Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Mano 3.8 m. dukra, vakar parėjusi iš darželio papasakojo, jog juos aukletoja išmokė sėdėti tulpiškai (reikėtų suprasti turkiškai).
Atsakyti
Močiūtė mezga vilnones kojines ir paprašo dukros pasimatuoti. ji užsimauna ant nuogos kojos ir sako: Greičiau numauk, man rūgštu! Suprask griaužia.
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 01, 19:11)
Mūsų varijantas - Mike Putoputas

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mūsų tai Miketukas biggrin.gif
Atsakyti
dauguma zodziu taria gerai, bet kartais pameta koki priebalsi smile.gif juokingiausi:
parduotuvė - tuptuvė
kepurė - pupurė
kapiušonas - pašionas
Atsakyti
Visko neskaičiau, bet prisiminiau saviškės ,,perliuką" (kol supratom, apie ką ji čia lotuliukas.gif ).
Sako: ,,noriu pažiūrėt per langą į laumžirgį, kaip jis sniega kasa blink.gif " (kokie laumžirgiai sausio mėnesį blink.gif ).
Pasirodo, čia turėjo omeny ,,kiemsargis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyresnėlio vaikystės "perlai":

Pomidoras - pandandujis
Distancinio valdymo pultas - spudinis

jaunėlio:
Mėnulis - mumukis

wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Močiutė klausia Martyno:"Martynai tu kai užaugsi tai turbut busi gydytoju?" (Močiūtės svajonė)
"Ne, močiūt"- atsako Martynas "Aš busiu tėčiu" (Martyno svajonė)
Atsakyti
Griztu is darbo, o vaikas man guodziasi. Mama, nugriuvau, dabar griaucius skauda blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano braskiukas (4 metai):
-Mamyte mes siandien zaidem darzely (ka nepamenu) ir berniukai laimejo, nes jie stiprus ir kieti, o mergaites sipnos ir minkstos biggrin.gif

-Mamyte kaip tu darai sysiu, jei neturi pimpio?? g.gif lotuliukas.gif

-Kai uzaugsiu visada gyvensiu su tavim..
-O tu zmonos neturesi?
-Nea..
-Tai neturesi ir vaiku?..
-Turesiu vaiku, bet zmonos ne.. ir mes su vaikais pas tave gyvensim..

Tetis gryzo isgeres:
-Jei tu dar kada pareisi isgeres alaus (nors tetis ne alu gere) tai mes su mamyte ismesim visus tavo daiktus per duris ir nepriimsim!!! Nori gert?! Tai gerk, nenori, tai negerk ir mes tave priimsim atgal!!! 9mamyte prie vaiko tokiu kalbu nekalba biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif )

Susigincijo darzelyje su draugu savo:
-Tau voveraite neduos saldainiu - draugas.
-O as nusipirksiu is Maximos - maniskis. lotuliukas.gif

Ir dar begale kitokiu.. beje kasdien ju buna nauju.. tik atsimint viska sunku doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Dukra (4m) atsisėdo ant dviratuko, atsiduso giliai ir sako:

- nu tėti dabar mokyk mane važiuot ant vieno rato biggrin.gif

(vyras baikeris, tai su motociklu kartais ant vieno rato truputį palaksto smile.gif )

Kalbamės su dukra kuo nori buti užaugus.
Ji sako, kad nori buti mama. Paaiškinau vaikui, kad buti mama tai ne darbas rolleyes.gif. Va, aš, sakau, direktorė, tėvelis direktorius, o tu kuo buti?
Ji velgi liūdnai atsiduso ir sako:
- gerai jau gerai būsiu direktorė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLITUKAS: 01 kovo 2007 - 19:13
Rugilė nenori viena miegoti savo kambaryje, aš jai aiškinu: Lukas su Ginte (kaimynų vaikai) miega vieni savo kambaryje, Jaunius su Jogaile (pusbrolis ir pusseserė) irgi vieni. Rugilė sako aš irgi noriu brolio. Aš jai aiškinu, kad ne visi vaikai turi brolius ar seses, va aš neturiu, o ji man atasako tu turi brolį - tetį nes miegi su juo vienam kambarį.
Atsakyti