Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. V tema

QUOTE(Eleina @ 2009 04 26, 20:07)
Chardonnay, liuks kuodas  thumbup.gif man turbut taip nelaikytu, nes plaukai ir iskarypyi, ir ilgio turbut truktu. o ir nemokeciau  doh.gif
del sruogeliu - tai man jas daze ant gerokai sviesesniu plauku.. na ne visai blondinisku, bet tikrai sviesesniu .. ir nekaip atrode. bent jau mano akim ziurint  unsure.gif bet irgi dare taip pat - pirma nubalino sruogas, po to visus plaukus daze rudai.. reiks uzklaust dabartines savo kirpejos del tokio dazymo, kazin ka jinai pasakys  g.gif  rolleyes.gif

oi dar ir kaip uztenka ilgio kuodui, mano gal net trumpesni uz tavo, ir viskas gaunasi tikrai uztenka. niu va tik moket reik, bet cia seip nera ka , tik nzn bandyti reikia. mirksiukas.gif

mmm. niu keista , tada kad iskrito is konteksto.. jei sviesesni buvo. gal tau paciai keista tik buvo, akys buvo nepripratusios . mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 16:33)
Katik pabaigiau - toks pats kaip ir visi, nieko ypatingo schmoll.gif

Tai visgi nepatiko tas Aussie aliejukas garbanems? O as jau visai susiruosiau ji pirkt. unsure.gif
Tai reikia begt pirkt ta Kerastase, kol niekas nesusivyle. smile.gif

Mergaites, ar yra naudojusiu Tigi priemones? Domina viskas: nuo sampunu iki modeliavimo.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 26, 21:28)
Tai visgi nepatiko tas Aussie aliejukas garbanems? O as jau visai susiruosiau ji pirkt.  unsure.gif

Mergaites, ar yra naudojusiu Tigi priemones? Domina viskas: nuo sampunu iki modeliavimo.

man kerastase nepatiko lotuliukas.gif
masciau pirkti tigi dream drops, bet db netycia uzsisakiau rene furterer koncentrata sausiams plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 26, 21:31)
man kerastase nepatiko  lotuliukas.gif 
masciau pirkti tigi dream drops, bet db netycia uzsisakiau rene furterer koncentrata sausiams plaukams  rolleyes.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 26, 20:28)
Tai visgi nepatiko tas Aussie aliejukas garbanems? O as jau visai susiruosiau ji pirkt.  unsure.gif

naudojau dumb blone serija , nepatiko schmoll.gif mediniai plaukai patapo.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 26, 21:32)

bet chardonnay kerastase tiko, gali bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tai iseina, nieko nepirksiu, koki sampuna ir bet koki balzama, ir gerai. wink.gif Dar ir susitaupysiu. cool.gif
Klausykit, o gal galima man paziuret i tuos kuodukus rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 26, 19:23)
visu kirpejos kaip kirpejos, bet jau kai man su jom nesiseka... kodel man taip negalejo dazyti?  g.gif  butu gal nenualine taip plauku...

Labai daug sruogu padare? jeigu uzdazytu tamsesne spalva, susivienodintu atsplavis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 26, 19:39)
Nu tai  iseina, nieko nepirksiu, koki sampuna ir bet koki balzama, ir gerai.  wink.gif Dar ir susitaupysiu.  cool.gif
Klausykit, o gal galima man paziuret i tuos kuodukus  rolleyes.gif .

Musu albumelyje 4u.gif ar turi prisijungimo duomenis?
Atsakyti
Nea, neturiu, gal niekas nebus pries jei gauciau. ax.gif Nes pati tai net nezinau, kada galesiu nusifotkint ir ikelt.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 26, 21:24)
oi dar ir kaip uztenka ilgio kuodui, mano gal net trumpesni uz tavo, ir viskas gaunasi tikrai uztenka. niu va tik moket reik, bet  cia seip nera ka , tik nzn bandyti reikia.  mirksiukas.gif

mmm. niu keista , tada kad iskrito is konteksto.. jei sviesesni buvo.  gal tau paciai keista tik buvo, akys buvo nepripratusios . mm g.gif

hmm, sakai uztenka ilgio g.gif reiks kada pabandyt, bet bijau kad pirmas blynas tikrai prisviles bus doh.gif biggrin.gif o tiesa, ten dar kazko, isskyrus tuos pagaliukus reikia ar ne?

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 26, 21:28)

dabar naudoju tigi curls rock sampuna ir kondicionieriu. jokiu stebuklu. po pirmu triju kartu isvis galvojau parduot unsure.gif nes plaukai papure, lengvi tokie, net zele atrodo nesilaiko.. unsure.gif dabar kai jau pora savaiciu panaudojau, gal ir nieko visai.. bet man geriau milk shake buvo sausiems plaukams. todel sito daugiau nepirkciau. kazkaip man nuo kokio garnier visai nesiskyre, na aisku isskyrus kaina biggrin.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 26, 21:32)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 26, 21:41)
Labai daug sruogu padare? jeigu uzdazytu tamsesne spalva, susivienodintu atsplavis g.gif

as kai kirpciu nesitiesinu tai kaip shakira vaikstau - ir vaizdas ir spalva doh.gif
sruogu pas mane pilna galva. as db isvis bijau pas kirpeju eiti, kad man dar daugiau veju ant galvos nepridarytu.....
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 04 26, 19:52)
hmm, sakai uztenka ilgio  g.gif reiks kada pabandyt, bet bijau kad pirmas blynas tikrai prisviles bus  doh.gif  biggrin.gif o tiesa, ten dar kazko, isskyrus tuos pagaliukus reikia ar ne?

kadangi mano iskarpyti, as spilkutem sutvirtinau galus, ir dar gumytes reikia. as imeciau nuoroda foto komentaruose kur rodo kaip susisukt bigsmile.gif
Atsakyti