Įkraunama...
Įkraunama...

Šių dienų statybos darbų įkainiai

QUOTE(.greitai. @ 2009 05 31, 14:49)
Pernai kainos 120lt/kv buvo  g.gif  Mums uz tiek nama apmuryjo. Turint pinigu dabar tikrai statytis pats laikas  doh.gif

66lt kazkaip irgi nemazai, musu mrininkai sake dabar klinkeri muryjo viename objekte uz 45lt/kv. Aishku nesidomejau del kampu.

Kadangi man reikia tvora ishmuryti plytom pasitikrinimui skambinau dar vienam zmogeliui del klinkerio, tai sake 70lt. ZOdziu kainas tikrai reikia pasitikrinti ne pas viena, nes kiti vis iehsko dar durneliu kurie nesigaudo.
Papildyta:
Tikrai  vertas demesio patarimas. Paskutiniu metu sutariu kaina ir sakau susumuokite viska dabar, nes paskui nei centu daugiau. Ir kazkaip problemu nera, bet aishku musu darbai jau tokie baigiamieji, tvora, pamatas, trinkeles, bet visgi ....
Beje, jeigu kam idomu, pasidarem tvoros pamata, su medziagom gavosi 75lt/kv.
Greztiniai, gylis 1,20m. Gal kur pigiau yra, bet kazkaip mes neradom su rekomendacijom nieko pigiau, beleka samdyti pabijojom.

O kaip skaičiuojasi tvorps pamatas kvadratais g.gif ?
Atsakyti
Gal zinot kokia firma kuri galetu pervezti perdengimo plokstes 6*1.50 veiksmas Mazeikiai- Vilnius.
Ir kokios butu transportavimo islaidos, jei kam teko susidurt prasau pasidalinkit informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salkda @ 2009 05 31, 10:10)
siuo metu pati uzsiimu namo statyba ir iskyla labai daug neaiskumu del mano nepatyrimo.
Statybininkai padare juostinius lietinius pamatus. visos medziagos mano, ju tik darbas.
54x0,3x1.6-  viso 26 m3.
Uz kuba paeme po 400 lt, viso 10 400 Lt.
man atrodo, kad labai daug. kaip jie teige, siek tiek brangiau nei iprasta, nes sudetingesnis relfefas (ant slaito, nevienodai pamatas po zeme ir virs zemes.)
Kiek as domejausi juostiniu pamatu kainomis, tai kitur ima po 80 m2. Tokia kaina paskaiciavus mano namo perimetra gaunasi 4320 lt. Daugiau nei dvigubai maziau.
O as savo pamatu kvadratais apskaiciuoti nelabai moku, nes tikrai, jie nelygus, reljefiniai, tai virs zemes, tai po zeme. Pasiklauju ju paskaiciavimu, taciau niekur nerandu kubo kainos. Jau sumokejau, bet naktimis nemiegu,.
gal Jus zinot, kokia betonavimo darbu kubais kaina, ar galite patarti, kur galeciau rasti tokia informacija.
Busiu dekinga uz atsakyma.

[b]Papildyta:

Ar ytong blokeliu dejimo kainos irgi tokios kaip Fibo, ar skiriasi?

Mes rudeni darem polinius pamatus, pas mus buvo 38m3 uz darba sumokejom 9500 Lt., bet manau kad irgi nemazai g.gif
Atsakyti
Kiek siai dienai kainuoja apsildymas fasado vata. Radom vienus meistrus po 45lt/m2 pilnos sienos. Kaip normali kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 05 31, 21:21)
O kaip skaičiuojasi tvorps pamatas kvadratais  g.gif ?

jeigu tik poliai 1,20+rostverkas metrais, jeigu reiketu rimtesnio, t.y. kai kur pas mus bus vos ne momolitas, ten bus kubais.

