o gal žinote ar yra tokių robotukų kurie plauna grindis
sveikos
?išsiurbimui tai turim centrinį siurblį, juo greitai išsiurbiu, bet kai reikia grindis plauti, tai silpna pasidaro su šluoste lakstyti, kol virš 100kv.m išplaunu
QUOTE(paiduke @ 2009 05 05, 22:06)
sveikos
?išsiurbimui tai turim centrinį siurblį, juo greitai išsiurbiu, bet kai reikia grindis plauti, tai silpna pasidaro su šluoste lakstyti, kol virš 100kv.m išplaunu 
Taigi keliom žinutėm aukščiau rašiau apie scoobą
Scooba
QUOTE(spiglys @ 2009 05 05, 21:32)
Scooba jau išbandytas
Lyg dirba garsiau nei Roomba. O gal tik pasirodė, nes namie viena buvau ir jokio papildomo triukšmo nebuvo.
Plovau virtuvės grindis. Ten plytelės. Plauna gana šlapokai, bet tikrai gerai. Gal sakau parketui būtų net peršlapia
Lyg dirba garsiau nei Roomba. O gal tik pasirodė, nes namie viena buvau ir jokio papildomo triukšmo nebuvo.
Plovau virtuvės grindis. Ten plytelės. Plauna gana šlapokai, bet tikrai gerai. Gal sakau parketui būtų net peršlapia
O kaip išplauna pakraščius , kampus ir aplink baldų kojeles?
QUOTE(spiglys @ 2009 05 05, 22:29)
ačiū
kažkaip skaičiau, skaičiau ankstesnė temą
o gal būtų galimybė išsinuomoti ar kažkaip kitu būdu išbandyti?pas mus daugumoj medinės grindys, tai įdomu kiek ten šlapiokai plauna ir ar tarpelius tarp plytelių normaliai išplauna, nes su šepečiu tai tik dar labiau užsineša
QUOTE(paiduke @ 2009 05 06, 08:40)
o gal būtų galimybė išsinuomoti ar kažkaip kitu būdu išbandyti?pas mus daugumoj medinės grindys, tai įdomu kiek ten šlapiokai plauna ir ar tarpelius tarp plytelių normaliai išplauna, nes su šepečiu tai tik dar labiau užsineša
Užsisakot prezentaciją ir atvažiuoja kas nors iš darbuotojų
Manau, scooba būtina išbandyt prieš perkant, nes reikia pamatyt ar tiks jūsų grindims taip kaip jis plauna ar ne.
Pas mane tamsios plytelės ir tamsūs tarpeliai. Kažkaip neatkreipiau dėmesio kaip jis juos išplovė. Reiks sekantį kartą atidžiau pasižiūrėt. Būtinai parašysiu
QUOTE(spiglys @ 2009 05 06, 09:24)
Užsisakot prezentaciją ir atvažiuoja kas nors iš darbuotojų
Manau, scooba būtina išbandyt prieš perkant, nes reikia pamatyt ar tiks jūsų grindims taip kaip jis plauna ar ne.
Pas mane tamsios plytelės ir tamsūs tarpeliai. Kažkaip neatkreipiau dėmesio kaip jis juos išplovė. Reiks sekantį kartą atidžiau pasižiūrėt. Būtinai parašysiu
o pas Jus užsisakyti prezentaciją?ar kur?
bijau tų prezentacijų biškelį,man kažkaip labai nesmagu kai atvažiuoja žmonės, padaro prezentaciją,o man tas daiktas nepatinka ir nenuperku
QUOTE(paiduke @ 2009 05 06, 09:48)
o pas Jus užsisakyti prezentaciją?ar kur?
Tada atvaryk pas mane
O nieko kad tu kreipiuos, nes kažkaip forume jau ypratau taip
QUOTE(Svetliačok @ 2009 05 05, 22:00)
Užsipavydėsiu gi dabar
Buvau užsisakiusi būtent 562 modelį ... todėl ir rizikavau imti iš USA be garantijos ... o reziume: turiu 560 modelį
su kuriuom dabar ir vargstu juodai
Tikiuos, kad Jus gausit būtent tai ką ir užsaket
Buvau užsisakiusi būtent 562 modelį ... todėl ir rizikavau imti iš USA be garantijos ... o reziume: turiu 560 modelį
Tikiuos, kad Jus gausit būtent tai ką ir užsaket
as pati gyvenu ne Lietuvoje,na jegu koks su defektu
O lyginant kainas,as moku 445 uz 562modeli,ar didelis skirtumas?
QUOTE(sopfi @ 2009 05 06, 12:18)
445 EUR =1539.70 lt
Pas mus 560 modeliukas 1500 lt. 562 kainos nežinau, bet neturėtų labai skirtis
QUOTE(sopfi @ 2009 05 06, 13:18)
as pati gyvenu ne Lietuvoje,na jegu koks su defektu
siusiu is kart atgal.2 metams garantija.Gyvenciau Lietuvoje uzsisakyciau tik ten.As vietoj taves siusciau atgal.O per ta mergina,kur parveze,kaip nors neina pakeisti?neislaikytu nervai man ziuret,kaip jis ten taip letai.....
Nu teoriškai mergina sakė, kad garantija yra, ir jei kokios problemos galėsiu siusti. Bet tai teioriškai
Kiek pamenu, tai Irobot puslapyje 562 Pet modelio kaina buvo nurodyta 389-399 dol.
http://www.robotbuy.de/ as perku is cia.pries sumokant gaunasi 3% nuolaida.Bet kainos panasios.
QUOTE(paiduke @ 2009 05 05, 22:06)
sveikos
Dar yra toks variantas http://www.sumanukas...ktas_vaasa.html kol kas asmeniskai nepirkau, bet sis kiek suprantu tikrai slapiai neisplautu (kas aktualu medinem grindim,laminatui ar parketui) beto kiek suprantu ir isvaskuoja