Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasija

Pardon, sumaišiau su kadaise vedamos Algio Greitai ir Šapausko laidos veikėja "Anaštaaaazija" biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų kaiminka Stasė, pasirodo, yra Anastasija. Bet vyras ir uošviai ją vadina Stase.
Atsakyti
Na nezinau kaip visoje Lietuvoje, bet Klaipedoje vienas is populiariausiu tarp rusu seimu vardu. Visos Nastios smile.gif Man juokingai atrodo, jei Lietuviu seima sugalvoja toki varda duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 07, 18:25)
Na nezinau kaip visoje Lietuvoje, bet Klaipedoje vienas is populiariausiu tarp rusu seimu vardu. Visos Nastios smile.gif Man juokingai atrodo, jei Lietuviu seima sugalvoja toki varda duoti smile.gif

Nieko juokingo, tai - graikiškos kilmės vardas, katalikų šventoji
Atsakyti
Laaabai grazus vardas!!!
Atsakyti

pilnai sutinku su jumis drinks_cheers.gif o vardas tai labai wub.gif
Atsakyti
Toks sakyciau netgi aristokratiskas vardas. Grazus. Bet jeigu paskui mergaite Stase vadins tai nelabai ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2010 10 06, 08:21)
Man iskarto primena mano numyleta dainininke ANASTASIA

Man ji irgi patinka wub.gif
Atsakyti
Na nezinau kaip visoje Lietuvoje, bet Klaipedoje vienas is populiariausiu tarp rusu seimu vardu. Visos Nastios smile.gif

Laaabai grazus vardas!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vardas labai grazus.bet kaip vadins -Stasyte,nelabai ,o pilnu vardu jei vadins, tada grazu.
Atsakyti