QUOTE(justina_r @ 2009 05 21, 17:30)
QUOTE(Bitulka @ 2009 05 21, 15:16)
Klausyk, atamane
Nu kalausykit, klausykit-kokiie patiekalai
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 21, 16:28)
man cia labai panasu i CORDON BLUE..
Jau seiles tista, cia mano megstamiausias kepsnys 
Tilrai nezinau, kaip jis vadinasi, bet skonis tikrai geras, negalvojau, kad nuo tokio mazo gabalelio kumpio, taip viskas gali pasikeisti
Vištienos šlauneles pamarinavau porą dienų su FELIX kinietišku saldžiarugščiu padažu su ananasais ir kepiau .valgėm su šviežiomis daržovėmis ir dar ant viršaus užpyliau to pačio padažo
Bonda, aguonele, Srove, mammka, Elena, šedevrų kūrėjos
jau kaip apetitą žadina jūsų patiekaliukai
noriu visko paragaut
ale Oliveris....fantazavau.....kiaulienos kumpi supjausciau nedideliais gabaliukais, sumaisiau su garstyciomis ir palikau pusei valandos....per ta laika supjausciau stambiau bulves......morka......tad viska sudejau i kepimo skarda....ismaisiau...ipyliau laseli aliejaus ir dejau kepti ant silpnos ugnies.....tada supjausciau gabaliuka imbiero.....3 didelius svogunus.....kruva svoguno laisku, petrazoliu, saliero.....ciobrelio.....viska suberiau i viena inda.....pripyliau vyno acto, sojos.....biski aliejaus...pipiru, medaus....viska ismaisiau.....ir palikau kokiai 15 min....tada istraukiau skarda....sudejau visas zoles ir vel i orkaite......niu labai skanu
dar viska apipyliau sultiniu....
dar viska apipyliau sultiniu....
QUOTE(indria @ 2009 05 22, 13:55)
is akies.....po pora saukstu mazdaug....
Oi megstu interpretacijas Oliverio tema!!!
Si karta as su Kukuruzu ir grybu troskiniu:

Naudojau sviezias kukuruzu burbuoles, bet tinka ir saldyti kukuruzai. Taigi isviriau kukuruzus sudytame vandenyje. Keptuveje pakepinau ant sviesto sampinjonus, tada sudejau smulkinta svoguna, po 10 min sudejau nuo burbuoles nuimtus isvirtus kukuruzus, ipyliau apie 100 ml grietineles. Idejau oregano, krapu ir svoguno laisku. Dar pratroskinau kelias min ir viskas!!! Na zinoma druskos ir pipiru pagal skoni!
Si karta as su Kukuruzu ir grybu troskiniu:
Naudojau sviezias kukuruzu burbuoles, bet tinka ir saldyti kukuruzai. Taigi isviriau kukuruzus sudytame vandenyje. Keptuveje pakepinau ant sviesto sampinjonus, tada sudejau smulkinta svoguna, po 10 min sudejau nuo burbuoles nuimtus isvirtus kukuruzus, ipyliau apie 100 ml grietineles. Idejau oregano, krapu ir svoguno laisku. Dar pratroskinau kelias min ir viskas!!! Na zinoma druskos ir pipiru pagal skoni!
QUOTE(Briliantas @ 2009 05 22, 12:14)
ale Oliveris....fantazavau.....
bus išmėginta, jau net dabar isivaizduoju tą pasakišką skonį
Sunkaus darbo nereikalaujantis gaminys.Vyro mėgiamiausias - kepta šoninė.
Taigi...imam gabalą neriebios šoninės marinuojame įvairiausiais prieskoniais.Paprastai dedu kas po ranka papuola,tik česnako geriau nepadauginti.Šį kartą išbandžiau Santa Marijos skystą marinatą .Marinavau kelias valandas.Dėjau į kepimo rankovę ir pašoviau į orkaitę gerai valandai.Galima į tą pačią rankovę sudėti ir bulves.Galima valgyti ir karštą ir šaltą.

Taigi...imam gabalą neriebios šoninės marinuojame įvairiausiais prieskoniais.Paprastai dedu kas po ranka papuola,tik česnako geriau nepadauginti.Šį kartą išbandžiau Santa Marijos skystą marinatą .Marinavau kelias valandas.Dėjau į kepimo rankovę ir pašoviau į orkaitę gerai valandai.Galima į tą pačią rankovę sudėti ir bulves.Galima valgyti ir karštą ir šaltą.

Žuvies kepsniukai
Turėjau šaldytos pangasijos file gabaliukais, tai 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai krakmolo, 2 kiaušiniai, priekonių nepagailėjau ir kepiau. Dar padažiukui sumaišiau majonezą su pomidorų padažu ir česnakais
Turėjau šaldytos pangasijos file gabaliukais, tai 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai krakmolo, 2 kiaušiniai, priekonių nepagailėjau ir kepiau. Dar padažiukui sumaišiau majonezą su pomidorų padažu ir česnakais
QUOTE(mammka @ 2009 05 23, 11:56)
Va va, cia pas mane irgi taip
Zuvies jau pasiilgau, o cia dar po nosim Mickutes patiekaliukas
O siandien troskinukas visai neblogas, supjausciau gabaliukais kumpio sumeciau i puoda, uzpyliau vandens, kad tik apsemtu ir troskinau val. po to imeciau cesnako 4 skilteles, babku, pipiru ir dvi morkas stambokai pjaustytas, dapiliau stikline karsto vandens, nes vanduo beveik isvire ir kelias bulves supjaustytas irgi stambokai, toliau troskinau apie 10min.Keptuveje su trupuciu sviesto pakepiau pora svogunu ir puse poro ir suverciau i puoda, uzpyliau truputi grietines ir dar apie 10 min. troskinau.













