QUOTE(pagyvenus @ 2009 07 21, 11:36)
Elektros vedžiojimo darbų kainą suderinom 3000 Lt. Į kainą įeina šie darbai: laidų išvedžiojimas ir montavimo dėžučių įdėjimas (158 taškai), elektros skydelių (2 vnt.) įleidimas ir įrangos skydeliuose sumontavimas (automatai, nuotekio relės), įvadinių kabelių nutiesimas nuo įvadinio skydelio ir tarp skydelių.
Į kainą neįeina įrenginių (rozečių, jungiklių, šviestuvų) sudėjimas.
Čia skaičiuoti 158 taškai tik elektros, silpnų srovių (TV, kompiuterio) dar bus atskirai.
BRANGU. cia iseina, kad pirmus 2 etapus jums padaro uz sita kaina. Pas mane 130 tasku - razecius arba jungtuku ir + dar davedimas iki lempu ~15-20. Visa tai kainuoja 2000 uz tik atvedziojima ir strabavimus, taip pat kainuos 350 skydeliu pajungimas ir dar 300 pridavimas elektos inspekcijai ar pan. Razeciu idejimas ir lempu sudejimas ir pajungimas (tai yra 3 etamas) ~500 Lt. taigi viskas nuo iki ~3100.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2009 07 21, 22:17)
Dabar mūrininkai visi kaip susitarę prašo 1,5-1.6 už blokelį,kaip dabar numušt tą kainą,nenusileidžia nei kiek.
tai ar jus tikra kad visa ekontakta perskambinote, o gal uzsokote tik ant prarabu ir tu firmu, iur poto pacios suranda darbininkus. jie gali kiek nori tiek sakyti, taciau vien is savo kainos tai nevalgys, jei nori valgyti reikia padeti nors viena blokeli ir jei nori tai padaryti turi ji deti vos ne uz tike kiek moka uzsakovas. arba nevalgyti....
tikrai namu statu arba muru darbu apie Siaulius yra satoma maziau nei yra murininku.
Papildyta:
QUOTE(argentas @ 2009 07 22, 13:55)
mes tai grindu betonavima suderejom uz 9 Lt kv/m. Plius 3 Lt kv/m uz paruosima.
Domejomes sienu tinkavimu, tai su Knauf misiniais sienu tinkavimas kazkur 21-22 Lt
jei tiek pinigu turit tai is karto tinkuokite su Rotbandu. Kodel tinkuotojai negali pasiruosti tinka vietoje is kalkiu, cemento, smelio ir plastifikatoriaus?
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2009 07 22, 16:53)
Tai cia su ju medziagom ar su jusu tokia kaina?
Cia tik darbas, o kas ieina cia pas ju i paruosima? 100g apsilimui. dar reikes grindininko pasiklausiti ar man nepriskaiciuos tu "apsilimu", taciau beveik esu tikras, kad darbas kainuoja 10 lt ir vsio.