Įkraunama...
Įkraunama...

Šių dienų statybos darbų įkainiai

Gal kas jau pasiklojote grindis ir prasivedėte grindinį šildymą??

Kalba eina apie 120 kvm plotą. Kiek maždaug kainuoja šiais laikas 1 kvm grindų paklojimo su grindiniu šildymu??
Kokios kainos yra kanalizacijos ir vandentiekio pravedžiojimui 2 aukštų name su dviem voniom??
Atsakyti
QUOTE(Rubkyte @ 2009 08 25, 14:25)
Gal kas jau pasiklojote grindis ir prasivedėte grindinį šildymą??

Kalba eina apie 120 kvm plotą. Kiek maždaug kainuoja šiais laikas 1 kvm grindų paklojimo su grindiniu šildymu??
Kokios kainos yra kanalizacijos ir vandentiekio pravedžiojimui 2 aukštų name su dviem voniom??

man grindini sildima su polistirolu dare I aukste 18Ltm2, II - 15Lt/m2.
Kanalizacijos ir vandentiekio kaina priklausys nuo to ko noresite.
Atsakyti
Gal kas neseniai daretes fasado darbus ? Putplasciu siltinsim + tinkavimas/dazymas. Kokios kainos uz m2 ? uz angokrascius ?
Gal turit ka rekomenduot ?

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 08 25, 21:01)
man grindini sildima su polistirolu dare I aukste 18Ltm2, II - 15Lt/m2.
Kanalizacijos ir vandentiekio kaina priklausys nuo to ko noresite.

O tai čia kaip suprantu tik už darbus, o maždaug apie kokią sumą sukasi už kvadratą su visom medžiagom??
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 08 26, 10:53)
Gal kas neseniai daretes fasado darbus ? Putplasciu siltinsim + tinkavimas/dazymas.  Kokios kainos uz m2 ? uz angokrascius ?

Didelis aciu  4u.gif

Mes mokejome 32 lt/kv, bet jie turejo savo pastolius. Mums dejo putplasti, armavo ir dejo spalvota tinka.angokrascius kazkaip neskaiciavo, tiesiog i kvadratura isakiciavo kazkiek langu kvadraturos, bet tikrai ne visu.
Atsakyti
Gal kas žinote kokios kaminų skardinimo kainos. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubkyte @ 2009 08 26, 09:33)
O tai čia kaip suprantu tik už darbus, o maždaug apie kokią sumą sukasi už kvadratą su visom medžiagom??

Na medziagu ant metro - vamzdeliu, kabiu, ir polistirolo (jei pirmame aukste tai 2 sluokniai po 5 cm) gautusi apie 37 Lt. Aiksu dar visokie papildomi dalykai kainuoja makrofexas, hidroizoliacine plevele. Ir tinklas jei dedate papildomai kainuoja

Aiksu pas mane biski nestandartiniai ir brangesni dalykai buvo naudojami - polistirolas ne EPS80, o EPS150, ne daugiaslsuoksniai sildomi vamzdeliai, o Giacomini 18mm PEX-B.
Papildyta:
QUOTE(vilmatuke @ 2009 08 26, 19:31)
Gal kas žinote kokios kaminų skardinimo kainos. Ačiū smile.gif

Darbas 150 uz metra, bet su visom kepurems ir kitais reikalingais lankstiniais.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 08 26, 09:53)
Gal kas neseniai daretes fasado darbus ? Putplasciu siltinsim + tinkavimas/dazymas.  Kokios kainos uz m2 ? uz angokrascius ?

