QUOTE(ptashka @ 2011 04 26, 09:33)
Nu ja, jau kam prikaisioti kitiems pamokslavima, tai tik jums
Yra pasaulis pagal vylabusle ir yra kitas, neteisingas pasaulis ne pagal vylabusle.
O atsakymas i raudonai pazymeta istrauka butu toks: idomu suzinoti vaiku prieziuros patirti, bent jau priziurint kartais giminaiciu vaikus. As anksciau irgi daug ko nesupratau.

O atsakymas i raudonai pazymeta istrauka butu toks: idomu suzinoti vaiku prieziuros patirti, bent jau priziurint kartais giminaiciu vaikus. As anksciau irgi daug ko nesupratau.

vylabusle, jūs pati esate labai kategoriškos nuomonės. . Kad jūsų vestuvės bus pritaikytos ir vaikams, tai labai smagu

Aš esu už tai, kad vaikai dalyvautų dieninėje/oficialioje dalyje, bet ne vakarinėje. Ir taip sakau ne todėl, kad nenorėčiau jų matyti, bet todėl, kad atskiriu kas yra vaikų, o kas suaugusiųjų šventė. Vaikams paprasčiausiai dažnai būna nesaugu vestuvėse. Juk jos dažnai būna švenčiamos sodybose, o jose dažnai būna tvenkiniai ar galų gale koks miškelis. Prieš keletą metų netoli nuo mano kaimo esančios sodybos tvenkinyje per vestuves nuskendo 9 metų berniukas, o miške galima pasiklysti. O jei dar kur netoliese gana judrus kelias...
Vaikai iš nuobodulio prisigalvoja visko.
Galų gale vaikams reikalingas režimas. Tokie dalykai kaip neįprastas maistas, miego stoka, garsi muzika tikrai nėra jiems į sveika.