Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos 2

Mane tai vakar labai prajuokino sūnaus pasakyta frazė biggrin.gif . Sėdim, žiūrim televizorių, atnešiau po šokolado skiltelę kiekvienam. Sūnus pažiūrėjo, atsikando ir sako:
-Čia aistros šokoladas. lotuliukas.gif
Ir dar taip pabrėžė tą žodį aistros blush2.gif lotuliukas.gif . Paklausus, kodėl jis taip mano, pasakė tik šiaip, bet manau, čia reklamos įtaka doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ema @ 2004 03 27, 15:27)
Vakar patekom į Santariškių vaikų chirurginį skyrių - įtarėm apendixą, ačiū dievui ne, bet ir neaišku kas buvo sad.gif . Gulim abu lovoje ir šnekamės:
Dovydukai, na kas gi tau nutiko, kodėl tą pilvuką skaudą g.gif ?
Mam, pas mane gi.....šitas yra......vabalas pilve
Koks? vabalas? ohmy.gif
Nu, šitas...toks kur kompiuteryje būna mellow.gif
blink.gif virusas?
Taip, tu ką? Nežinojai? smartass.gif

o daktarai spelioja dry.gif , vaiko reikėjo paklausti biggrin.gif

kokie nuostabus tie musu vaikeliai. Ot, daktarai nezino kas mazuciui yra. Kita karta tegu vaiko klausia. Saunuolis Dovydukas.
Papildyta:
QUOTE(ema @ 2004 03 27, 15:27)
Vakar patekom į Santariškių vaikų chirurginį skyrių - įtarėm apendixą, ačiū dievui ne, bet ir neaišku kas buvo sad.gif . Gulim abu lovoje ir šnekamės:
Dovydukai, na kas gi tau nutiko, kodėl tą pilvuką skaudą g.gif ?
Mam, pas mane gi.....šitas yra......vabalas pilve
Koks? vabalas? ohmy.gif
Nu, šitas...toks kur kompiuteryje būna mellow.gif
blink.gif virusas?
Taip, tu ką? Nežinojai? smartass.gif

o daktarai spelioja dry.gif , vaiko reikėjo paklausti biggrin.gif

kokie nuostabus tie musu vaikeliai. Ot, daktarai nezino kas mazuciui yra. Kita karta tegu vaiko klausia. Saunuolis Dovydukas.
Atsakyti
Sunus nori isbandyti aerogrili. sako reikia kepti vista. Klausiu:
-Tai ka kepsim, sparneli, ar slaunele?
-Jis pamaste:
-Nupirk, mama, vistos kuna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mazesnioji jau nebe tokia ir maza (6m), bet idomybiu dar buna lotuliukas.gif
Viena vakara susipyko su vyresniaja, si isvare maziuke is savo kambario, uzsirakino ir ramiai vakarojo.
Po kiek laiko iseina is kambario ir ant miegamojo duru ( musu miegamojo durys pries jos) pamato prikliijuota uzrasa : "Cia gyvena normali seima". Nesupratus toliau nueina. Kitos - mociutes kambario durys : "Cia gyvena normali mociute" Apsisuka, grizta prie savuju duru, puikuojas : "Debilai renkas cia" doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2010 03 23, 16:39)
Mazesnioji jau nebe tokia ir maza (6m), bet idomybiu dar buna  lotuliukas.gif
Viena vakara susipyko su vyresniaja, si isvare maziuke is savo kambario, uzsirakino ir ramiai vakarojo.
Po kiek laiko iseina is kambario ir ant miegamojo duru  ( musu miegamojo durys pries jos) pamato prikliijuota uzrasa : "Cia gyvena normali seima". Nesupratus toliau nueina. Kitos -  mociutes kambario durys : "Cia gyvena normali mociute" Apsisuka, grizta prie savuju duru, puikuojas : "Debilai renkas cia"  doh.gif
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2010 03 23, 16:39)
Mazesnioji jau nebe tokia ir maza (6m), bet idomybiu dar buna  lotuliukas.gif
Po kiek laiko iseina is kambario ir ant miegamojo duru  ( musu miegamojo durys pries jos) pamato prikliijuota uzrasa : "Cia gyvena normali seima". Nesupratus toliau nueina. Kitos -  mociutes kambario durys : "Cia gyvena normali mociute" Apsisuka, grizta prie savuju duru, puikuojas : "Debilai renkas cia"  doh.gif
lotuliukas.gif

blink.gif thumbup.gif ale koks sumastymas, strategija thumbup.gif
Atsakyti
D,,,,,, renkasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cia dar ir sumastyt taip reikia lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mūsų laiptinėj vienas būtas tuščias, tai einant pro šalį vieną kartą Denisas (5m.) klausia, kas čia gyvena. Sakau niekas nebegyvena, močiutė mirė. Kitą dieną einant į darželį vėl klausia, o nuo ko ji mirė, sakau sena buvo, sirgo. O kieno ji buvo ta močiutė? - klausia Denisas, sakau niekieno, nieko neturėjo.
Tai pamąstė truputuką ir klausia, o tai ko tas Niekenas neatvažiuoja, kur tas Niekenas yra?

Papildyta:
Dar vienas:

Žiūrim su Denisu San Francisko raganas, jis taip įdėmiai klausosi, po to priėjo man ir sako:
- mama, aš irgi noriu galių turėti.
Prideda pirščiukus prie smilkinio ir sako-"bandau susikaupti, bet neišeina, kažkodėl galios neatsiranda".
Atsakyti
Vakar pasakiau Danieliui, ad einu praustis, o kai nusiprausiu-jis eis miegoti, tai mazasis man ir sako: tai gal tu eik maudytis, ilgiau bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 03 29, 23:30)
Vakar pasakiau Danieliui, ad einu praustis, o kai nusiprausiu-jis eis miegoti, tai mazasis man ir sako: tai gal tu eik maudytis, ilgiau bus lotuliukas.gif

Cia ne i tema, bet cia mamyciu taktika vaika paruost miegui...as irgi kaip tycia vakar taip sakiau lotuliukas.gif
Papildyta:
Sunus praso man ideti kompakta i zaidimu kompa, nes jis nemoka:
-Mama, idek man kompakta.
-Sakau, tavo zaidimai, tu ir dekis, as nemoku (del to kad tas kompaktas net neveike).
-Nu idek..
-Nemoku, sakau.
-Tai mokinkis!!! Reikia bandyti... doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Sunus parsinesa piesineli is mociutes ir klausiu:
-Kas cia?
-Tu mama.
-Kas cia?
-Kaledu eglute?
-Kas cia?
-As Simas.
-Kas cia?
-Saulute sypsosi.
-O kur tetis?
-Darbe. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
subariau dukryte(3,5m.), o ji man - as tave taip myliu, o tu mane bari..

duodu dukrytei linex , o ji- mama, cia tam kad as neapsi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastanka: 03 balandžio 2010 - 21:43