Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. V tema

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 05 03, 23:30)
Aliejuka ir kazkoki "rimta" kondicioneriu is to pacios s seriojos, atrodo lotuliukas.gif . Ziuresim, kas per ciudai. As tai kazkaip pastebejau, kad, matyt, tiesinant daug plauku israuna. Tiesa, ta pastebejau ir tiesinant, bet negalvojau, kad tiek daug, nes dabar pas man labai daug neilgu plauku atsirado, ypac prieky matosi, tai styra toks pukelis i visas puses  doh.gif

pas mane jau geri trys men, kaip irgi daug tokiu atsirade biggrin.gif kad cia su sezonu susije biggrin.gif atsinaujinimo metas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 03, 23:51)
pas mane jau geri trys men, kaip irgi daug tokiu atsirade  biggrin.gif kad cia su sezonu susije  biggrin.gif atsinaujinimo metas  bigsmile.gif

Ane? bigsmile.gif Nu gal ir su tuo susije. smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar jums nėra taip, kad plaukai prie šaknų "prisiploja"? nors šlapius juos ir keliu turputi nuo šaknų, galvą nulenkus į apačią palaikau (ilgai negaliu laikyt, nes pasipučia paskui plaukai labai blush2.gif ), bet vistiek dažnokai gaunas kad prie šaknų prisiploja o galai pasipučia - negražu man kaip... doh.gif Kaip pakeliat savo plaukus nuo šaknų (be feno ) ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Kaip ilgasis savaitgalis?
Įmečiau pora foto iš savaitgalio, pamatysit kaip kirpčius slepiu biggrin.gif Tarpais dar drėgnoki po pirties, tai baisiai nekreipkit dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 04, 07:41)
Sveikos gyvos 4u.gif
Įmečiau pora foto iš savaitgalio, pamatysit kaip kirpčius slepiu biggrin.gif  Tarpais dar drėgnoki po pirties, tai baisiai nekreipkit dėmesio mirksiukas.gif

as kaip pas tave spalva noreciau kad gautus.bet neiseina,o man taip paslept grifkos neina,nes auksta kakta labai,tai negraziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 04, 09:20)
as kaip pas tave spalva noreciau kad gautus.bet neiseina,o man taip paslept grifkos neina,nes auksta kakta labai,tai negraziai atrodo

man irgi grožio mepriduoda taip grifka užkišta, nes veidas pailgokas, bet vis geriau nei styro neužkišta (bandau atsiauginti)
Atsakyti
QUOTE(Garbane` @ 2009 05 04, 05:21)
Norėjau paklausti ar jums nėra taip, kad plaukai prie šaknų "prisiploja"? nors šlapius juos ir keliu turputi nuo šaknų, galvą nulenkus į apačią palaikau (ilgai negaliu laikyt, nes pasipučia paskui plaukai labai  blush2.gif ), bet vistiek dažnokai gaunas kad prie šaknų prisiploja o galai pasipučia - negražu man kaip...  doh.gif  Kaip pakeliat savo plaukus nuo šaknų (be feno ) ? smile.gif

jei be feno, tai kai išplauni galvą nieko nedaryk, visiškai nekišk rankų prie plaukų, man tada kažkiek būna pakilę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 04, 10:17)
man irgi grožio mepriduoda taip grifka užkišta, nes veidas pailgokas, bet vis geriau nei styro neužkišta (bandau atsiauginti)

sek i virsu grifka mirksiukas.gif as taip darau ir gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 04, 12:24)
sek i virsu grifka  mirksiukas.gif  as taip darau ir gerai atrodo  smile.gif

man žiauriai netinka doh.gif
Atsakyti
Sveikos garbaneles 4u.gif mirksiukas.gif ka gero veikiat per sventes?
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 03, 12:35)
Chardonnay... kiek sruogelių dažymas uk kainuoja  unsure.gif

Man daze drauge kirpeja savo namuose, tai mokejau 20 svaru (dazai jos buvo) ax.gif bet daziau lapkriti, dabar gal ir daugiau mokesiu. o salonu kainu neisivaizduoju unsure.gif manau kad tikrai nemazos blink.gif

QUOTE(Garbane` @ 2009 05 04, 06:21)
Norėjau paklausti ar jums nėra taip, kad plaukai prie šaknų "prisiploja"?
Kaip pakeliat savo plaukus nuo šaknų (be feno ) ? smile.gif

Plaudama plaukus, saknu netepu nei kondicionierium,nei kauke (jau labai retais atvejais..) nes plauku saknys ir taip sveikos, todel stengiuosi neriebalint visokiais kondicionieriais. kitaip irgi prisiplotu doh.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 04, 06:41)
Sveikos gyvos 4u.gif
Įmečiau pora foto iš savaitgalio, pamatysit kaip kirpčius slepiu biggrin.gif  Tarpais dar drėgnoki po pirties, tai baisiai nekreipkit dėmesio mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif maciau nuotraukytes, labai graziai atrodo plaukuciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 04, 13:22)
Sveika 4u.gif maciau nuotraukytes, labai graziai atrodo plaukuciai biggrin.gif

Dėkui 4u.gif
Taip gražiai išdžiūvo plaukai penktadienį, kad negalėjau atsižiūrėti, bet... ėjau į pirtį, dar suslapo besimaudant ir fotkėje jau po visko plaukai, tai nelabai...Įprastai, kaip visada.

Kaip įdomiai, kad kartais gražiai išdžiūsta, o kartais ne. Rodos priemones tas pačias dedu, po tiek pat, bet... Matyt su meile reikia džiovinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 04 gegužės 2009 - 12:48
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 04, 13:48)

Kaip įdomiai,  kad kartais gražiai išdžiūsta, o kartais ne. Rodos priemones tas pačias dedu, po tiek pat, bet... Matyt su meile reikia džiovinti lotuliukas.gif

as ir galiu pasakyti ta pati t.y man irgi kartais labai graziai isdziuna kad net atsiziureti negaliu ir myliu savo garbaneles o kartais taip jas keikiu, o atrodo viska kaip iprastai darau smile.gif
Atsakyti