Viliomante, kur rasiau 45lt tai cia ieina namo apsiltinimas+klinkeris. Panasu kad normali kaina. Jeigu tinkuojama nzn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .greitai.: 31 gegužės 2009 - 23:25
QUOTE(ugi @ 2009 05 31, 22:23)
Gal  zinot kokia firma kuri galetu pervezti perdengimo plokstes 6*1.50 veiksmas Mazeikiai- Vilnius.
Ir kokios butu transportavimo islaidos, jei kam teko susidurt prasau pasidalinkit informacija 4u.gif

Jos auksines bus unsure.gif
Paskaiciuok pati: 5-6 Lt / 1 km kelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 01 birželio 2009 - 11:50
Labas ka manot apie kainas??? Tokias kaip ir sutariau
Moliniai Lode blokeliai 63kub po 70 lt
Saramu betonavimas su uzleidimu is krastu gaunasi 47m po 37lt
Pertvarines sienos is silikatiniu plytu uz 1 plyta 0,5lt
Perdangos ploksciu montavimas 17vnt po 25lt
Monolitiniai ziedai po perdangos plokstem 109metrai po 12lt
Kaminu muras 11,4 metro po 35lt
Stogas 226 kvadratai po 35lt su apskardinimo darbais be lietvamzdziu
Pastogiu pakalimas 38 kvadratai po 20 lt

Ir dar ten keletas smulkiu darbu yra tai gaunasi man suma 21000 tai sutariau uz 20000. Kaip manot normaliai????
Atsakyti
Del pakalimu tai manau norma. Man daro po 17lt uz m2, o jei issikise maziau nei 1m nuo sienos tai ima uz begini metra 17lt. Tai 20 manau pats tas kai nera tu daug m2.
Visa kita ir rodos pigu, negaliu lygint kai dariau praitais metais...
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 06 01, 12:49)
Jos auksines bus unsure.gif
Paskaiciuok pati: 5-6 Lt / 1 km kelio

Beda ta, kad kiek esame perskambine firmu tai nei viena neturi transporto tokiom plokstem pervezti, mums reikia 9 vnt, tai cia grubiai gaubnasi 25t....
I abi puses gaunasi apie 3500 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2009 06 02, 09:15)
Beda ta, kad kiek esame perskambine firmu tai nei viena neturi transporto tokiom plokstem pervezti, mums reikia 9 vnt, tai cia grubiai gaubnasi 25t....
I abi puses gaunasi apie 3500 lt  blink.gif

o tai gal neverta vargintis. parduoti vienoj vieotoj ir pirkti kitoj... juk nebuna sentimentų plokštėm smile.gif na nebent jūs nemokai gaunat, tada verta ir tranportuoti...
Atsakyti
Kokią kainą mokat už kubą statybinės medienos stogui? Iš pradžių mums paskaičiavo vieną kainą, paskui, kai jau nuvažiavom užsakinėt ir pasakėm, ko mum daugiau reikia, paskaičiavo kitą kainą, ir aiškina ale praėjusį kartą kažka ne taip sudėjo... Žodž.... O dar kadangi su PVM mokam, tai iš vis daugokai.... Mokam po 460 už kubą be PVM doh.gif Daug ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutiele @ 2009 06 01, 22:24)
Labas ka manot apie kainas??? Tokias kaip ir sutariau
Moliniai Lode blokeliai 63kub po 70 lt
Saramu betonavimas su uzleidimu is krastu gaunasi 47m po 37lt
Pertvarines sienos is silikatiniu plytu uz 1 plyta 0,5lt
Perdangos ploksciu montavimas 17vnt po 25lt
Monolitiniai ziedai po perdangos plokstem 109metrai po 12lt
Kaminu muras 11,4 metro po 35lt
Stogas 226 kvadratai po 35lt su apskardinimo darbais be lietvamzdziu
Pastogiu pakalimas 38 kvadratai po 20 lt

Ir dar ten keletas smulkiu darbu yra tai gaunasi man suma 21000 tai sutariau uz 20000. Kaip manot normaliai????

***** gal verta del pakalimu su jias pakalbeti, nes galvojom patys darysim, kai fasada siltinsim, a la uz tokia kaina gal neverta vargti patiems. g.gif
Atsakyti