Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. V tema

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 16:39)
cia dar ir nuo plauko priklauso. man nuo to aliejuko irgi nesitiesina visai, bet ir nesisuka labiau. zodziu viskas taip pat unsure.gif

man kažkiek jos stambesnės, bet patinka, kad nepasišiaušia, nepasipūtę. ir aiško kažkiek naujovė, jog stambesnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 11, 14:49)
man kažkiek jos stambesnės, bet patinka, kad nepasišiaušia, nepasipūtę. ir aiško kažkiek naujovė, jog stambesnės biggrin.gif

Kur albumelyje idejai foto, tai ten pasaka, o ne garbanos wub.gif ir tokios pat islieka iki plovimo?
Atsakyti
Sveikutes,
rusiuke, ar teisingai supratau, kad garbanos graziai gulasi, kai naudoji ta zele ir kerastase aliejuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 11 gegužės 2009 - 16:26
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 11, 15:54)
pastebėjau, kad viskas iš milk shake'ų panašiai 37-50 kainuoja biggrin.gif
man irgi paskutiniu metu neatidaro, aš buvau radusi kažką garbanotiems, bet parašyta, kad tiesina garbanas, tai kažkaip ir pagalvojau, jog garbanėms, kad gražiai formuotų jie nieko ir neturi... ax.gif  todėl ir klausiau.
o ką jis daro? formuoja, glotnina  ar ką? koks poveikis?

beje no frizz ir reiškia - jokių garbanų, ar ne? 4u.gif

man jis graziai suformuoja ir svarbiausia nesukietina ir nesulipina plauku.ir ne taip pasisiause ir pasipute buna,minkstos,svelnios ir kvepiancios garbanos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 17:01)
Kur albumelyje idejai foto, tai ten pasaka, o ne garbanos wub.gif ir tokios pat islieka iki plovimo?

kažkiek pasileidžia, na neatrodo tiek daug plaukų, kaip tik išsiplovus, bet dauk geriau laikosi, nei anksčiau. ryte nebūna pasišiaušę, nereikia net drėkint ir išsilaiko iki plovimo nesusausėję.
tik mastau ar ilgai taip. gal pasimaitins tas plaukas ir paskui ims tiesintis, nuo per daug primaitinimo g.gif

taip zukauskaite nuo tų priemonių gerai gulasi. o svarbiausia ne sausi. net smagu paliesti. bet vis imu bijoti, kad ir toliau taip atrodytų... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 05 11, 22:12)
man jis graziai suformuoja ir svarbiausia nesukietina ir nesulipina plauku.ir ne taip pasisiause ir pasipute buna,minkstos,svelnios ir kvepiancios garbanos thumbup.gif

tai dabar aš tokį rezultatą gaunu su jau minėtom priemonėm. bet jei negausiu antro buteliuko aliejuko, nes šitas baiginėjas (o taip netinkamai jį anksčiau naudojau doh.gif ), tai tada pirksiu milk shake'ą. dėkui kad pasidalinai info 4u.gif
Atsakyti
niu as pagaliau isbaigiau savo aliejukus , tuoj ir sampunas baigsis , tai galvoju ar john frieda , ar aussie imti.? g.gif
tau chardonay john fieda lbeu patinka , yra ten aliejukas koks. ?
Atsakyti
oho paneles kaip greit cia bendraujat,gaila, kad as mokslais apsikrovus tai negaliu prisideti smartass.gif
man tai pastaruoju metu kazkaip plaukai durnai sukrenta - kai kurie susigarbanoje, o kai kurie tiesus g.gif na, bet tikiuosi, kad kai pakirpsiu plaukus, vel viskas gerai bus smile.gif nes mano plaukams taip uzeina fazem: graziais stovi pora dienu is eiles, o paskui uzeina kokia 2-3menesiu faze, kai gali bliuda ant galvos uzsidejus vaikscioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 11, 22:58)
oho paneles kaip greit cia bendraujat,gaila, kad as mokslais apsikrovus tai negaliu prisideti smartass.gif
man tai pastaruoju metu kazkaip plaukai durnai sukrenta - kai kurie susigarbanoje, o kai kurie tiesus g.gif na, bet tikiuosi, kad kai pakirpsiu plaukus, vel viskas gerai bus smile.gif  nes mano plaukams taip uzeina fazem: graziais stovi pora dienu is eiles, o paskui uzeina kokia 2-3menesiu faze, kai gali bliuda ant galvos uzsidejus vaikscioti doh.gif

man taip pat, galas lb susigarbanojes o va priekis issitiesina nors tu ka . doh.gif tai sakau arba visa garbanota arba visa tiesi buciau, o dbr nei taip nei taip. niu taip durnai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 12, 00:10)
man taip pat, galas lb susigarbanojes o va priekis issitiesina nors tu ka .  doh.gif tai sakau arba visa garbanota arba visa tiesi buciau, o  dbr nei taip nei taip. niu taip durnai atrodo.

Lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 12, 00:10)
man taip pat, galas lb susigarbanojes o va priekis issitiesina nors tu ka .  doh.gif tai sakau arba visa garbanota arba visa tiesi buciau, o  dbr nei taip nei taip. niu taip durnai atrodo.

aha pas mane panašiai, gal kad galas labiau pakarpytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 11, 11:52)
dėkui labai blush2.gif  4u.gif

žele iš z.one kosmetikos urbantribe helix, žele garbanotiems.

drinks_cheers.gif as irgi sita naudoju biggrin.gif tiesa, dar pamaisau ja su kita zele - irgi urbal tribe, tik stipresne, nes man ta viena garbanotiems truputi per silpna rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 11, 13:22)
apie šitą nieko negirdėjau, kaip atrodo, kiek kainuoja, ką daro (ar formuoja)...gal ir man teks įsigyti. kiek aš tam jų tinklapį skaitinėjau tai neradau, kad milk shake'as būtų ką spec. garbanėms sukūręs, būčiau užmačiusi, jau būčiau įsigijusi. db tai želę urbantribe'o pasiėmusi.
Taigi pasakok biggrin.gif

yra nauja linija garbantotiems milk shake. tik man panasu, kad tie produktai truputi tiesina plaukus g.gif o tas man pastaruoju metu nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 11, 23:10)

vat man tas pats,priekyje plaukai is vis nesigarbanoja
Papildyta:
as dabar galvoju ka pirkti ar is orising priemones,nors nebeimanoma daug k rast ar pabandyt milk shake,
ka is milk shake patartumet nusipirkt,noriu priemone kokia nors kad plaukus papurskus sugarbanotu graziau,ir ka dar kauke kokia ar kondisa,pieno kauke skaiciau nebloga ka dar rusiuke naudoji nebepamenu,ar sampuna verta pirkti?
Atsakyti