Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Skambina sunui tetis ir klausia: ar buvai nuvaziaves i kapus, degei zvakutes? Vaikas sako - nevaziavau, ko man ten - tu dar gyvas biggrin.gif
Vaikui 3 metai
Atsakyti
Maniškis 4,5 metų vakar pasakoja, kaip buvo pas močiutę. Pasirodo, močiutė tvarkė savo produktų spintelę ir rado miltų blogų, iš kurių išlipusi šliaužė graži balta kirmėlytė, tai močiutė aišku tuoj nudaigojo tą nenaudėlę. Tai vaiko žodžiais tas procesas buvo apibūdintas: "žinai mama, o močiutė davė į snukį kirmėlei". biggrin.gif .
Atsakyti
nuoširdžiausiai ir tikroviškiausi juokai biggrin.gif skaitau dar tik 20 psl biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergyte atsikelusi ryte, trina trina akytes, sakau- Patricele, kas gi tau? Ji toliau krapsto, sako- nezinau mamyte, mano akytes labai blogai rodo smile.gif
Atsakyti
Manoji 3 metu man gedos pridare netiesiogiai:)
Buvo tos kaledines nesamones priesh naujus metus, kur DZIN vede.

Tai einam mes su dukriuku i parduotuve ir dainuojam:
_Kur einam mes su knysliuku, neklausinekit mus, nieks neatspes nepasakys, oj ne, oj ne oj ne...
O manishke atsistojo, isireme i shonus ir kad uzriks ant visos gatves..

EINAM KIAULIU BIRBINT!!!

Zmones juokiasi, mama taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Keli perliukai is musu gyvenimo 4u.gif

Sunui dabar beveik 5. Pries kelis menesius kalbam su MB kad eisiu pas kosmetologe ir reikes su mazyliu likt jam. Vaikas viena ausim klauso pokalbio. Praejus kuriam laikui ta pati vakara, jis teiraujas:
"Mamyte, o kada tau pas motologe [kosmetologe]?" lotuliukas.gif

Kai buvo 3 metuku, sunus ejo su seneliu paimt is pasto dezutes laikrasciu (dezutes laiptineje sukabintos). Mazylis klausia: " Seneli, cia tavo spintele. O kur mociutes???" lotuliukas.gif (darzelyje juk kiekvienas po spintele turi...)

Neseniai parodziau pazistamos maza dykryte (8 men foto). Klausiu ar grazi mergaite. Sunus ziuri ir atsako: "Taip, grazus leliukas. Bet mamyte, as juk neturesiu zaislu tokiam mazam leliukui. Ji juk labai maza dar!" lotuliukas.gif

K: Kas yra meile?
A: Na kaip...Ziurek mama, tuoj paaiskinsiu. Meile, tai kai pabuciuoja! biggrin.gif

4m. Stovim prie kasos eileje. Mazylis gan ramus. Atsisuka, ziuri i mane ir sako: "Mamyte, tu tokia grazi! Ir tavo kojos pacios graziausios!" lotuliukas.gif doh.gif As blink.gif O vyriskis, stovejes pries mus, akivaizdziai susidomejo "graziausiom kojom". Atsisuko ir TAIP mane nuziurejo... lotuliukas.gif

Atsakyti
Mano sunus (beveik 4 m.) nuolat tiesa i akis drebia.

Sedim sveciuose, papleksnojo man per krutine: kas cia? As tyliu. Jis: papukai? As linktelejau galva. Tada jis nukreipe pirstuka i viena giminaite: o pas ja nera! biggrin.gif Pasimetem visi, bet paskui juokemes.

Kazkada griztu is darbo, tik ieinu pro duris, jis pribega: o mociute padare ... (isleido atitinkama garsa), buvo smyrda doh.gif Vel pavyko juokais nuleisti biggrin.gif

Kai zaislus liepiu sutvarkyti, jis man visad visas nepatenkintas: aaaaij, tu mane narvuoji ir narvuoji ir narvuoji.

Atsakyti
maniske katik sako:man skauda galva,nes daug galvoju tongue.gif
Atsakyti
Beveik 3 m dukra sakydavo man: Mamyte as noriu tau ant kelniu atsisesti biggrin.gif (kas reiskia ant keliu)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 25 lapkričio 2009 - 18:52
QUOTE(edux @ 2009 03 29, 15:09)
susirgo musu vaikutis,pamatavau temperatura ir pasakiau,kad reikes zvakute ideti i uzpakaliuka.jis sako man-"ar tu uzdegsi ta zvakute?"  biggrin.gif

maniske neseniai sirgo.uzkilo temperatura.ikisu zvakute.aisku pana rekia.nustojus rekt islemena:maaama istrauuk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2004 03 31, 12:39)
Grantas, kai buvo 2 metu, paklause mociutes:
- Mociute, o tu turi pimpaliuka?
Mociute atsake, kad ne. Grantas sako:
- Bet kodel, gi visi normalus zmones turi! laugh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(AnaJuliana @ 2009 11 13, 10:23)
4m. Stovim prie kasos eileje. Mazylis gan ramus. Atsisuka, ziuri i mane ir sako: "Mamyte, tu tokia grazi! Ir tavo kojos pacios graziausios!"  lotuliukas.gif  doh.gif  As blink.gif  O vyriskis, stovejes pries mus, akivaizdziai susidomejo "graziausiom kojom". Atsisuko ir TAIP mane nuziurejo... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif wub.gif
Paskaičiau ir galvoju, ar begali būti geresni juokai už vaikų kalbas. g.gif thumbup.gif
Atsakyti
parnesiau kiaulienos pusgalvi saltienai. Jonas : mama, ziurek, mesyte su dantim!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti