Grozis neispasakytas nuotrauku........
[quote=lialiauskiene,2009 05 24, 19:38]
QUOTE(lotute @ 2009 05 24, 18:20)
nu cia dabar....
Papildyta:
o cia musu siandienos pietus-makaronai su farso padazu(farsas sumaisytas su prieskoniais,smulkintu svogunu,veliau apkepta kartu su paprika,svogunu laiskais,deta pomidoru padazo 3 saukstai).
SKANAUS
Lialiauskiene, su kokiu gemalu tie blynai
labai skaniai atrodo
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 05 24, 18:32)
siandienos pietus malsenos mieliniai blynukai su gemalu, o garnyrui trintos braskes ir plakta grietinele
vyras uzejes i vituve nesuprato ka valgyti, sako "per grazu kad tai valgyti"

Kaip skonis tų blynelių - varčiau tą mišinį parduotuvėj, bet susilaikiau
Papildyta:
QUOTE(Garbane25 @ 2009 05 24, 19:50)
Su kviečių gemalais tas mišinys
QUOTE(Garbane25 @ 2009 05 24, 19:50)
malsenos su grudu gemalais :0 ryt nufotografuosiu pakuote
o taip tai tikrai skanus ir kazkuo lb neisisikiriantys is kitu
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 05 24, 18:32)
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 25, 00:29)
man tai lb skanu, kvapnus tokie ryziai, lb patiko, dabar kai akcija, tai prispirkau, tu brangiuju santa marijos ir visai nesigailiu
na reiks ir man nusipirkt tada
Labas
Vis užsuku čia, pavarvint seilę
Šį kartą noriu pasidalint vienu receptuku, nieko ypatingo, kadangi šioje srityje aš galima sakyt naujokė
Tai va, šios dienos meniu, kotletukai su virtom bulvėm ir salotos (pomidorai, agurkas ir svogūnų laiškai)
Kotletukus darau taip, į faršą įmušu du kiaušinius, įdedu 4 šaukštus krakmolo, vieną šaukštą majonezo ir svieste pakepintus svogūnus ir morką, aišku nepamirštu ir prieskonių
Ir viskas, kepu, kai baigia kepti, tada dar patroškinu kartu su bulvėmis. MB sakė, kad čia skaniausi kada nors jo valgyti kotletai
Vis užsuku čia, pavarvint seilę
Tai va, šios dienos meniu, kotletukai su virtom bulvėm ir salotos (pomidorai, agurkas ir svogūnų laiškai)
Kotletukus darau taip, į faršą įmušu du kiaušinius, įdedu 4 šaukštus krakmolo, vieną šaukštą majonezo ir svieste pakepintus svogūnus ir morką, aišku nepamirštu ir prieskonių
http://www.malsena.l..._naturalis.html va koks blynu misinukas
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 05 25, 15:15)
aciu