Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

user posted image

Pirkau Aloe Soothing Day Cream bet jis mano odos tipui netinka - neysigeria. Galėčiau Jums parduoti, kurioms gal tinka... vos praimtas, randuosi Kaune, rašykit į a.ž jei susidomėjot. wink.gif
Atsakyti
Gal yra kas platina šią kosmetiką,kai ko norėčiau, brūkštelkit į AŽ.Ačiū.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Tikriausiai jau girdėjote (o jei ne tai pranešiu džiugią naujieną) - 08.11-12 dienomis Bodyshope vadinamosios aviečių dienos biggrin.gif

AVIEČIŲ KŪNO SVIESTAS PAŠĖLUSIA KAINA – TIK 29 LT

bei daug kitų nuolaidų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
čia dar viena TBS gerbėja wub.gif Gal atsilieptų kokią platintoja į až, nes baigiu šeimą įvaryti į bankrotą biggrin.gif
Mano paskutinis pirkinys- VITAMINE E ILLUMINATING MOISTURE CREAM – Skaistinantis drėkinamasis kremas veidui su vitaminu E , maloniai išlygina veido spalvą, bet truputį per blizgus- blizganti nosis man nelabai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau veido shimerri nauja, tikrai geras daiktas thumbup.gif Labai graziai atrodo .
Atsakyti
Va,va aš ir ieškau kokios platintojos iš Kauno.
Gerai būt,kad atsilieptų bigsmile.gif
Nes parduotuvėj kainos tai tikrai nesvietiškos.
Atsakyti
QUOTE(Greš @ 2009 08 09, 21:15)
Va,va aš ir ieškau kokios platintojos iš Kauno.
Gerai būt,kad atsilieptų bigsmile.gif
Nes parduotuvėj kainos tai tikrai nesvietiškos.

noreciau ir as suzinoti pas ka butu galima kreiptis tuo paciu klausimu Kaune. Brukstelkit i AZ jei nesunku.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Neseniai įsigytas pienelis kūnui, laukinių vyšnių kvapo. Kvapas fantastish, lengvas, neapsunkina, greitai įsigeria. Labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šiaip gal ne į temą... Prieš n metų, kai Lietuvoj TBS ne tik parduotuvių nebuvo, bet jo nieks ir nežinojo, nuvažiavau pirmąkart aš į Vokietiją komandiruotėn. Ten viena labai faina vokietaitė išgyrė TBS ir nuvedė į jų parduotuvę. Aš tada buvau priblokšta pasirinkimo, kvapų, spalvų, kainos tada dar markėm irgi kandžiojosi. Išsirinkau aš, kaip dabar prisimenu, braškių scrubą kūnui, kuris buvo kaip uogienė, net norėjosi suvalgyti, ir dar plaušinę dovanų gavau. Turiu ją iki šiol. Man TBS senų gerų laikų simbolis. wub.gif
Atsakyti
Ačiū atsiliepusioms mergaitėms, platintoją jau išsirinkau 4u.gif
Bet sudomino ta akcija, aviečių dienos, gal reikės rytoj ir į Panoramą užsukti g.gif
Bet šiaip įsitikinau, kad kūno sviestai man netinka, per sunkūs, bent jau vasarai. Pienelis žymiai geriau.

Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 08 09, 23:28)
Neseniai įsigytas pienelis kūnui, laukinių vyšnių kvapo. Kvapas fantastish, lengvas, neapsunkina, greitai įsigeria. Labai patiko smile.gif

O pasitepus nelieka lipnumo pojucio? Nes as nusipirkau avieciu kvapo, tai neimanoma, pasitepu rankas, paskui jos lipnio gal valanda laiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 08 10, 12:57)
O pasitepus nelieka lipnumo pojucio? Nes as nusipirkau avieciu kvapo, tai neimanoma, pasitepu rankas, paskui jos lipnio gal valanda laiko... verysad.gif

man taip po kūno sviesto buna, vadinasi reikia kažko lengvesnio.
Atsakyti