Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tvorą

Seniai jau buvau cia apsilankes, nes daug darbu buvo prie tvoros biggrin.gif

Cia dar karta idedu, kas buvo padaryta pavasari:

Taigi pradzia tokia- poliai ibetonuoti 1.20 i zeme:

user posted image

Toliau montuojami klojiniai is OSB:

user posted image

O cia yra medinio tvoros stulpo laikiklis, padetas ant 10 cm storio tekintu mediniu stulpu:

user posted image

Vasara buvo nuveikta siek tiek daugiau ir ne tik statant tvora/atramine sienele. Na o jeigu apie tvora/atramine, tai pas mane ji varijuoja nuo minimum 50 cm aukscio, iki 1,6 metro aukscio ties pacia auksciausia vieta.

Klojiniu montavimas ir idetines detales svoros stulpams- detales cinkuotos:

user posted image

Atramine sienele po klojiniu isrinkimo:

user posted image

Sustatyti stulpai, dabar reikia tik juos suverzti ir sugalvoti ka deti tarp stulpu- ideju yra keletas: metaliniai trosai su itempejais, lenteles arba dar kas nors g.gif
http://i623.photobuc...orosstulpai.jpg

Kol kas tiek, o dabar reikia eiti damusti likusius 12 metru atramines ir sis sezonas bus pabaigtas! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 26 rugpjūčio 2010 - 16:56
padirbeta is peties, Snowpass thumbup.gif
Atsakyti

Snowpass pavydetinai nerealiai daug padirbeta, super! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu tikrai saunuolis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2010 08 08, 08:50)
ir uz reklama atlygina dosniai..

nu tai kad cia visai ne reklama, o yra kaip yra... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2010 08 12, 14:43)
Buvom Strielciu lentpjuvej,bet kadangi norejom obliuotos tai kaina pasiule kaip ir kitos lentpjuves.
Mes jau radom,pigiausiai gavos zuikines lentpjuvej.

o kur ji randasi?kokios kainos?
Atsakyti
Snowpass, o gal gali pasakyt, kiek kainavo tau tvora iki tokios stadijos? t.y. su medziagom ir darbu, nors kiek supratau tai dirbai pats?
Atsakyti
Ar tvora statoma ant ribozenklio?Ar tik grynai savame sklype? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2010 08 28, 02:42)
Ar tvora statoma ant ribozenklio?Ar tik grynai savame sklype? unsure.gif

Turetu buti projekte parodyta. Bent jau pas mane taip yra. Tvoros pamatas itrauktas i sklypo vidu. Bet manau cia nuo sklypo dar priklauso.
Atsakyti
pas mane nėra projekto su tvora. Jei aš norėčiau ją daryt,tai kaip supratau,reikia leidimo iš savivaldybės ir projekto?Nors ją daryčiau savo pusėje,1.80? Kad būčiau žinojus,iš karto reikėjo viską padaryt,kartu su leidimu statyboms.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 08 28, 10:17)
pas mane nėra projekto su tvora. Jei aš norėčiau ją daryt,tai kaip supratau,reikia  leidimo iš savivaldybės ir projekto?Nors ją daryčiau savo pusėje,1.80? Kad būčiau žinojus,iš karto reikėjo viską padaryt,kartu su leidimu statyboms.

sveiki,pas mane ir tvora ir su projektu,dariaus tvoros projekta kartu su namo projektu,pas mane ir tvora mano sklype,nes is anksto zinojau,kad su kaimynais neis susitarti,pas mane 2metru,vietomis 1.80 ax.gif
Atsakyti
Jeigu projektas be tvoros negi butina darytis tvorai projekta? unsure.gif
Atsakyti