QUOTE(mmergyte @ 2010 08 02, 17:05)
taip jus visiskai teisi, turbut skiriasi paziuros, nes niekda namie negeriu nei vyno taures nei alaus ar juolab kazko stipresnio

o per baliu - ne tik zmones geria, manau

bet linksminasi, soka, dainuoja... daznai soka mama ir ne su teciu

(tad kodel vaikas turi tai matyt

) zodziu atsipalaiduoja, ir man asmeniskai patinka atipalaiduoti ir buti sventeje tiek kiek mes su vyru norime, o ne tai kad jau 10 val reikia guldyti vaika, stebeti baliuje ar koks prisigeres diedule nesinesa to mano vaiko kur pasivaikscioti ir panasiai... na zodziu manau diskusija be prasmes, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu
dar atsiminiau toki atsitikima vienose mazose vestuvese, buvo 13 sveciu is ju 3 vaikai (9-11-12 metu amziaus) susedus prie stalo, pirma kas buvo daroma tai atkimsinejami buteliai, tai man net akys ant kaktos issoko, kai taures pakele ir sie paaugliai, kad komendantas ipiltu ir jiems

na zodziu yra mamos su tokiu poziuriu,kad geriau prie akiu nei uz ju...

idomu
arba vienos drauges dukros (16-17 metu) dalyvavo savo tevo gimtedienyje... prasidejo sokiai, soka 40-ciai vyrai ir sios paneles kartu, raitosi kaip dikotekoje... nu zinote tikrai nenoreciau kad mano dukra taip elgtusi suaugusiu vyru kompanijoje
na per daug cia prirasiau, bet turbut mano tevai teisingai dare, kad manes nesivede i jokius balius tik pas diedukus ir ta pati ketinu daryti ir as. aciu, kad isklausete