o kaip mokama ligos pasalpa isbuvus menesi biletenyje

QUOTE(fashion @ 2009 04 30, 09:14)
O jeigu laikinas nedarbingumas prasidejo balandi, o baigsis geguze? Kaip tada skaiciuosis?
kiek suprantu pagal sena tvarka dar tada skaiciuosis
QUOTE(fashion @ 2009 04 30, 08:14)
O jeigu laikinas nedarbingumas prasidejo balandi, o baigsis geguze? Kaip tada skaiciuosis?
pagal sena tvarka.
nebijok... bet jeigu yra galimybiu prasitesk - temoka ta zaraza "Sodra"
Papildyta:
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 12:00)
jie tau biuletenis prasidejo balandi, o jis bus tęsiamas geguzę, birzeli tau turi moketi pagal sena tvarka....
kitas reikalas, jeigu keisis diagnoze
tada bus isduodamas naujas biuletenis ir tada - nauja tvarka
taigi - neleiksite keisti diagnozes
neleiskite nutraukti biuletenio, t.y. del kazkokiu priezasciu israsyti nauja.
"sodra" juk taupys - ir duos kokius nurodymus medikams
merginos,si tema ir man aktuali,as jau nuo kovo ant biuletenio ir busiu iki liepos,diagnoze turit omenyje ta koda reikia kad rasytu ta pati?nes man biuletenis bus per du lapus..na testinis pirmajam bus israsytas..tai nera tas pats kaip kad naujas biuletenis
is kur zinot kad jei keiciasi diagnoze keisis mokejimas?o jei lapas vienas biuletenio o diagnoze galutine skiriasi nuo pradines?kaip tada?
is kur zinot kad jei keiciasi diagnoze keisis mokejimas?o jei lapas vienas biuletenio o diagnoze galutine skiriasi nuo pradines?kaip tada?
O vaiko slaugai nedarbingumas taip pat skaičiuosis?
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 04 30, 19:15)
O vaiko slaugai nedarbingumas taip pat skaičiuosis?
taip,zinoma,biuleteni vaiku gydytoja raso
QUOTE(Smilte @ 2009 04 30, 20:19)
taip,zinoma,biuleteni vaiku gydytoja raso
Žinau kas rašo

bet kaip bus skaičiuojami pinigėliai?
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 04 30, 19:39)
viskas tas pats,tik kai ne slauga buna moka darbdavys uz pirmas tris dienas 100procentu,o kitas dienas sodra,o kai slauga moka sodra uz viska
QUOTE(Smilte @ 2009 04 30, 20:43)
viskas tas pats,tik kai ne slauga buna moka darbdavys uz pirmas tris dienas 100procentu,o kitas dienas sodra,o kai slauga moka sodra uz viska
Tai aš ir klausiu, kap bus su nedarbingumais slaugai dabar, na koks bus paskaičiavimas.
P.S. vaiko slaugai gydytojos išduoto nedarbingumo pažymėjimo trukmė - ne ilgesnė kaip 2 savaitės. Jei vaikas serga ilgiau - jo rūpestis tampa jūsų problema

QUOTE(Butė @ 2009 05 01, 22:08)
P.S. vaiko slaugai gydytojos išduoto nedarbingumo pažymėjimo trukmė - ne ilgesnė kaip 2 savaitės. Jei vaikas serga ilgiau - jo rūpestis tampa jūsų problema 

Aš žinau, pati rašau .
Tik domina, kaip bus apskaičiuojama pašalpa vaiko ligos atveju.