Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės

Kaip išradinga ir mergaitei labai tinka, Visada smagu, kai rūbelis perkuriamas ir tęsia gyvenimą. Tai mezginių vienas iš didžiausių pliusų. Sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 22 rugpjūčio 2013 - 23:19
Kol kas kepuraičių naujų neturiu. Tiuninguoju senas, ilginu, platinu, padidinu išaugtus megztukus. O kad tema nedingtų ir nemerdėtų, įkelsiu mano kurtą megztuko užsegimą ir papuošimą:

user posted image
Atsakyti
Mūsų rudeninukė. Darbelio daug, bet dukra rezultatu labai patenkinta. Iš pradžių raukėsi, kad juoda spalva yra, bet ji kaip tik ir suteikia gyvumo. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Snaigių ir varpelių nėrimo metas... Ruošiamės aktyviai 000054.gif
Atsakyti
Kad visai neišnykčiau iš darbštuolių horizonto, parodysiu žieminius darbus. Vis tik, netinginiauju blush2.gif

Sarafanas dukrai:

user posted image

Sijonukas man:

user posted image

Ir kad nenukrypt nuo kepuraičių temos, kepuraitė kavalieriui. Paprastutė, bet juk paprastume ir yra grožis. Vis tik už lango ne žiema...

user posted image
Atsakyti
Šiltai žiemužei arba artėjančiam pavasariui:

user posted image
Atsakyti
Įdomi kepurė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, nutty. Gyvai ji daug mieliau atrodo. Nuotraukoj tokia niūri, liūdna doh.gif

O štai mano žieminukė, kurią jau baigiu sunešiot. Be jos per šalčius kojos iš namų nekėliau:

user posted image
Atsakyti
Mes vis dar esam ir kuriam... 4u.gif nors šiuo metu baiginėju dar vieną tuniką, bet visuomet pirmenybė kepurytėms... ax.gif
Atsakyti
Šiąnakt pabaigta trijulė. Pažadu įkelt daugiau jų vaizdelių. Manekenų nebeturiu, tai pozuoti vėl teks balionui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
žaliosios raštelis gražus smile.gif
Atsakyti
Aga, gražus, bet kaip sunku dydį nutaikyt doh.gif doh.gif neri-ardai, ir vėl neri - ardai...

na štai, ką žadėjau:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti