QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 08:38)
o vat as dabar galvoju,o kas jei vaikas bunant salia mamos(nebutinai kol ji geria cerkute),nueis kazkur toliau,juk vaikas neisisdes visa laika salia,nukris susizalos..ojus jau busit isgerus?kas tada?ramiau?vaziuot faktas daugeliu atveju visteik reikes
Nu as vesdamasi vaika apmastau viska, jei aplinka nevisai tinkama tai as pabusiu kaliata valandu visuose oficialumuose, kol man pasidarys sunku ir vaziuosiu namo, tikrai nekankinciau jaunuju, sveciu ir save. Cia as kalbu apie ta situacija, kai neturiu kur vaika palikti. Nu negraziai ir negarbingai skamba tas vaiku nepageidavimas, kad ir kitaip perfrazavus. O jei jau kategoriskai ju atsisakot, tai apmastykit aukles samdyma kazkur netoli.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 18, 08:49)
As nesuprantu kodel jus vis mane akcentuojat?
Jei netingi paskaitykit sia ir ankstesne tema - kokios as nuomones esu apie vaikus!

Dar karta pakartosiu, as esu pries tada, kai svente vyksta restorane 6-7 valandas ir kur uz vaika ima kaip uz suaugusi!

O pas mano svecius kai kuriuos net po 2 vaikus yra, tai ant kiek man vietu uzsakyti restorana?

As neturiu tokiu finansiniu galimybiu, kad sau leisti svente kelti tokia, kurioje vos ne po lygiai ir suaugusiuju, ir vaiku!
Visai kas kita yra, kai svente vyksta sodyboj, kur yra miegamos vietos, pasiliekat per nakti ir t.t. Tokiu atveju as esu uz vaikus!

Nes ten vietos daug ir siaip, jei vaziuot be vaiko, sunku rasti kam ji per nakti palikti!
Neisiskaitot, o paskui del vieno komentaro uzsipuolat!
Sorry, jei taip pasirode

neturejau minties uzsipulti ir rasiau nepiktai
Del tu atskiru porciju uzsakymu, gal ir problema gaunasi jei vaiku daug. As su savo trimetinuku sava porcija dalinciaus ir apie tai informuociau jaunuosius. Nenoreciau, kad jam uzsakinetu atskirai. As kazkaip nelabai vertinu, kai 14-17 metu vaikus vedamasi i vestuves, juk jie puikiai pabuna vieni, nu bet negaliu sakyti kol nepriaugom to amziaus, gal tuomet mastysiu kitaip.