Didelis aciu  4u.gif

Siandien suderejom po 80 Lt uz kv.m (cia darbai + medziagos ) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 08 26, 22:29)
Siandien suderejom po 80 Lt uz kv.m (cia darbai + medziagos )  cool.gif

Gal Jum detalizavo kaina - kiek uz m2 ir kiek uz m angokrascio ? Pas mus dideles vitrinos, todel visi kazkaip linke skaiciuot ir angokrasciu m.
Su gerom rekomendacijom fasadininkai mum vakar pasake 33 lt/m2 + 27 lt/uz m angokrascio. Nezinau daug tai ar mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 08 26, 22:18)
Na medziagu ant metro - vamzdeliu, kabiu, ir polistirolo (jei pirmame aukste tai 2 sluokniai po 5 cm) gautusi apie 37 Lt. Aiksu dar visokie papildomi dalykai kainuoja makrofexas, hidroizoliacine plevele. Ir tinklas jei dedate papildomai kainuoja

Aiksu pas mane biski nestandartiniai ir brangesni dalykai buvo naudojami - polistirolas ne EPS80, o EPS150, ne daugiaslsuoksniai sildomi vamzdeliai, o Giacomini 18mm PEX-B.

Papildyta:

o kodel dejot EPS 150 PAGAL salygas kur jis turi buti dedamas tai kur yra labai dideles apkrovos ir kodel Giacomini 18mm PEX-B gal galetumet paaiskinti savo pasirinkima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 08 27, 07:46)
Gal Jum detalizavo kaina - kiek uz m2 ir kiek uz m angokrascio ? Pas mus dideles vitrinos, todel visi kazkaip linke skaiciuot ir angokrasciu m.
Su gerom rekomendacijom fasadininkai  mum vakar pasake 33 lt/m2 + 27 lt/uz m angokrascio. Nezinau daug tai ar mazai  g.gif

jei tinkuoti angokrascius tai ziauriai brangiai man atrodo. mano tinkuotojai angokrascius apie langus tinkuoja uz 10 Lt/m. gali angokrascius padaryti ir su puplasciu ar pan.

Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2009 08 26, 21:29)
Siandien suderejom po 80 Lt uz kv.m (cia darbai + medziagos )  cool.gif

kiek viena karta man vienoj firmoj skaiciavo tai miedziagos (ten bevei visos jos Bolix firmos siule), kainuotu apie 45 Lt, cia gavosi su su 20 cm EPS70 polistirolu.
Papildyta:
QUOTE(pego @ 2009 08 27, 19:11)
Papildyta:

o kodel dejot EPS 150  PAGAL salygas kur jis turi buti dedamas tai kur yra labai dideles apkrovos ir kodel Giacomini 18mm PEX-B gal galetumet paaiskinti savo pasirinkima ax.gif

Tie abu produktai buvo pasiulyti mano santechniku, kuriu kompetencija 100 % pasitikiu ir kurie visko yra mate 100 kartu daugiau nei as. Del polistirolo poto spredziua pats, o vamzdelius tai sprende jie. Ka tikrai zinau tai jie atiduoda greiciau siluma nei daugiasluoksniai ir yra is isores biski stipresni ypac jei dedamas armavimo tinklas.

Siaip tai tas EPS150 yra koki 40% brangesis nei 80, taciau ir zenkliai tvirtesnis. Tik galiu isivaizduoti kaip ir kiek butu isispaude/ipresuoti sildymo vamzdeliai ir kaip nuo vaiksciojimu jis butu presavesis jei jau ir tas 150 neisliko visiskai be idubimu. kaip sakant grindys iran namo pagrindas ant kurio patys vaisciosime visa gyvenima ir tikrai nenoriu kad jos net turetu galimybe islinkti, idubti, ar gal net kliukseti, o kad jos savo ir visokiu baldu ar daiktu bus daugiau supresuotos nei 150 tai faktas.

Tas EPS80 ir yra 80, juk ji gamina pagal STR aip rekomenduojama minimuma grindim ir gaintojas tikrai nedaro jo 85, nes tai kainuoja. manau, kad susideje EPS80 yra sudedamas minimumas.

Ir siaip jau siadien buvau uzlipes ant tikiuosi is tikro tvirto pagrindo po kojom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 27 rugpjūčio 2009 - 21:48
Pas mus irgi giakomini, tik todėl, kad kokybė jų išties gera, o kaina gera smile.gif
bet dėl polistirolo nesutinku - kas ten gali išlinkti, kai ant viršaus armuotas betono sluoksnis g.gif Mes dėjome 150 markės 2 cm sluoksnį, bet tik todėl, kad reikėjo tik tų dviejų cm ax.gif
Atsakyti