QUOTE(vodka @ 2008 04 28, 22:22)
Kadangi savo mamos nebeturiu,tai motinos dienos proga,pasistengiau su dovana anytai.Padariau jos gyvenimo foto albuma-knyga.Sudejau jame visas mieliausias nuotraukas nuo jos vaikystes iki anuku atsiradimo.Tikiuosi patiks.
Tokias knygas galima uzsisaskyti www.brukne.lt
Tokias knygas galima uzsisaskyti www.brukne.lt
Greitu laiku mano anytai sukanka 80m. (tiktų man į močiutes, a, ne?
), bet yra kaip yra, o ką padovanoti tai niekaip nesumąstau
. Norisi kažkokios praktiškos dovanos, kuri jai praverstų, o ne gulėtų kur nors ir dūlytų. Knygų neskaito- nes neprimato, paveikslo ir nenupirksi. Mąstau, gal kokį šiltą pledą, ale ji turi
. Drabužių irgi nenupirksi- turi. Tai va dabar turiu didelį galvos skausmą- net neįsivaizduoju, ką galima būtų padovanoti...
QUOTE(egmilia @ 2008 05 07, 15:35)
Greitu laiku mano anytai sukanka 80m. (tiktų man į močiutes, a, ne?
), bet yra kaip yra, o ką padovanoti tai niekaip nesumąstau
. Norisi kažkokios praktiškos dovanos, kuri jai praverstų, o ne gulėtų kur nors ir dūlytų. Knygų neskaito- nes neprimato, paveikslo ir nenupirksi. Mąstau, gal kokį šiltą pledą, ale ji turi
. Drabužių irgi nenupirksi- turi. Tai va dabar turiu didelį galvos skausmą- net neįsivaizduoju, ką galima būtų padovanoti...
Tortą
QUOTE(dontstop @ 2008 05 14, 12:41)
gerai, būtų... Saldumynų nevalgo, atseit cholesterolis sukils
penktadieni skrisiu i Vokietija pas drauga, pirma karta susitiksiu su jo tevais, gal turit pasiulymu, ka galima jiems nuvezti lauktuviu is Lietuvos? jiems, zinoma, "nieko nereikia"
, bet manau vistiek butu grazu, kazka nuvezti
gal kas turit kokiu ideju, nes tikrai neisivaizduoju, ka
na is bedos nuvesiu balto surio ir desros, nes draugas jiems jau pora kartu buvo nuvezes, ir labai patenkinti buvo
bet galvoju, gal ka nors kita butu galima, nes tie suriai jau nebe naujiena, jis kiekviena karta grizdamas pora paima...
na is bedos nuvesiu balto surio ir desros, nes draugas jiems jau pora kartu buvo nuvezes, ir labai patenkinti buvo
Medaus kokio ir ką nors lietuviško, kokias gražias servetėles, vokiečiai mėgsta.
QUOTE(Aga @ 2008 07 13, 23:11)
Medaus kokio ir ką nors lietuviško, kokias gražias servetėles, vokiečiai mėgsta.
o kur butu galima nupirkti tokiu serveteliu Vilniuje? kad ne is kokios Kinijos butu...
Na manau kokiose rankdarbių parduotuvėse arba gal Pilies gatvėj ką rasi
na paieskosiu
dekui, merginos!
Aš saviškei nusprendžiau prieskonių kokių padovanot. Visko turi jai nieko nereikia
o vitaminų ir taip jau kiekviena proga dovanojam
Dovana anytai 60-mecio proga