Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Baronienė @ 2009 08 31, 17:29)
Pirmu lygiu( yra 8) apie 20, o kitais(2-3)- leciau gal 16-17. stengiuosi nepersitengti smile.gif Nepersitempti smile.gif Pagal savas jegas smile.gif O vaizdas gaunasi kaip kad su dviraciu minimas smile.gif tik neatsisedus wink.gif
Papildyta:

Is kur atsisiuntei? As irgi noriu paziuret smile.gif

is demonoid.com
Atsakyti
labas,noreciau ir as jungtis i jusu bureli.pries kokia savaite buvau uzsikepusi pirkti begimo takeli,bet dabar pradejus placiau dometis apie visokus treniruoklius,atradau elipsini treniruokli.dabar kaip ir palinko nuomone ant jo.esu seniau turejusi dvirati,myniau ilgokai,nes tuo metu meciau svori.bet pastebejau,kad man mazeja uzpakaliukas labai,kurio as ir taip neturiu,esu tokios nelabai moteriskos figuros,uzpakalis nedidelis,i krutine didele ir lasinuku yra daug ant juosmens tai galvoju ar man tiks tas teniruoklis.kol turejau dvirati tai kazkaip prisiversdavau ant jo uzlipti,o pati viena neprisiverciu sportuoti,ta prasme daryti atsilenkimus ir t.t. mano ugis 162 cm,svoris jau pasieke 69,nors jau buvau numetusi iki 64.o pradejau mesti nuo 83kg.va tiek prirasiau smile.gif tai va patarkit mergaites jei galit ar verta man ji pirkti .
Atsakyti
Aš taip pat vis paskaitinėju šią temą ir vis galvoju ar apsimoka pirkti šį treniruolį? Man reikia svorį numesti nuo kojų, užpakalio ir pilvo, reikėtų atsikratyti apie 10kg. Ar nusipirkus ir pasportavus kokį mėnesį jis nebus nustumtas į šalį, ar vis dar bus noras sportuoti, o jis kainuoja nepigiai. Sporto klubo pas mus nėra , tai tik sportuoti norint reikia namuose.Ar nusipirkusios nesigailėjot po to ? ir per kiek galima numesti 10kg jei kiekvieną dieną sportuotum? Būtų gerai kad parašytumėt savo nuomonę ax.gif
Atsakyti
ir as noriu prisijungt i jusu bureli...man laaaaaaaaabai daug reik numest svorio, nuo slaunu, pilvo...ir galvoju apie si treniruokli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edvita @ 2009 09 02, 10:40)
Aš taip pat vis paskaitinėju šią temą ir vis galvoju ar apsimoka pirkti šį treniruolį? Man reikia svorį numesti nuo kojų, užpakalio ir pilvo, reikėtų atsikratyti apie 10kg. Ar nusipirkus ir pasportavus kokį mėnesį jis nebus nustumtas į šalį, ar vis dar bus noras sportuoti, o jis kainuoja nepigiai. Sporto klubo pas mus nėra , tai tik sportuoti norint reikia namuose.Ar nusipirkusios nesigailėjot po to ? ir per kiek galima numesti 10kg jei kiekvieną dieną sportuotum? Būtų gerai kad parašytumėt savo nuomonę ax.gif

Riebalai dega daugmaz tolygiai nuo viso kuno,negalima pasirinkti vietu nuo kuriu noretumet ju netekti.Todel neturetu buti didelio skirtumo kuri kardio treniruokli jus pasirinksit,jei jusu tikslas riebalu deginimas.Nepatartina numesti daugiau nei kilograma per savaite 4u.gif Beje sportas dar ne viskas,jei surinksit daugiau kaloriju nei ju sudeginat,svoris ir nekris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edvita @ 2009 09 02, 11:40)

Svoris mažėja daug maž proporcingai nuo viso kūno, bet pvz. mano viršutinė kūno dalis kūda, tai ji ir liko tokia pat, o sumažėjo tik apatinė ir ženkliai...Bet nereikia dėti visas viltis tik į treniruoklį, reik pradėt žiūrėt ką valgote, dar daug stengtis vaikščioti ar net pabėgioti, daryti papildomus pratimus, aš dar lankiau masažus ir tada rezultatas tikrai bus...
Šiuo metu esu apleidusi savo elipsiuką, nes ir taip daug fizinės veiklos turiu, bet žiemą manau vėl lipsiu ir su malonumu jį minsiu. Tikrai nesigailiu tokį treniruoklį įsigijusi...
Papildyta:
Aš 6kg numečiau per 3-4mėn, bet valgiau viską, tik gerokai mažesnėm porcijom nei įprastai...
Atsakyti
QUOTE(edvita @ 2009 09 02, 11:40)

