Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. V tema

QUOTE(zuosytia @ 2009 04 29, 19:05)
labukas  4u.gif  o slenka ti dabar pavasari ar nuolat? nes man tai pavasari tai visada labai slenka plaukai...atrodo kuokstais eina  doh.gif  plauni galva ir jauti kaip rankos visos plaukais apsiraizgiuosios doh.gif

Man atrodo cinkas (vitaminai) padeda nuo plauku slinkimo, bet negarantuoju.. Man irgi kiekviena pavasari ziauriai slinkdavo, bet si karta kazkaip isvengiau bigsmile.gif ir net neisivaizduoju kodel.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(magistrante @ 2009 04 29, 18:41)
aš kalbu apie naujokes,kurios pasirodo ir poto dingsta.. tai ir sakau,kad kurį laiką pabendrauja ir tada gauna priėjimą..  ax.gif

Naujokem ir neduosim iskart
Atsakyti

ne nėra padidėjęs slinkimas, tik va pakaušis šviest pradėjo blink.gif nu net nežinau kaip pasakyt, bet kai žiūrėdavau į veidrodį savo galvos odods nematydavau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 18:10)
Man atrodo cinkas (vitaminai) padeda nuo plauku slinkimo, bet negarantuoju..

žvilgtelėjau į vaistinėlę savo žiū yra bigsmile.gif reiks pradėt vartot, nes mano žinios ir kad jis plaukų augimui lyg, reiks dar pasigooglint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 04 29, 19:26)
žvilgtelėjau į vaistinėlę savo žiū yra  bigsmile.gif  reiks pradėt vartot, nes mano žinios ir kad jis plaukų augimui lyg, reiks dar pasigooglint  blush2.gif

Butinai pasitikslink bigsmile.gif nes as tik kazkur girdejau..
Atsakyti

*Plaukams svarbiausi elementai:biotinas ir cinkas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 04 29, 20:17)
*Plaukams svarbiausi elementai:biotinas ir cinkas.  4u.gif

Nu va bigsmile.gif dar zinau kad svoguno kauke gerai nuo slinkimo bet ne iekviena gali kvapa iskest. as ji deciausi tik tada, jei jau trys plaukai liktu ir niekas kitas nepadetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 23:28)
Nu va bigsmile.gif  dar zinau kad svoguno kauke gerai nuo slinkimo bet ne iekviena gali kvapa iskest. as ji deciausi tik tada, jei jau trys plaukai liktu ir niekas kitas nepadetu doh.gif

na tada jau manau, kad saugotum tuos tris plaukus bet ka dedama ant galvos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 04 29, 20:34)
na tada jau manau, kad saugotum tuos tris plaukus bet ka dedama ant galvos ax.gif  biggrin.gif

Tfu tfu tfu unsure.gif Kur visos dinge? i albumeli turbut sulinde tupi
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 23:38)
Tfu tfu tfu unsure.gif  Kur visos dinge? i albumeli turbut sulinde tupi

tikriausiai biggrin.gif nes ir as viena koja cia kita ieskau sukuosenu kokia graziu ikelt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 29, 21:38)
Tfu tfu tfu unsure.gif  Kur visos dinge? i albumeli turbut sulinde tupi

as nauojau svoguno kauke, bet seip, neslinko man plaukai., smile.gif kvapo niu lyg dbr jau atsikraciau.. o nenaudoju jos , kokie 2 men . bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuosytia @ 2009 04 29, 21:46)
tikriausiai  biggrin.gif  nes ir as viena koja cia kita ieskau sukuosenu kokia graziu ikelt  bigsmile.gif

ikelkit ikelkit paneles , o tai mes su chardonnay tik ikeleme .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 04 29, 20:46)
tikriausiai  biggrin.gif  nes ir as viena koja cia kita ieskau sukuosenu kokia graziu ikelt  bigsmile.gif

As irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 29, 20:50)
as nauojau svoguno kauke, bet seip, neslinko man plaukai.,  smile.gif  kvapo niu lyg dbr jau atsikraciau.. o nenaudoju jos , kokie 2 men .  bigsmile.gif

Del ko naudojai svoguna? ka dave plaukam?

As katik issiploviau plaukus ir vietoj savo iskeikto ir ispeikto Kerastases aliejuko(stovi lentynoj isizeides) galus sutepiu nedideliu kiekiu kokosu aliejaus. Taip tikiuosi kad isdziuvus plaukams galai liks zvilgantys bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti

aš tikiuos po savaitgalio pasirodysiu su šviežiom foto blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 04 29, 21:21)
aš tikiuos po savaitgalio pasirodysiu su šviežiom foto  blush2.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti