
aš dar pagalvojau, jei jau pas mus yra atstovai, tai gal ir garantija galios  g.gif

is JAV pirktiems garantija negalioja, bet remonta atlieka. mes keitem sensoriaus daviklius pas juos, nors robotukas is JAV
Atsakyti
abejoju... nors gal...
mes jau uzsisakem. iki treciad turi atvezt smile.gif
Atsakyti
Tai čia tipo įjungi siurblį ir jis pats važinėja po visus kambarius ir siurbia??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2011 10 25, 09:35)
Tai čia tipo įjungi siurblį ir jis pats važinėja po visus kambarius ir siurbia??? g.gif

taip
Atsakyti