tai jau cia tik nuo taves pacios priklauso ar tu treniruoklio nepaversi rubu kabykla, kaip kad rase cia kai kurios merginos smile.gif pati turi nuspresti ar esi tvirtai pasiryzus sportuoti, kiekviena diena minti smile.gif MB sugalvojo labai gera skatinamaja priemone.. zymimes kiekviena uzlipima ant treniruoklio ir tuos kartus daliname is treniruoklio kainos biggrin.gif taip suzinome kiek kainavo musu vienas uzlipimas ant treniruoklio.. biggrin.gif smagu ziureti kaip mazeja vieno karto kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 09 01, 09:47)
Aš minu 4 lygiu 21-23 SPD, per 30min/300kcal, bet kada čia vyras pastebėjo, kad mindama pakeliu kulnus, tai kaip ir gaunasi kad minu ant pirštų galų, nu bet man kitaip neišeina, o taip aiškiai ir lengviau, nei pilna pėda...

Na zinok, net susimasciau g.gif as taip pat kulnus atkeliu, man kazkaip nesigauna visa peda minti ilgai. Jei minciau pilna peda ji man nutirptu.
Tai taip iseina, kad blogai minu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2009 09 01, 23:30)
labas,noreciau ir as jungtis i jusu bureli.pries kokia savaite buvau uzsikepusi pirkti begimo takeli,bet dabar pradejus placiau dometis apie visokus treniruoklius,atradau elipsini treniruokli.dabar kaip ir palinko nuomone ant jo.esu seniau turejusi dvirati,myniau ilgokai,nes tuo metu meciau svori.bet pastebejau,kad man mazeja uzpakaliukas labai,kurio as ir taip neturiu,esu tokios nelabai moteriskos figuros,uzpakalis nedidelis,i krutine didele ir lasinuku yra daug ant juosmens tai galvoju ar man tiks tas teniruoklis.kol turejau dvirati tai kazkaip prisiversdavau ant jo uzlipti,o pati viena neprisiverciu sportuoti,ta prasme daryti atsilenkimus ir t.t. mano ugis 162 cm,svoris jau pasieke 69,nors jau buvau numetusi iki 64.o pradejau mesti nuo 83kg.va tiek prirasiau  smile.gif tai va patarkit mergaites jei galit ar verta man ji pirkti .

elipsinis yra 3-1 - begimo takelis, slides ir dviratis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shape @ 2009 09 02, 16:38)
Na zinok, net susimasciau  g.gif as taip pat kulnus atkeliu, man kazkaip nesigauna visa peda minti ilgai. Jei minciau pilna peda ji man nutirptu.
Tai taip iseina, kad blogai minu?  blink.gif

pas mane reguliuojasi treniruoklio padukas, kur statau koja - galiu pasislinkti kaip man patogu, minu pilna peda, tada teisingai paisiskirsto kruvis rolleyes.gif
Atsakyti
Na as esu patenkinta elipsiniu, nesigailiu kad nusipirkau. O jau naudojimas tai priklauso nuo zmogaus, nuo jo valios. Pvz. As kartais irgi patingiu, bet kaip uzlipu, tai ir minu kiek man reikia, net noras sugrizta minti. Na valios ir pasiryzimo tai tikrai as turiu. smile.gif Ar tiek daug nukristu svorio tai nezinau, nebent kaip jau sake reguliuoti mityba ir reguliariai minti elipsiuka. Negaliu tiksliai parasyti, nes mano situacija visai kita. Siaip man per savaite nukripo 1kg. Ir sonai suplonejo, nes cia pas mane renkasi riebaliukai. Bet jau minejus, kad esu plona, tik man tie 2kg trukde. O valgau tai viska is eiles ir nemazinau maisto. O greit nukrito, nes neseniai visa diena sededavau ir daug valgydavau (apie 2100kcal ), tai ir laikydavosi 54kg, bet nedidedavo. O pajudejau ir greit pradejo tirpti. smile.gif Bet jai tikrai pasiryzusi numesti, tai pirk ir sportuok, ir tikrai numesi. Va.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o jūs treniruoklius iš parduotuvės perkate, ar pagal skelbimą, nes pagal skelbimą žiūrėjau daug pigiau.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2009 09 02, 18:32)
Sveikos, o jūs treniruoklius iš parduotuvės perkate, ar pagal skelbimą, nes pagal skelbimą žiūrėjau daug pigiau.

tik is parduotuves, nes pagal skelbimus negalesi ivertinti jo bukles doh.gif gali buti idealus stovis, nors uzdroztas doh.gif
Atsakyti