QUOTE(zmogelis @ 2009 09 01, 23:30)
labas,noreciau ir as jungtis i jusu bureli.pries kokia savaite buvau uzsikepusi pirkti begimo takeli,bet dabar pradejus placiau dometis apie visokus treniruoklius,atradau elipsini treniruokli.dabar kaip ir palinko nuomone ant jo.esu seniau turejusi dvirati,myniau ilgokai,nes tuo metu meciau svori.bet pastebejau,kad man mazeja uzpakaliukas labai,kurio as ir taip neturiu,esu tokios nelabai moteriskos figuros,uzpakalis nedidelis,i krutine didele ir lasinuku yra daug ant juosmens tai galvoju ar man tiks tas teniruoklis.kol turejau dvirati tai kazkaip prisiversdavau ant jo uzlipti,o pati viena neprisiverciu sportuoti,ta prasme daryti atsilenkimus ir t.t. mano ugis 162 cm,svoris jau pasieke 69,nors jau buvau numetusi iki 64.o pradejau mesti nuo 83kg.va tiek prirasiau

tai va patarkit mergaites jei galit ar verta man ji pirkti .
elipsinis yra 3-1 - begimo takelis, slides ir dviratis
Papildyta:
QUOTE(Shape @ 2009 09 02, 16:38)
Na zinok, net susimasciau

as taip pat kulnus atkeliu, man kazkaip nesigauna visa peda minti ilgai. Jei minciau pilna peda ji man nutirptu.
Tai taip iseina, kad blogai minu?
pas mane reguliuojasi treniruoklio padukas, kur statau koja - galiu pasislinkti kaip man patogu, minu pilna peda, tada teisingai paisiskirsto kruvis