Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos (bambos) išvarža

Sveikos,kadangi neradau tokios temos tai užvesiu ją pati mirksiukas.gif gal kas turejote tokį "malonumą"- pilvo sienos išvaržą?Domina pati operacija,sveikimo laikotarpis it t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 05 27, 06:30)
Sveikos,kadangi neradau tokios temos tai užvesiu ją pati  mirksiukas.gif gal kas turejote tokį "malonumą"- pilvo sienos išvaržą?Domina pati operacija,sveikimo laikotarpis it t.t. mirksiukas.gif

Turėjau,bet vaikystėj.Operacija pavyko ta prasme,kad susiuvo viską,nepavyko,kad labai prastai estetine prasme liko.Pilvas išdalintas į dvi dalis.Randas įtrauktas..o ir plastikos chirurgai sako,kad nežino ar ką gali pataisyt... doh.gif doh.gif
Atsakyti
O as eisiu konsultacijai ateinati treciadieni,tai parasysiu kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif MB pilvo sienos isvarza, kita savaite operuos. Labai butu idomu suzinoti apie visa reabilitacijos perioda. kaip sekasi gyti po operacijos, ar labai skauda g.gif
Atsakyti
man reikia daryti pilvo sienos operacija nes irgi yra isvarza... ieskau info ta tema... bet kol kas labai silpnai ka randu sad.gif
konsultavausi su kmuk gyd Arlausku... siaip labai fainas pasirode... aisku pats fainumas paaiskes po operacijos... taigi kol kas irgi nieko papasakot neturiu sad.gif
o idomu ardaro taip ... pvz atlieka ta operacija isvarzos ir dar padailina pilvuka???
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2011 08 31, 22:17)
man reikia daryti pilvo sienos operacija nes irgi yra isvarza... ieskau info ta tema... bet kol kas labai silpnai ka randu sad.gif
konsultavausi su kmuk gyd Arlausku... siaip labai fainas pasirode... aisku pats fainumas paaiskes po operacijos... taigi kol kas irgi nieko papasakot neturiu sad.gif
o idomu ardaro taip ... pvz atlieka  ta operacija isvarzos ir dar padailina pilvuka???

man-subjaurojo pilvuką,tik tiek.verčiau būtų neoperavę.
Atsakyti
Sakes sad.gif ir man reikia daryti, bet taip bijau sad.gif. Kur geriau tai daryti?? Kiek laiko trunka atsistatyti po operacijos?? ar reikia guleti ligonineje?? As kaip begemotas kuris bijojo skiepu verysad.gif
Atsakyti
as taip pat ieškau info apie operaciją-dėja naujieji praėjo skausmingai-pasirodo pilvo sienos uždegimas-šiandien einu po piet pas chirurgą-žiūrėsiu ką sakys g.gif o info labai mažai randu...gaila kad niekas nesidalina kas ir kaip vyksta..suprantu tik kad lieka bjaurus randas doh.gif o man jau jų pakanka schmoll.gif
Atsakyti
hm, musu berniukui {metuku} speju ir isvarza verysad.gif kita savaite vaziuosime pas daktarus.man ir labai idomu kiek operacija uztrunka ir kaip ten viskas... unsure.gif
Atsakyti
operacija neilgai trunka,bet kadangi su narkoze tai miegasi ilgai,o ir randelis bus nedidelis smile.gif
man išpjovė,bet guldė staigiai nes buvo su komplikacijom,tad geriau nedelsti... šiaip ligoninėj iki trijų parų laiko jei viskas gerai.
Atsakyti
Sveiki,

noriu pasidalinti info, kadangi ji buna aktuali kai ieskai,o kai jau praeina - nebeidomu pasidaro. siandien mano teti jau isleido po pilvo sieneles operacijos. Operavo 3 karta, si karta kauno klinikose. Jei isvarza reziduojanti (musu atveju taip buvo) paprastai gydytojai pataria deti tinkleli. Mes dejom. Labai gerai viskas pavyko. Labai geras chirurgas, puikiai dirba, atsakingas, bet ko nesneka, kalba aiskiai ir konkreciai. Jei kam reikia - galiu drasiai rekomenduoti pas ji kreiptis. Sis profesionalas yra profesorius Mindaugas Kiudelis.

Kuo geriausi linkejimai jam.
Atsakyti
Sveikos,

Si tema aktuali ir man, kitaip tariant mano 13-metei merginai. Jai diagnozavo baltosios linijos isvarza-toks nedidelis guzelis virs bambos, tada jai buvo tik penkeri metukai. Chirurgo paklausiau, ar nepakenks tai, kad ji lanko menine gimnastika, tai jis atsake, kad kaip tik gerai. As sau rami sedejau visus tuos metus, kol karta issikalbejom su tokiu mediku. Sako kur jus buvot, reikejo kuo greiciau isoperuot. Na as dabar ir pasimetus.. Ka daryti? Operuoti, neoperuoti, sportuoti sau toliau? Guzelis ir dabar nedidukas, vos zymus, ale turbut pats nedings unsure.gif Ir kazin ar ji sudetinga, ir kiek laiko praeiti po tos operacijos turi, kad vel galetu sportuot?
Atsakyti