QUOTE(Garbane25 @ 2009 05 07, 08:50)
labas rytas, na ne visi mokam graziai viska sudelioti, ar pateikti, nuo to maisto skonis tikrai nesikeicia
Ne taip mane supratot

Aš kalbu ne apie sudėliojimą, tie šonkauliai ir gražiai sudėlioti neatrodytų kaip koks kepsnys, nes juk patys šonkauliai nėra išvaizdūs, nebent juos kepinti kažkaip ar padažais užpilti. Pati esu juos ruošusi, žinau

O dėl lėkščių apipavidalinimo, reikia turėti ir laiko, ir noro, ir sugebėjimų. Čia ne kulinarų konkursas, o eilinių moterėlių forumas. Pagaliau, svarbu ne maisto pateikimas, o receptas ir kaip apskritai patiekalas atrodo. Jei jis tiesiog įdėtas be jokių įmantrybių į lėkštę, skonis nuo jos nesikeičia. Svarbu receptas, o toliau mūsų fantazija: paserviruota ar tiesiog į lėkštę įversta
O vat foto būtų galima dėti mažesnes, nes puslapį laaabai ištampo