QUOTE(Crosas @ 2009 05 08, 13:59)
Jei nesunku, brukstelkit, kiek kubu medienos pas jus sunaudota, kokios gegnes. O mediena jau nutepliota antipirenu, ar cia dar papildomai?
Mediena pirkom netepliota, patys stogdengiai daze. Sian vakare parasysiu tikslius ismatavimus ir kieki, patikslinsiu pas vyra
QUOTE(zojux @ 2009 05 08, 19:17)
na cia ne taip, kad biski brangesne bet ziauriai brangu. Man tie patys kas murija des ir stoga su siferiu tai kaina 30/m2, taciau kai klausinejausi tai kaina svyravo nuo 20-40/m2. Siandien dar kalbejau su vien stogininku-skardininku (su tikrai gerom rekomendacijom), tai sake neliptu ant mano dvislaicio stogo be 35 Lt, todel mano kaina manau, kad tikrai optimali, o jusu per brangi.
Papildyta:
Dar pridekit metaliukus gegniu tvirtinimam ~ min 500 Lt
P.S. Labai brangiai sumokejot uz siferi. man tereikejo 180 lapu ir tai buvau daspaudes kaina iki 23lt, o uz 25Lt visi tik pasakius labas siule.
Del darbu kainu, tai apskambinom gal 10 brigadu, tai tikrai ne buvo brangiausias variantas, o kaip tik toks, jau prie pigesniu. Sakau, gal cia del to, kad Vilnius... Nezinau...
O del siferio - 17 lt/m2 - ar tai brangu ?
Del stogdengiu darbu tai jau susitarem. O siferio dar nespejom, laukiam tikslios samatos su lietvamzdziais ir visais kitais daikciukais. Tai gal kas pasakytu uz kiek radot siferi ? Gal tikrai kur yra pigiau ?