Įkraunama...
Įkraunama...

Šių dienų statybos darbų įkainiai

QUOTE(ZORRO @ 2009 05 19, 17:48)
Na matote - yra ir dar pigiau smile.gif O kokiu skiediniu tinkuojate ?

Man atrodo, kad kartais geriau sumokėti brangiau, bet, kad darbas būtų atliktas kokybiškai. Mums darė kauniečiai, bet padarė thumbup.gif , tikrai nėr prie ko prikibti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta.seima: 19 gegužės 2009 - 17:37
QUOTE(ZORRO @ 2009 05 19, 18:48)
Na matote - yra ir dar pigiau smile.gif O kokiu skiediniu tinkuojate ?

Mes darome kalkiniu skiediniu. Dirba 5 zmoniu komanda ir visi labai tvarkingi (ne kokie melyna nosiai). Jie sake, kad galim rasti dar pigiau, bet galetu pakliuti "neaiskus" darbininkai. Pries tai mums siule kaina (kiti) po 14 lt/kv.
Atsakyti
Gal galėtumėte pasakyti ar 12-15 Lt už struktūrinio tinko m2 darbą yra normalu ar galima rasti normaliai dirbančių už pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistute @ 2009 05 19, 15:47)
bet 3 in 1 tai vienas mechanizmas tik su 3 rozetem? o kai eina blokas, 3 skyles, 3 mechanizmai? ir dar kaip skaiciuoja uz metraza, ar uz taska, nes kuo toliau i miska tuo daugiau medziu  doh.gif  ir kokie ikainiai jei ne paslaptis, ar meistriukai pazystami, ar su rekomendacijom  blush2.gif

Apart trišakių nežinau vieno mechanizmo su trim rozetėm rolleyes.gif Turėjau omeny tris skyles ir tris mechanizmus, tik dangtelis vienas, skirtas trims rozetėms mirksiukas.gif Už metražą konkrečiai kainų niekas nesakė, tisiog primetė kiek maždaug bus laidų ir pasakė "laidų išmėtymo ir skylių gręžimo" kainą. Nežinau kiek tai konkrečiai sudaro sąmatoje tų meistrų, kuriuos minėjau, bet kiti potencialūs paprašė 3600 Lt (pas mus aie 1300-1500 m laidų). Meistrai kai kurie su vidutinėm rekomendacijom, kiti mano vyro pažįstami (verslas).
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2009 05 19, 19:50)
Mes darome kalkiniu skiediniu. Dirba 5 zmoniu komanda ir visi labai tvarkingi (ne kokie melyna nosiai). Jie sake, kad galim rasti dar pigiau, bet galetu pakliuti "neaiskus" darbininkai. Pries tai mums siule kaina (kiti) po 14 lt/kv.

Stoju i eile jusu meistru kontaktu. Zinoma, jei atlikus darbus, galesit rekomenduoti.
Atsakyti
[quote=asta.seima,2009 05 19, 18:36]
Man atrodo, kad kartais geriau sumokėti brangiau, bet, kad darbas būtų atliktas kokybiškai. Mums darė kauniečiai, bet padarė thumbup.gif , tikrai nėr prie ko prikibti.
[/quo

Gal galite kontaktus duoti ?
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2009 05 19, 21:46)
Gal galėtumėte pasakyti ar 12-15 Lt už struktūrinio tinko m2 darbą yra normalu ar galima rasti normaliai dirbančių už pigiau? g.gif

man atrodo kad kaina gera
pigiau dirbančių dar kažkaip negirdėjau smile.gif
bet konkrečiai nesidomėjau nes dar neatėjo eilė
Papildyta:
QUOTE(Rasosmama @ 2009 05 19, 17:40)
Mes irgi kaip tik tinkuojame, tai mokame 10 lt uz kv. Bet jie is Vilniaus.

pas mus tinkuoja po 11 lt, irgi kalkiniu.
dirba trise, neblogi tokie vyrukai, tvarkingi, nemėlynanosiai smile.gif
Atsakyti
Uz sienu glaistyva 10 lt
Už lubu 12Lt. Uz m2 iki dazymo, turbut kokie 3 sluoksnei.
Kaip manot ar galima rast pigiau, sienos tinkuotos, bet labai lygios.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 05 19, 20:53)
Apart trišakių nežinau vieno mechanizmo su trim rozetėm  rolleyes.gif Turėjau omeny tris skyles ir tris mechanizmus, tik dangtelis vienas, skirtas trims rozetėms  mirksiukas.gif Už  metražą konkrečiai kainų niekas nesakė, tisiog primetė kiek maždaug bus laidų ir pasakė "laidų išmėtymo ir skylių gręžimo" kainą. Nežinau kiek tai konkrečiai sudaro sąmatoje tų meistrų, kuriuos minėjau, bet kiti potencialūs paprašė 3600 Lt (pas mus aie 1300-1500 m laidų). Meistrai kai kurie su vidutinėm rekomendacijom, kiti mano vyro pažįstami (verslas).

a tai panasiai ir mum, uz 150kv.m sake i 4000 itilps bet dar ir skyda lyg i ta pacia kaina iskaiciavo, bet vyrukai su labai gerom rekomendacijom ir tikrai is paziuros saunus.... na zodziu geru meistru kainos panasios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 05 20, 08:59)
man atrodo kad kaina gera
pigiau dirbančių dar kažkaip negirdėjau smile.gif
bet konkrečiai nesidomėjau nes dar neatėjo eilė

Ačiū už atsakymą, jei sužinosi mažesnių kainų, tai gal galėsi pranešt, nes mums dar neskubu ax.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja m2 plytelių klojimo vonioje ir tualete? Gal kas susidūrėte neseniai? Gal turite rekomenduoti kokį meistrą? Į AŽ. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilytshiukė @ 2009 05 20, 16:52)
O kiek kainuoja m2 plytelių klojimo vonioje ir tualete? Gal kas susidūrėte neseniai? Gal turite rekomenduoti kokį meistrą? Į AŽ. Ačiū  smile.gif

Na neseniai pas mumi klojo. 35 litai kv m. Meistra tikrai galeciau rekomenduoti, bet nezinau kokiam jus mieste, kokis plotas - jis dirba vienas, gan letai, bet uz kokybe atsako.
Atsakyti